Honíte ?

Honíte ?

..........Honí tady vůbec někdo ??.........
Jj a rád. Hlavně nad Vašima fotkama a videí. A kdyžtak i něco nafotim.
Honim kdekoliv v plenkach s dam.pradlem ja muz 60l.bi.buz.plnostih.praha
Honění je moje vášeň!!! Jsem na onanii závislý. Musím honit denně!!!
Radši honím a cucám druhému a nechám se!Váňa-Beskydy-chata*21**24**4*.-miluji větší ocasy""*9**2*
ahoj honim odmala a je to nadhera,mrdat nemusim ,ale honit ano a denne jsem asi zavislak
Zítra ráno jedu z Kroměříže do Brna,kdo by chtěl sves a pohonit mě,já 42lety dost strikam.Ozve se někdo.
Honím si ho často vzrušuje mě když mě někdo pozoruje,kdo by chtěl se podívat.
Honím často, honím rád, denně musím vycákat!!!!*361**49**71*
:-) honeni je pro decka chlapi si vypijou!!!;-)ole
Já se tu snažím honit :-)................
Ahoj, honím pravidelně i když normálně s manželkou souložíme jednou týdně. Je nám 64.
bambus se musí leštit pravidelně aby nám nezakrněl.
No jasně že jo!!!!!!!! *49* všichni honej
Já honím pravidelně asi od sedmi let. Na sucho to ale bylo stejně nejlepší.
Ja masturbaci objevil při hrách s kamarádem na zakladce.
masturbuji zeny take denne ja ano
Já taky nadšený každodenní honič, delší onanie s oddalováním je skvělý relax a nikdy neomrzí:)
This post has been deleted by user.
Honění je příjemný Když máš dobrou představivost já si to dělám rád protože si u toho dokážu představit krásný věci
Fantazie mi přitom také pracuje na plné obrátky. A hlavně si honim co nejdéle,mám rád protahování času a i přitom rád experimentuju.
Tak to jsme tady skvělá parta.
Honeni je krasny,ve dvou by to bylo lepsi
Vzhledem k tomu že nikoho nemam, tak každý večer 1-2 krat. A když mám volno, tak i ráno. Zkrátka jsem furt nadrženej.
Ahojky já jsem taky vášnivý honič.... mám to rád a miluji to... a zde je podle mě většina honičů... jen se podle mě většina stydí to přiznat... taky nevím co je na tom... mě to přijde normální...
Přesně tak. Někdy to dam i dvakrát za den. Líbí se mi to.
Já určitě a nestydim se za to.