Vyzva na anketu

Vyzva na anketu

Chcem tymto vyzvat adminov aby tu vlozili anketu ako su spokojny uzivatelia s novym designom amaterov.
Neverim ze niekto je spokojny s tymto odpadom.
Kto chce podporit tuto vyzvu len napiste pod tuto nodu ANO.
This post has been deleted by user.
Mne sa posledne zmeny pacia. Este tych 30 znakov by trebalo poriesit. Zatial to riesim medzerami.
Aj ja sa pripájam k nespokojným amatérom.....Zhrnuté.....Podľa vás všetky novoty sú celé zlé.....Neprehľadné, zbytočné veď i čo tam nepotrebujem sa mi zobrazujú a čo hľadám nenájdem....Ak by sa známkovalo tak za 4...Nie, 5 lebo snaha bola.....No zle to dopadlo
Jj pôvodný web bol lepší.. A minimálne tridsať znakov tiez nieje podarena funkcionalita :p
Jj pôvodný web bol lepší.. A minimálne tridsať znakov tiez nieje podarena funkcionalita :p
29 ročný panic pri tele hlada milu 40 +
A co takto zmazat svoje galerie ?
Ved to je jediny sposob, ako sa vyjadrit.
Im je uplne ukradnute, ze sa nam nepacia zmeny, ked sa im stale sypu peniaze z VIP, ktore si vacsina ich "zakaznikov" kupi len pre to, aby videli Nase fotky a videa.
Aktivnych clenov je medzi VIP naozaj minumum.
Uz im IDE IBA O PENIAZE.

Myslienka sa stratila.
Ale kam ?
Trafil si to uplne presne. zneuzili otvorenu komunitu na ryzovanie
A co takto zmazat svoje galerie ?
Ved to je jediny sposob, ako sa vyjadrit.
Im je uplne ukradnute, ze sa nam nepacia zmeny, ked sa im stale sypu peniaze z VIP, ktore si vacsina ich "zakaznikov" kupi len pre to, aby videli Nase fotky a videa.
Aktivnych clenov je medzi VIP naozaj minumum.
Uz im IDE IBA O PENIAZE.

Myslienka zmizla .
Je to tu omnoho horsie ako predtym....*385*
Mozeme vykrikovat kolko chceme,kaslu na nas a pritom to je cele zle...keby aspon opravili chyby ako slubovali...ved napr dostat sa vo fore na posledny prispevok ak je ich tam napr 400..clovek len roluje a roluje
Vratte staru verziu........ Taaaaato nova stoji za.....
stoji to tu za ....vno . viac nemam co dodat :D
Strašné...

Som za anketu...

Pokazili všetko čo pokaziť dalo. Aj to čo sa nedalo..
Nerozumiem tomu akoj e mozne napr. diametralne odlisne poradie najlepsich galeriek v rovnakom case na tablete a PC a preco sa nezobrazuju vsetky miestnosti na chate
ano pokazili vsetko kedisi to bolo fajn teraz po novom to je onicom
POPROSIME STARU VERZIU VRATIT....
bolo to tuna dobre,rad som sem chodil a teraz je to skoro cele na prd.nejdu mi otvarat fotky v spravach a to nevravim o tom ze zmena k lepsiemu nenastala po zmene stranky,skor naopak.pripajam sa k ostatnym ANO
SUHLASIM!!!!!!!!! Je to otrasne
tiez som najprv nadaval, ale postupne si zvykam a vobec to nie je az take zle...
ano*15*-----------------------------------------------------
Tiež sme za pôvodnú verziu.Pokial nebude,tak asi aj končíme. Su aj iné stránky.
Tato verzia stoji za h....:-/ nebavy ma sem ani len nazriet
klasik by povedal: Velebnosti, jdu blejt.
Ahoj ADMIN prihlásil som sa po mesiaci všetko po starom teda dodrbkané ako sa patrí. Skúsim o mesiac ak sa dalej budú tváriť že je všetko OK prechádzam na inú stránku. A fakt nechápem prečo mám platiť za zvätšenie fotografií keď sú tam aj tak zverejnené *11*
predtým to bolo oveľa lepšie.........
Vrátit to treba všetko tak ako to bolo predtým .Stará verzia bola super....Táto nová nestojí za nič.*13*
a tuna to iste, zapnem forum, mam oddelene ceske od slovenskeho, prepinaj ako blbec, to ma absolutne nebavi .. okrem toho, na fore, aby neboli ocislovane stranky, to je tiez nieco.. ked tu bude tisic prispevkov, bude treba rolovat ako blazon, ked si clovek bude chciet precitat posledny?
blogy rozdelili, pritom ja som rada citala ceske blogy .. otravuje ma to stale sa prepinat, .. rozpisany blog sa neda ulozit ako rozpisany, co mi tiez nevyhovuje.. ked si zakliknem, aby mi ukazovalo fotky, co mam momentalne na webe, staci, ze precitam postu, uz mi ukazuje opat vsetky, neprehladne je to absolutne
cloveka nebavi ako pisat, tak pridavat fotografie
je este niekde na tomto dodrbanom servri moznost mini chatu, ako to bolo vpravo dole na liste na starom webe?
kde najdem historiu sprav s jednym a tym istym uzivatelom? ukazuje mi to lne osme najnovsich a nic viac
A ADMINI SERU NA NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Dodrbané to je statočne! nedáme sem už žiadne fotky, a pomaly vymažeme všetko a prestávame sem chodit.
Nechajte si tento chaos, nájde sa niečo iné... pojdeme tam..
je to naozaj dodrbané tažko tu už nejaké fotky dáme ked si ich nemožeme ani detaelne skontrolovat na zrazy chodime do česka tie tam nevidno zvažujeme odchod
suhlas a obmedzili to len na slovensko cechy tu uz nie su
Suhlasim, dizajn nestoji za vela, vsetko tu je niekde schovane...velmi neprehladne.. a to uz nehovorim o tych hazardoch na stranke, v kuse error server....
podme na ine stranky ,dajte typ
NAVRHUJEM IGNOROVAT TYZDEN STRANKLU
NENAVSTEVOVAT VOBEC
NIJAKO NEPRISPIEVAT
ANI SA NEPRIHLASIT
TYZDEN TO SNAD VYDRZIME

A KED SI ANI PO TOMTO NEUVEDOMIA, ZE ONI TU MAJU BYT PRš NAS A NIE MY PRE NICH, JE TO CELE O NICOM A NACASE ZABALIT TO CELE

SORRY ZA CAPS LOCK, ALE KEDZE SA TO TU NIJAKO NERADI PODLA LOGIKY, MOHOL BY TENTO PRISPEVOK ZANIKNUT V KOPE OSTATNYCH *1*
Ak je podla vas toto zmena k lepsiemu a "user friendly" tak potom radsej ani CHAT nemente ako mate v plane menit.
Vravite ze bolo treba prejst na novy system ktory v buducnosti umoznuje vela vyhod a ze stary system uz bol na hranici funkcnosti.
TO CHAPEM.
Avsak NECHAPEM preco sa nedal spravit rovnaky web dizajnovo na novom systeme. Nikomu by nic nevadilo, vsetci by boli spokojny.
Uzivatelia ze maju to na co su X rokov nauceny a spokojny a vy system ktory je funkcny. Samozrejme by sa dali pridat nove veci ktore prave tento novy system umoznuje.
To je jedna z veci ktore ma hnevaju. Mozno prechod na novy dizajn bol podporeny aj tym, ze povodne velkosti fotiek budu uz iba za € (vip). Obcas som si dal VIP, ale teraz uz tazko. Odmietam si zvykat na tento zlepenec. *113*
hnus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
admin,bež do prdele (14 znakov) a s.urvili ste niečo čo bolo dobré (a som cez 30 znakov) , vyhoď toho dementa,čo navrhol tieto zmeny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*
do mi vysvetli podla coho sa zoraduju vo fore prispevky a odpovede na ne kupim mu pivo :D *176*
som za
a aj zato abi mi to vo fore nenutilo zadavat hodnotu dlksiu jak 30 znakov :)
SUHLASIM!!!!!!!!!
je ot otrasne
Fakt ,je to o ničom trocha viac v ústrety k zákazníkom platby za VIP su dosť velké*114**277*
vobec sa mi nepaci, je absolutne indiskretny.. a okrem toho nemam prehlad, ked pridam galeriu, ako sa drzi na ktorom mieste, ako som mala prehlad pri starej verzii rovnako sa mi nepaci, ze je neprehladne, ktore blogy mam otvorene k citaniu a ktore uzavrete.. kedze to tam nikde nevidim vyznacene
jedinu vec, co som uvitala, je moznost natvrdo odstranit albumy, ktore sa mi nepacia a nie ich iba schovat
cele zle.........................
Áno, súhlas..., celé zle, zle, zle *12*
Pripomienky k zobrazeniu na mobiloch/tabletoch som dával ešte v 12/2014, keď už od 05/2014 avizovali nový WEB, ktorý občas išiel aj v testovaní...

7.12.2014 08:57 Odpovědět
od nových amatérov som čakal minimálne HTML5 s podporou mobilnýCh zariadení a iOS a s Androidom.
Žia nič také nový Amatéri nepodporujú, takže VIP nemám prečo kupovať už dlhú dobu.

amateri.com/cs/forum/4039

Od vtedy už hádam mohli byť schopní trošku zareagovať...
Ako som si všimol, pomaly už viac ľudí ktorí iba prezerajú WEB a mali fungujú iba na tabletoch.
ja do ankety hlasujem, ze som spokojny s upravami na novej stranke :) Responzivna, funkcna, moderna... :)
pokud konkretne napisete co se vam nelibi zkusime se nad tim zamyslet...kazdopadne kazda zmena je nekterym lidem neprijemna, proto chceme vedet konkretni veci a ne jen ze se to nelibi, to chapeme, clovek je zvykly klikat nekam a najednou je to trosku nekde jinde, i kdyz zamer byl aby se funkcni veci moc nemenili, takze vse zustava na stejnych mistech ... pokud jsou nejake chyby bereme a budeme odstranovat, to je ale jine tema. Takze prosim kdo ma neco konkretniho at me napiste prosim. dekuji
Tak jeden problém za všetky, zoraďovanie užívateľov podľa posledného prihlásenia.
Prečo je táto možnosť prístupná len VIP členom. Ako to zkvalitnilo zážitok pre bežného užívateľa?
mne to tu pride tak, ze je tu omnoho menej ludi a najma ludi s galeriami nez predtym. Dalsia vec, kt. sa mi nepaci je, ze je tu menej miestnosti v chate. Mne novy design nevadi, ale to, ze kvalita prudko klesla.....minimalne ste mali dat novy design so vsetkym co obsahoval ten stary.
neboj, ked im klesne navstevnost tak nizko, ze budu musiet ist podla starych kolaji alebo ju zrusit, tak im to dojde :)
Tak napríklad - dnes som na chate chcel vytvoriť vlastnú súkromnú miestnosť - no nedá sa to !!!!
Miestnosť mi išla vytvoriť iba ak bola verejná - to čo je nové praktiky !!!!
mne cadi aj to, ze kedysi, ked som dala niekoho do ignoracie, nemohol ma uz otravovat svojimi odkazmi
teraz mi vypisuje debil nadalej a je uz v ignoracii
naco taka ignoracia doriti je?! bez ohladu na to, ze som VIP, toto mi vyrazne vadi
ale tato vasa zmena je neprijemna zjavne VSETKYM!!!!!!
tak já se taky přidávám. A to ohledně fora, možná tam ta funkce je,ale já ji nevidím. Aby se příspěvky řadily od nejnovějšího k nejstaršímu a ne tak, jako dosud.Díky
Ano suhlasim s tum, je to cele na prd
Áno, súhlasím.
Preco mám písať nasilu nieco dlhe 30 znakov?
Ta nova stranka je hrozna. To se nam snad provozovatel chce pomstit. Asi nas chce umravnit, aby jsme auto stranku uz nenavstevovali.
Tak nesuhlasíme ani my,neprehliadnééé,celé zle
pripajam sa, dojebali si stranku
Tiez som zato aby sa urobila anketa..nech vedia ,co si tu ludia myslia...ale neviem ci maju nato gule
To neudelaji. Oni jsou spokojeni, jeste by jim to tu bublinu mohlo prasknout a mohli by se dozvedet krutou pravdu. Je to jako jakykoli spatny projekt ve firme. Nekdo rekne, ze je treba zmena, ze uz to zbytecne dlouho funguje bez chyb. Narychlo se to zplaca, nekdo si za to vypise odmeny, vsichni si stezuji, ti co to udelali rikaji, ze je lidi nechapou.
Ale zpet uz to nejde, jsou tam ty odmeny a prestiz. Tak se to opravuje za chodu a vsem se rika, ze to nebylo potreba, ze jsou to jen kosmeticke zmeny. Nejak mi to pripomnelo aferu s piskoty Opavia:-)
Jak rikam, je to jako vsude:-p
Súhlasím s tebou !!!
Admin týchto stránok podľa môjho nazóru absolútne nereflektuje pripomienky užívateľov a čo je najhoršie totálne ignoruje drvivú nespokojnosť užívateľov s novým dizajnom tohto webu.