Cykloturistika

Najde se někdo na cykloturistiku?

Ahoj, všem. Je tady někdo kdo rád cykloturistiku, a nahaté koupání?
Ahoj, někdo z východních Čech na cyklo a u toho zlobeni?
skvělá kombinace, rád jezdím na kole na nudu na Litoměřicku
Liberecko, Bedrichov Cerna Nisa nejaky cyklista co se necha vyhonit?nebo muzes prespat v Desne
Břeclav , okolí, nějaká dáma na projíždky místními lesy ? Stezky ? Víno, odpočinek, sex , Já 46
This post has been deleted by user.
Ahoj, najde se letos pár nebo žena na společné cyklovýlety s nahým koupáním? Praha a okolí
Nechceš založit nové vlákno? Nic proti, ale najdou se tací, co se snaží oživit i 16 let starou mrtvolu a divu se, že neodpovídá....
Tady nepomůže ani nové vlákno )
Ahoj najdu kamarádku na společné vyjížďky kolem Beskyd....je mi 39...
Nekdo dnes odpoledne do Prokopskeho udoli?
Oje, tady probíhá komunistická čistka 🤣🤣🤣
To je teda gól
A je tu někdo ze Zlinska, kdo by rád na kole do přírody a tam nějakou lumparnu...? Zkusil by někdo oral? *71**92*
Ja jezdivám na Kole ven K vodě v Koblově Štěrkovna Antošky jak je s druheho břehu ciklotrasa někdyy jdu jen poležet a relaxovat na dece jen u vody bud na cele dopoledne odpoledne mam sebou vžy pivka ale nemam nikoho kdo by šel semnou nebo se projel na kole mam doma Trekove Kolo na kole už jezdivám 23,roku jinak sem s ostravy fyfejdy ale je dost venku horko tak moc nejezdim v tom pařaku
Ahoj je tu nekdo kolem Melnika co by jel na kole na Dobrin.
Já jezdím na Dobříň na kole ale z druhé strany od Ltm
Ahoj tak jak si to uzivate na Dobrini
zdravim ktera by chtěla na kolo blansko brno
Přidá se zitra někdo na kolo s koupáním? Praha
Ahoj jezdím na kole se koupat na Dobříň u Roudnice je to tam moc pěkné
Bedřichov v Jiz.horách ...čt nebo pá někdo na kolo....Černá Nisa.....třeba
Někdo z Českých Budějovic, kdo by vyrazil na kole?
Ahoj někdo Chlumec Poděbrady Kolín?
Hehe, zrovna dneska jsem se v těch místech toulala :)
Vážně?😍 a máš ještě v plánu sem jet?
a co teda na valašsku na bečvě?Už je čistá ne?
A koloběžky sem také mohou? .
Mohou.
Když nepřekážejí cyklistům :)
Sle za pěknou prdelkou klidně i na chvilku zpomalím 😇
A rád 😎
Ahoj, pár nebo žena zítra na kolo s koupáním kolem Berounky? . Praha.
Ahoj, ak by sa chcel niekto pridať na výlet na kole z okolia Frenštátu tak sa ozvyte :-)
Někdo na kolo na Mladoboleslavsku, mnichovohradišťsku?
Jezdi nekdo do Prokopskeho udoli?
My jeli přes Prokopské údolí na koloběžkách až do Mělníka podél Vltavy a zpátky.
Projížďky na kole jsou nejlepší se ženou,která má ráda pohyb v přírodě,nejlépe v O.-Poruba*6*
Ahoj, koho dnes potkám na Lichtenštejnských stezkách?
Jezdíte nahatí ?? Nějaká dobrá trasa kde se dá vyrazit ??
Jezdím na kole často a ještě jsem neviděla, že by někdo neměl na sobě oblečení.
Zůstaneš u představ.

Jsem hodně aktivní cyklista a jednou jsem měl to štěstí vidět pár na kole bez...nahoře i dole...na cyklostezce u Hodonína u Moravy. No ,ale je to už pár let spatky. Proti gustu... -:).
Ale já pořád jezdím i nejenom kvůli tomuhle zážitku-:)
Už jsem to zkusil nahý i na kole a je to super. Nikoho jsem nepotkal. Raději jsem neviděn, i když ten pocit, že bych viděn byl, je vzrušující.
Ja viděl. At uz na loukách nebo kolem rybníka...
Pár co se rád předvádí? Prostějov a okolí
Ano můžeme.kolo mám,tak se dá
Nekdo s nami dnes na projizdku Jablonec/Liberec a okoli?
Nebude dnes odpoledne někdo na kole žena nebo pár Semily Turnov nebo na pisečaku v Přišovicich.
Ahoj, tak nikdo na společnou cykloturistiku? Praha a okolí.
Kam jezdis v Praze? Kde se da nahotit?
Jezdí někdo do Prokopského údolí?
PV23
PV23 Inactive 4 years ago
Ahoj někdo na kolo Kolínsko a Chlumecko?
Ahoj, zítra někdo na výlet?Ideálně pár Hodonínsko-Břeclavsko.
Jezdí někdo okolo Turnova a český ráj pár na sledování a třeba se i přidat *9*
Ahoj, najde se tady pár nebo žena na společnou cykloturistiku a cestou na nahé koupání? Žádné veřejné nuda pláže, jezera, piskovny, řeky. Nejlépe z Prahy a nebo přilehlého okolí. Důležitá je pohoda, vzrušení, nahota.
To není vůbec špatný nápad. Cyklo + opalování + koupání
Krásný den, kolo je připravené a ručník také)).
Ahoj, kolo mám moc rád a nahotu také takže pokud by se tu našel pár z Královehradeckého kraje, budu rád za nějaký společný výlet..
Spousta solo, nebo i párů něco nabízí, nebo chtějí, ale bydliště, nebo oblast, které se to týká neuvedou. *24*
Na kolo bych taky rád v Brně a okolí
Taky se už těšíme. Hezké se jet projet a pak někde na odlehlém místě koupání a opalování a milování. Teď aby na to bylo počasí.
Už jsme byli poprvé v pátek, sice byl mírný vítr, ale dalo se. Směr Hustopeče.
Ja v neděli a byla to makačka proti větru
Spoustu krásných míst je u Pieštan, nová cyklo ztezka kolem Váhu a míst na nahé koupání. Je to asi v létě to nejlepší zchlazení
Zdar, kdo jezdí na Mladoboleslavsku? Byl jsem dnes.
Včera Kokořín , a jediný co jsem potkal v terénu byl nějakej chlap se synem, jinak ani noha
Takže supr
Je tu někdo v okoli Kolína nebo Chlumce?
Ahoj. Jsem z tvého okolí... Můžeme zablbnout venku, kdyby jsi chtěl. Nějaké kalhotky by taky byly ;)
Už aby bylo jaro a teplo, abychom také mohli vyrazit na kolech. Loni jsme toho moc nenajezdili, tak letos se musíme polepšit. Kolu a nahocení zdar :-) (edited)
Třeba se někde potkáme a můžeme několik kilometrů urazit spolu. :) to by bylo fajn...
Taky jezdim na kole (každý vikend), většinou po jižní Moravě, Brno, Pálava, často během dne někde skočím do vody nebo chvíli opalování, vyhoneni... můžeme občas vyjet společně
Hele , jezdím taky dost a tudíž musim oponovat ohledně loňského roku , nikdy jsem nezažil tolik lidí po lese a v přírodě co za poslední dva roky a co je nejhorší že vyjeli i lidé co by na kole neměli vůbec jezdit (žádné dodržování nějakých pravidel , vyhýbání dětem ,atd,atd.) Prostě masakr všude za což mohl ten posran... Koronák ,,už aby to šlo do normálu ,, a lidí se vrátili ke svému *19*
Ano, v tom s tebou souhlasíme. A co více, pořádně přibývá i bruslařů, elektro koloběžkářů apod. Těm se vyhnout, to člověk občas musí pořádně manévrovat....
Nevím zda si někdy jely podle Vltavy v Praze a je jedno zda u Braníka nebo v Troji ,pokud chcete zažít bruslařský peklo tak vřele doporučuji ,zajet tam když je hezky ..
Ahoj z Plzně jezdí někdo občas se project ?
Ahoj, tak snad letos se najde někdo kdo rád vyrazí na výlet na kole s nahatým koupáním. Praha a okolí
Ahoj,najde se pár či žena,kteří jezdí na kole a rádi nahaté koupání.Kralovehradecko.
Od čtvrtka budu jezdit na kole kolem Ml. Boleslavi. Zna někdo nějaké příjemné koupání tam?
Je tu nekdo ze Zlinska? Kdo jezdi sam a o vikendech by chtel jezdit na kole s nekym druhym???
Pani? Divka? Ja chlap 187/92, s prirozenou inteligenci, prehledem i nadhledem.
Vylety kamkoli...
Ahoj, někdo v pondělí na kolo? Praha směr Beroun nebo Vrané!
Ahoj, najde se tady pár nebo slečna na kolo s nahatým koupáním? Praha a okolí)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nechci konkurovat, ale nejaka na zitra z prahy na kolo lazen tousen lhotka nebo jen tak kousek biotop radotin?
čauky rád by sem někam zajel na kole Teplice
Nějaká žena na kolo a nudu Olomoucko?*4*
Přidá se nejaká slečna na kolo? Mělnicko
Hele koukám že hodně hledáš lidi jezděj dost ale nikomu se nechce stebou pokud hledáš jen na to kolo zajdi na bikeforum a tam se ptej udelaš líp
Tvl. Teď koukám jak je starej příspěvek no tak nic no ......
Kdyby se někdo našel v okolí Náměště nad Oslavou ať se ozve.....jsem pro každou špatnost 😊🤫
Na kolo, Na NUDA - NA POHODUUU. Fajn pratele a fajn parta ?
Ahoj, po praci se chodivam rad projed kolem Brna. Nekdo kdo se přidá? Případně víkend delsi vylet kdekoli:-)
na jih od Brna... směr Pálava, Zaječí, Bořetice...? i s nahocením...?
ahoj všem, dneska někdo okolo Liberce na kolo?
Kolem olympie Brno ,někdy někdo ?
Rad bych nekoho, kdo rad jezdi na kole po Morave, pritom by se nekde zkusil i eroticky vzrusit... kluk nebo holka, zena???
Ahoj klidně můžeme někdy vyrazit na kolo společně. Na kole jezdím často, nejvíc v okolí Hodonin-Břeclav a v rádiusu cca 80km.
Ahoj rád jezdím na kole k vodě
A co na kole po Vysočině? Lidí jezdí dost..ale nikdo není sdílnej:-(
Jezdím v Beskydech, krásná krajina!
Taky tak, ale v týdnu kolem Ov.
Uvítal bych s někým cykloturistiku s nějakou tou příjemností na Liberecku. Svezeme se společně?
Co v Plzni jezdí někdo?V pátek sem dal Krkavec a rybníky
Na kole jezdim na Zlinsku, Brnensku a na Palave, Sardice, Pavlov, Zajeci, V.Pavlovice, Boretice. Nahota laka... vyhonime?
co okolo hovoran laka me to nebo ve více
Ahoj, najde se tady pár na cykloturistiku v Praze ? Modřany a okolí!
Jezdí někdo do Prokopského údolí?
někdo na výlety na kole.? ústecký kraj
Ahoj, jezdíte na mtb někdo na královehradecký? Výlet koupání atd? *4*
Praha východ.. voděradske bučiny
Ahoj, až to bude možné. Nějaký cyklo výlet, bychom mohli dát. Já, Praha východ
Žena nebo par na kolo kolem třebíče čas ukáže
liberecky kraj,cesky raj,hamry
Rádi se přidáme, klidně i okolí jizerek
Ahoj občas se projedu na kole.Plzen
Brno - singletrail / downhill ? :D
Ahoj, nejede se někdo zítra projet na kole? Směr Vrané nebo Černošice?
Já jezdím okolo Plzně a jezdím sám
To mi neříkejte, že zde není nikdo kdo jezdí na kole?
Ahoj . Najdeme muze co jel vcera vecer na kole okolo Zlutych lazni a zastavil se u nás a pozoroval ,jak si u plotu uzivame .. ozvy se
mě to neva ted jsme projeli s moji na tezko vysocinu pres Skutec na velky darko a Milovi zpet
Tady cokoliv je pro odhodlané,.. natož se přiznat s kolem
Ahoj hledám slečnu zralou paní nebo i pár z Nymburka a okolí buď se přidat nebo ukázat nebo potichu zašmírovat rád vše záleží na chuti v 19 hodin polní cesta za letištěm kdo přijedete já 29 letý zvrhlík s pořádně tvrdým :P Jirka
Ahoj , jezdím hodně na kole cykloturistiku, i natěžko několikadenní výlety, nejezdím jen okolo komína ale da se říct celou republiku .. rád bych našel lidičky ,kterí taky tomuto propadli ,třeba jen kus cesty spolu ,nebo večerní setkání někde .. lokalit znám spousty , nesnáším cyklokalhoty z plínou ...a z toho vznikla trošku má uchylka na leginy a pod ,tak pokud by toot někomu nevadilo ,rad se přidám .. sezóna je před náma ....
Jezdí tady vůbec někdo na kole? Praha - Vrané?
Kolo (nuda kolo) + nuda opalování / koupání? Hustopečsko? Nové Mlýny?
Ahoj, nejde se někdo na kolo? Pár, jednotlivec?
Hlavně žádný pár nebude ukazovat aby jste se přidali a že jsme už pár párů načapali lidi mají bujné představy buď se schoulí nebo se rychle oblékají
Ahoj,je tu někdy na královehradecku,náchodsku,kdo rád jezdím na mtb?
Jižní Morava já 30 let, LVA a okolí, kolo, koupání společnost?
Sejdem se nekdw u rybniku a muzem spolu pohonit.
Ahoj,

z Prahy v týdnu k večeru na Lhotu a pak zpět?
Ahoj, někdo na kolo v sobotu nebo v neděli? Praha
Někdo na cyklovýlet v okolí Plzně?
Ahoj, tak se tedy nikdo nenajde na nějakou tu cykloturistiku kolem Prahy? Začíná teplo tak na co čekat?
Já jsem pro, pokud se vám podaří ho zorganizovat, rád se přidám.
Ahoj, na kolo v Krkonoších, nebo v Českém ráji?
Ahoj, nikdo na cykloturistiku a nahaté koupání? Praha
Ahoj to já bych moc rád .Někde okolo Plzně
Ahoj. Můžeme někdy něco podniknout. Jsem z Plzně.
docela z ruky a hlavně jsem solo:(