Muži s bi choutkama

Obezni , stihli , s malima perama

Rad bych dal dohromady skupinu muzu ruzneho veku s malima ptakama a libi se jim druzi s malima a nestydi se za to ! Zabavit se , nudit a nahotit , pohrat si , pokecat , poradit , pomoci si navzajem , sexovani , honeni a koureni , takove viceucelove setkani a je na kazdem co bude delat ! I muzi s malickym penisem je muz a zaslouzi si pozornost a stejne jednani i pristup jako maji muzi s prum. a velkym penisem.

klidne napiste navrhy i napady .... ja kazdou pomoc i snahu uvitam !

Nebyl bych proti kdyby byl zajem o takove male domacke gangbang ci bukkake ...

Ja sperma miluju a miluju penisi v puse a byt zajem , rad budu ten co vas bude delat pusou a polykat vasi stavu.
Nebo vyhlasime soutež o nejmensi penis ..... a ten bude odmenen :)
Cauky dobry nápad rad se přidám 47
Ahoj přeji hezký den ozvi se mi ❤️
To je DESET LET starej inzerát. Ten člověk si už regulerně vyplňuje žádanku o důchod.
Rad bych nekoho s mensim perem v okoli Kladna, Kralup... 20km. Piste do zprav. Diky
Tak v sobotu 13. - 14.2. Jste vítáni u mě doma !!! Napište kdo má zájem a s fotkou penisu nebo civil jak chcete , stručný popis postavy a zájmů !!! Obratem pak posilam adresu atd !
iont
iont Inactive 10 years ago
This post has been deleted by user.
Jsem od Kladna a moc rád se zapojím.
A bez rozdílu velikosti. O tom to až tak není.
zdravím,bude něco.....?Docela by mě to zajímalo
A co něco v Praze? Kdo by se přidal?
iont
iont
Protože mi příjde že takový muži jsou terčem posměchu a tak sem chtěl udelat neco jenom pro ně ! A co je maly penis ... at si to každý rozhodne sám .... každy kdo si myslí že ma malého je vítaný ! Ale myslím si že než aby nás bylo málo kvůli tomuto kryteria tak by sme mohli spise rici ze jsou vitaní vsichni a pak se uvidí ! A hry a souteze se rozdeli na s malima a velkyma a bude sranda :)

Proto jsem dal prostor i vám a vaším napadům a připomínkám.
iont
Mohla by to být dobrá zábava ,škoda že trochu z ruky ,tak něco na Hodonínsku kdyby bylo
dobrý nápad pak dej vědět rád se připojím