Orgasmus přes prostatu?

Prý je možné zažít orgasmus i bez erekce, jen díky stimulaci prostaty. Má to někdo vyzkoušené?
Je ten orgasmus opravdu silnější a delší? Opravdu u toto člověku vůbec nestojí? Jaké pomůcky na to používáte (prsty, vibrační hračky, speciální prostatická zahnutá dilda)?
A jsou tu i ženy, které to svým partnerům takto přivodí?
Budu rád za osobní zkušenosti, tipy a postřehy. Díky!

Já mám orgasmy přes prostatu celkem pravidelně, někdy jsou silnější, někdy slabší, ale uziju si je pokaždé. A popravdě nejlepsi orgasmus mám, když sukam manželku a přitom mám v sobě anální vibrátor - dobre to jde, když ona jezdí na konickovi, ale skvely je i misionar, kdy ji sukam a ona rukou do me přirazi vibrátor...
Absolutni slast analni orgasmy pri sukani zadecku jsou jak let do vesmiru a muzu jich mit i hodne za sebou, mnohem lepsi nez cokoli.
Lákalo mě to vyzkoušet, koupil jsem si vybrátor na masáž prostaty a dokázal jsem se při masáži udělat. respektive vytekl jsem, ale nebyl to tak intenzivní orgasmus, vyzkoušel jsem ještě několikrát a nikdy to nebylo ono.
Toť moje zkušenost s orgasmem přes prostatu.
Ještě musím dodat, že jsem masíroval prostatu jednomu amatérovy (viz galerka) a ten na tom byl podobně jako já.
Ano, mám to vyzkoušené. Udělala mě domina připínákem. Popravdě, vůbec netuším, jestli je to silnější a delší, neřešil jsem ani, jestli mi u toho stojí nebo nestojí, pamatuju si jedině, že mě ojížděla zezadu, že jsem se přitom udělal a že to byl jeden z nejkrásnějších orgasmů vůbec. Takže, když to shrnu: je to možné zažít a je to nádhera.
wauuuu.....me udelal jeden kluk....vedel jak na to....chtel jsem to zkusit,sednul jsem si na jeho tvrdej klacek a vedel jsem že me udela bez toho ,abych si na nej sahnul...a taky ze jo.Pal to prislo,sam byl udivenej jak se to povedlo. A ja taky....citil jsem to ještě druhy den
Njoy Pure wand a její levnější verze je skvělá. Ale jinak je hraček nespočet možností. Erekce může být a nemusí. Jinak s orgasmem je to různé, sám mám často stříkací orgasmus, ale silnější a lepší. Když mi prostatu dělá manželka tak je většinou čistě prostatický nebo celkový bez ejakulace a dá se pořád opakovat. Každopádně úplně jiný než na co je chlap běžně zvyklý.