chm slecna uz je smazana ;( Damn..
Samotný fakt prolém není. Ale budou vám chybět zkušenosti k řešení otázky jaký partner vám vlastně vyhovuje.
Ja jsem taky panic 26let me je
Být pannou/panicem není nakažlivé a dá se s tím něco dělat. A jestli to někoho odradí, to o něm něco vypovídá - asi zas tak dobrý nebude...
Ale môj názor môže byť skreslený tým, že som 26 ročný panic a utešujem sám seba. Ale, čo sa týka tých negatívnych reakcií. Ak sú negatívne kvôli tomu, že si panna, tak to asi nie sú tí praví partneri. Dnes je doba presexualizovaná a každý, kto ide mimo mainstreamu vyzerá divne, ale ja som sa rozhodol nad tým nepozastavovať.
Doba rozhodně není přesexualizovaná, ono je stále co dohánět po tom jak to tu křesťanství a viktoriánská prudérnost dojebali.
Mit pannu je muj sen, dneska je to skoro nemozny... Takze za me plusovy body ;)
čo ti tu napíšu a čím ťa utešujú! Na 25 si riadne naivná....
This post has been deleted by user.
To zda je někdo v x letech panic,nebo pana je čistě jeho soukromá věc.Hodně naivní,ale je,že si myslí,že to vyřeší na zdejším foru.
to som myslel, ale tá slečna potrebuje ešte trošku dospieť a pozerať na svet s nadhľadom.
Nie každý chlap, s ktorým sa pomiluje si ju musí zobrať za manželku a panenstvo v dnešnej dobe pri vstupe do manželstva je síce fajn, ale pravdepodobnosť , že prvým bude jej nastávajúci manžel je asi taká , ako vyhrať v lotérii I . cenu.
Nie každý chlap, s ktorým sa pomiluje si ju musí zobrať za manželku a panenstvo v dnešnej dobe pri vstupe do manželstva je síce fajn, ale pravdepodobnosť , že prvým bude jej nastávajúci manžel je asi taká , ako vyhrať v lotérii I . cenu.
This post has been deleted by user.
Nenechte se otrávit nškterými výroky, které nakonec žádné moudro nepřinesou, jen zviditelní pisatele. ;-)
Já se divím že ti nesrostla ne fakt to nepotřebuješ šukat já jo a to denně 25 let bych to nevdržel ani hovno.
a ani nechcem vidieť do tvojej gebulky. Si háklivá ako kožka na žaludi, ale to ty nevieš čo to je a ako to vyzerá.
Hovorí sa : múdremu našepkaj, sprostému neraď!
Tak ani ja tebe už radiť nebudem slečna Krasomila!
Hovorí sa : múdremu našepkaj, sprostému neraď!
Tak ani ja tebe už radiť nebudem slečna Krasomila!
To vůbec neřeš. Kdo si počká, ten se dočká. O to to pak bude hezčí :)
Kdo si počká, akorát marní čas a čekáním nic určitě lepší nebude.
Ahoj, vím jak Ti je. Taky mě bude v červenci 25 a jsem panic. Né že by nebyli příležitosti, ale chtěl jsem holku na dlouhodobý vztah. Teď už se to pomalu bojím někomu říct, jen takhle anonymně.
Podľa mna na tom nie je nič zlé síce neobviklé ale nemyslím si že by si kôli tomu mala byť divná

Panna v 25ke