Je jasné ako skončí. Jeden pár a 300 honičov 😅😅
A ďalších 100, ktorí budú stále písať v tretej osobe, zorganizujme, bolo by dobré niečo dohodnúť, bolo by super sa stretnúť, bolo by fajn ..
Toľko ľudí tu o niečom takomto sníva, ale len dokoola vypisuje, ako by to bolo fajn. Ak mám nejaké sny, skúsim si ich splniť a nečakám, že ich niekto splní za mňa.
Na konci tu bude 200 príspevkov, kde každý bude akurát tak onanovať nad tým, aké by to.bolo super.
A ešte kapitola sama o sebe sú ľudia, ktorí ak niekto aj napíše, že tam bude, tak namiesto správy priamo jemu, píšu cez fórum budete tam dnes, budete tam zajtra, boli ste tam včera....
Toľko ľudí tu o niečom takomto sníva, ale len dokoola vypisuje, ako by to bolo fajn. Ak mám nejaké sny, skúsim si ich splniť a nečakám, že ich niekto splní za mňa.
Na konci tu bude 200 príspevkov, kde každý bude akurát tak onanovať nad tým, aké by to.bolo super.
A ešte kapitola sama o sebe sú ľudia, ktorí ak niekto aj napíše, že tam bude, tak namiesto správy priamo jemu, píšu cez fórum budete tam dnes, budete tam zajtra, boli ste tam včera....
To by mohlo byt viav nez zaujimave, napriklad na takom hrebienku, tam sa da v pohode aj na biku dostat a z vyhladom na zapad slnka si zasukat, hmmm pekna predstava asi nou nainfikujem kamuskuu vith benefits ;)
This post has been deleted by user.
Ja by som sa tiež pridal keď aj na honku
Aj v okolí Tatranské lomnice smer zdiar
zúčastnil by som sa toho,ale nemám s kým.Ale išiel by som aspoň ako masturbujúci divák.
Taktiež nemám polovičku, tiež by som bol sám
To by bolo fajn, aj keby sa dalo sledovať poprípade zapojiť :)

Sex vo Vysokych Tatrach
Kto z Vas uz prichytil par alebo zeny pri sex