Frigidna?

priatelka

Zijem s priatelkou a vsetko je super az na sex. Akoby ho vobec nechcela. A to nehovorim o nejakej madturbacii a nejakych praktikach.. Alebo zeby len tak zacala so sexom ona. Vzdy musim ja prvy zacat a potom len lezi ako drievko... Ma niekto podobny problem a ako ho riesi? Diik
Nechaj ju plavať a skús inú s ktorou to pôjde samo, aby si neskôr neoľutoval, iba ak by bola spiaca princezna ale to je malo pravdepodobne...
Veľa šťastia...
mal som podobný problém, a bola na vine hormonálna anikoncepcia. Až keď som prinútil ženu aby to prestala brať začalo sa to pomaly zlepšovať. Kedže tvoja nič neberie je ťažko radiť.
Hormony mozno... neuziva hormonalnu antikoncepciu?
Nie neuziva... nic neuziva.. :)
Ano, hormony. Mozno chyba v tebe, ja v tom zijem uz niekolko rokov. Frustracia, vycitky, potom exit do vlastneho sveta, nohavickovy rajc a potom nazad v realite. Kedysi mala sex velmi rada, experimentovanie, stale vlhka, lizanie ... Bolo to bozie ... Nie som odbornik, asi o tom picu viem, mozno je to o hormonoch, aj o vzajomnom nastaveni, pochopeni a tak. Ozvi sa, ked ti bude treba. Mam s tym kriz, tak ho nejak nesiem...
Podobne problemi mam,aj moja je studena,vobec nechce sexovat,napis.
Povedz jej, čo od nej očakávaš a že ťa to drievko nebaví a že ju opustíš, keď nebude aktívnejšia. Uvidíš, že sa preberie ;)
Skusal som... Ale nejako nic sa nedeje...
Asi má niekoho. Nájdi si aj ty!
Tsk to neviem... Ale nad najdenim milenky uvazujem fakt dlho...
Povedz to jej! Ja s tým nič nenarobím, ale ona áno!