kolký z Vás tu napísali pravdu a kolký z Vas iba svoju fantaziu?
Inak ja občas dám na sklo na pokeci takú otázku že ktorej sa to už stalo. Za ten čas sa mi ozvalo niekoľko desiatok žien a dievčat. A z môjho "výskumu" vychádza to že drvivej väčšine z tých čo sa im to stalo tak z toho mali skôr príjemný pocit. A pár z nich sa mi priznalo, že si to doslova užívali. A jedna pani mala taký zážitok (podrobnosti nebudem opisovať), ktorá to nazvala ako jej naj erotický zážitok. Z toho teda vyplýva, že im to asi nieje úplne nepríjemné a teda ... že príjemné pocity sa robiť môžu.Takže do toho . :)
No dobre.
Ale ak Ti mozem poradit, tak vsetkemu netreba verit.
Ale ak Ti mozem poradit, tak vsetkemu netreba verit.
Dobrá otázka ale skúsiť by som to chcel
Aj ja mam realnu skusenost, studoval som v BA a raz som neodolal...sadla si ku mne nadherna zna v minisukni...najskor som sa kochal pohladom a asi aj dost neokrochane...potom som zatuzil viac...skusil som akoby nebadane prejst po boku a ona slecna vobec nedala nic na sebe poznat...vzrusilo ma to a tak som dal na seba vetovku a aj kusok na nu...vobec sa nebranila, ani sa nepohla...len som videl ze rychlejsie dychala...nezne som ju hladil malickom ...uzasny pocit...hladkal som jej stehno a citil som ako hori...nadhera...chcel som to zazit este inokedy ale hned sa dfievca cuklo a pozrelo na mna ako na uchyla...jasne chapal som ze takto nie...ale ten prvy zazitok ...nadhera!
Tiež mám zážitok zo strednej keď som v Bratislave v trojke išiel bola nabita stal som vzadu vo vagone.Najprv to bol ľahký dotyk pár krát som sa obzrel no pán na sebe nenechal nič poznat. Nakoniec usúdil že neprotestujem a podľa môjho stojaceho vtáka to prešlo až pokým má nespravil tým trením. Keď som vystúpil som mal pocit že šiel za mnou no v dave som sa mu stratil bol to neskutočne silný zážitok na ten vek čo som mal.
This post has been deleted by user.
Áno a potom sa to stalo. Zobudil si sa a pyžamo mokré od semena
ja by som tiež asi podržal, keby mi niekto hrabal v rozkroku v autobuse, alebo vlaku,či električke...
This post has been deleted by user.
ak sa ti to nepáči tak drž hubu
Mne este ked som chodil na strednu.stal som vzadu pri okne a zrazu som citil nieciu ruku na stehne.potom vyssie.nevedel som co robit ale pacilo sa mi to.po asi 5 minutach som striekal do slipov.bolo to super.ked vystupil bol to asi 50r muz.chcel by som to este zazit
Orange7 zamindrakovany chudak co tu kazdeho len napada staraj sa o seba a neotravuj nas zaujimalo by ma ci admini spia ked snim nevedia spravit poriadok
Skusili by sme ale vela odvaznych asi po Bratislave nejazdi
odvaznyh? skor by som povedal ze najst niekoho na nieco take je problem ...ale ak mate odvahu tak podme na to... pls sprava
len neviem kedy pujdeme do bratislavi
su aj ine moznosti, staci zadat miesto vyskytu a co chcete zazit ;-)
Staci precitat "pujdeme do bratislavi" a vies o co ide.Zostante doma sedlac.
to bi som chcel zazit a nebranil by som sa
Chcel by som aby ma nejaka hladila po nom alebo honku ci faju v buse alebo ze ju bude prstovat.... ktora by sla do toho ?
Ja som zažila osahavanie v mhd
ahoj a pacilo sa ti to? ja by som to chcel skusit len sa bojim reakcie zeny
Mne Ano ja som hladkala neznameho
Ahoj, pozeram sa prave na jedn z Tvojich prispvkov vo fore a zaujala si ma..mas 22, podla opisu vyzeras urcite sexy a nechyba Ti odvaha skusat nove veci. Pises v jednom z prispevkov ze by si rada skusila spol. masturbovanie na verejnosti, hned v dalsom sa delis o svoju skusenost s hladkanim neznameho v autobuse, skr. typ bab ako si Ty ma.pritahuje. Ako vyzeras a nasla si tu uz co si hladala? Hm?
Akože si ho videla prvý krat v živote?
a co on na to? ako sa tvaril? :-)

Osahanie v MHD
stalo sa niekomu?