Sex před diváky

Jo? ne? rady?

Dobrý den, hodně lidí nám nabízí, že se chce koukat na to jak šukáme. Měli bychom i zájem, jenže jsme to nikdy nezkoušeli a nevíme jak to probíhá. I když se domluví, že se bude jen dívat a honit, tak se bojíme, že neústupně bude na místě chtít i něco více atd. Má tu někdo zkušenosti s takovou akcí? Je opravdu někdo kdo by se za peníze jen koukal a honil si? Kolik je podle vás adekvátní částka?

A prosím jen smysluplné odpovědi k tématu. Díky ;)
This post has been deleted by user.
No…my jelikož chodíme na SW, tak pokud tam jdeme souložit veřejně…ne do uzavřené místnosti, tak tam máme běžně diváky a dokonce i někdy, když jsme v té uzavřené místnosti, tak se nás pár mužů snaží šmírovat škvírami.*1* Jinak nějaké obecenstvo máme, když jsme tady na webce ;-)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 (edited)
Rád. Pozoruji druhé......a nechám na sebe koukat ,moc to vzrušuje
Hledá nějaký pár sympatického mladého diváka. Jen vážně Brno a okolí
Ahoj nepůjdete náhodou v sobotu do Fantasy? S přítelkyní se tam chystáme *4*
Ahoj. Ne tento víkend na SW nejdeme, byli jsme teď v pátek.
Škoda, vypadáte na moc sympatický pár 😉
Pokud by měl někdo zájem, rád se podívám a pak se vycákám. (Jen mladší, kolem 30 jako já.) Hodně stříkám, mrkněte na moji galerku nebo videa *21*
Já třeba za peníze koukat nehodlám, raději si počkám než najdu pár, který hledá diváka pro své vzrušení nikoli pro naplnění peněženky. Před lety jsem byl u jednoho páru, kde jsem se díval a nakonec se i trochu přidal. viz moje povídka na profilu. Proto vím co hledat a raději si počkám na to dobré.
My měli jednou diváka na srazu amatérů. Byl moc slušný a opravdu se jenom díval. Nakonec poděkoval za zážitek a odešel. Bylo to vzrušující vědět, že se na nás dívá.
U vody jsme to taky parkrat delali pred divakem a bylo to vzrusujici uz aby bylo leto*219*
Ahoj rád bych se na Vás podíval. Pokud teda budete souhlasit a nebude to vadit.Lubo Most
Ahoj uz jsem byl divákem 2x a nikdy jsem si nic nedovolil jen na co jsme se domluvili a chteli po me 1000kc
Za litr jsi si mohl zaplatit erosenku a nechat se od ní ojet, ale asi se ti líbí něco jiného *3*
Dej si bacha na držku debile je videt co jsi zac
Ahoj, za peníze to nemá cenu lepší je, když vás pozve na nějaký pěkný a pohodový místo, hotel wellnes. Tam to funguje líp.
je to super pocit ked sa niekto na teba pozerá ako trtkáš.je to bohovské vzrušenie.ked som prví krát trtkal susedu pred ním tak som zastrekol dva metre.a inokedy ked som ja pozeral ako on trtká moju a ona mi pritom honila,tak som sa dvakrát odbavil.jebal ju skoro hodinu.
je to pekne strasne vzrusujuce
V Ov.-Purubě nabízí mladý pár tuto možnost. viz:Avízo Bylí jsme s přítelkyni absolutně v pohodě. . vše co si přejete a chcete*92**362**87**75**73**2**71**243*
Kde tam a jake jsou podminky?????
Dívat se na pár se mi párkrát již podařilo a mohu říci že si to dost užívali i oni. Vždy to byla žena která vše iniciovala a ráda se dívala jak u toho honím. Pravda je že sehnat podobný pár je opravdu docela dřina , která se ale vyplatí.*49*
ahoj, je to mnohem intenzivější,to je pravda,asi proto Vás to láká. Já os. chodím na akce gangbang+SW+grupáč nebo sendvich, samozř. za FO. Někdy je to fuška ale krásnáááá. Monika
Ahoj jsem 23-lety kluk a strasne me laka si ho vyhonit pred zenou v realu, nechtela by ses na me kouknout nekde venku? prijedu napiste budu se tesit Hradecko, pardubicko a siroke okoli. A nebo třeba zajít do wellnes Horice, Hradec nebo Hronovická...Napiš a domluvime se :)
Já bych se moc rád dívál na jiný pár. A rád bych, kdyby se někdo dívál na nás.. Hm, budu muset na tom zapracovat....
skusal som pre nas ties najst divaka vsetko je o dohode len nikto sa dohodnut nechcel iba keci a nic viac je to marne. a osukat zenu si nedam nepotrebujem aby mala daku chorobu. kazdi hlada a podobne no nikto si zenu neda osukat takze pani verte tomu ze iba par zvas mozno 3 percenta nieco zazije ale ak sa chcete dohodnut na iba sledovani tak mate sancu mozno 30 percentnu*22**277*
Ahojte.Cital som ze hladate divaka a moze byt aj par?My manzelia z Levic 40 rokov.Dajte vediet.
Ahojte.Cital som ze hladate divaka a moze byt aj par?My manzelia z Levic 40 rokov.Dajte vediet.
jsem z Pardubíc 49.rad bych se dival na par který souloží a honil
Ahoj, ja akceptuji Vase pravidla a cokoliv vice u mne NE!- jak se rekne, tak bude, spise bych Vas poslouchal, ale mohl bych odmitnout....vse se da dohodnout na 100%
Ahoj jsem ochoten se na Vás dívat jen dívat a honit si nemusíte se bát nechci šukat
Ahoj rad se budu jen dívat nic víc na penizkach se domluvime.Jarek 602508394
Ahoj, já bych se jen díval a honil.
Všechno je jen o domluvě, jestli máte zájem, tak zkuste, vyzkoušet se má všechno. Předem si stanovte pravidla, včetně stopky a když to bude jinak než podle domluvy stopněte to a je vyřešeno. I negativní zkušenost je zkušenost. Jestli jste zatím nenašli napište a můžem se domluvit. Peníze bych asi neřešil, sex je pro potěšení a ne pro peníze.

Tady jde prave jen o to vzruseni ze se na vas nekdo diva a vy zase na neho je to uplne jiny prozitek a hranice se urci vzdy predem Zajem bych mel tak se muzete ozvat. ahoj
taky bych rad zkusil byt divakem pri milovani paru zlinsko
tak to nějak zorganizuj a můžeš se dívat
Ahoj, pokud by jste mi dovolili se divat a mohl bych onanovat -moc rad bych za Vama prijel
Pavel Ostrava
A vy by ste se nechali sledovat, kdyztak rad neco naplanuju :)
to bygh rad ale pokud to nejde u vas tak nevim
Nam se dvakrat podarilo najit divaka, ktery mel rozum a vse bylo naprosto v pohode. Podle komunikace uz poznas zda je dotycny honil, nebo kecal, nebo blbec. Pokud se prokouses opravdu strasnou spoustou tech co tu jen kecaj, nebo si mysli ze jim nechas po dvou radcich na chatu ojet svoji manzelku, tak nakonec najdes. Chce to trpelivost a cas, pak nemusis mit strach ze se na ni nekdo bude vrhat. Drzime palce.
Plně s Vámi souhlasím, sám mám několik zkušeností s páry kde jsem se jen koukal a honil. Dva páry neměli kde tak ke mě chodili si užívat a ten třetí to měl o nahotě kdy se rádi oba předváděli a jdnou jsem moh pozvat i kámoše. Rád bych zase někoho takového poznal.
Ahoj jsem 22-lety kluk a strasne me laka si ho vyhonit pred zenou v realu, nechtela by ses na me kouknout nekde venku? prijedu napiste budu se tesit Hradecko, pardubicko a siroke okoli...
Krásný popis a hlavně závěr celého šukání. Není nad nádhernější pocit, vidět jak se manželka nechá mrdat jiným. Gratuluju!
Ahoj moc rad bych se na vás koukal jak to děláte a jen si ho honil bez přidání
Ono stejně nic jiného, než se s těma človíčkama nejdřív potkat, pokecat si o tom, vám prostě nezbude!
Leda byste si dali podmínku přijít v páru - omezili byste výskyt "podivných individuí, pokud ti by vám vadili.
Napište, jak to dopadlo!
Urob to zadara uvidis reakcie a potom sa ohodnot.Ja by som macku vo vreci nekupil.Chces zarobit tak si najprv urob reklamu a ziskaj zakaznikov.
Zažil jsem jednu party, kde se spontánně vyvinula situace, že jsem s holkou souložil, a asi dvacet lidí se dívalo. Přišli blíž, podívali se, komentovali, ale nepřidal se nikdo. Takže s dobrou vůlí to jde. Příjemné to bylo nejspíš oboustranně.