Naučil som to viaceré ženy, ktoré to predtým nezažili....a včera sa mi po rokoch ozvala kamoška, že jej to chýba, aj keď má sex takmer denne, chcela by prísť, čo len na pár hodín...no milé, nemal som to srdce ju odmietnuť.
Mal som priatelku ta striekala potiadne a mna to velmi vzrusovalo. Miloval som ked som ju lizala a striekala
poznal som zenu ktoru stacilo sa dotknut par krat a tiekla ako niagare
Niet nad to privies babu do striekania, akozeeee stoji to za to, ak to nejaka chce napis
Tu je to pekne rozpísané z pohľadu ženy
a video k tomu
http://www.redtube.com/15878#t=4
a video k tomu
http://www.redtube.com/15878#t=4
Na prvý krát sa musí žena uvoľniť a prekonať ten pocit, že ciká. A musí to chcieť .. a potom by to malo isť takmer pri každej polohe.
Musi sa kompletne uvolnit, najlepsie naist bod G a napoprve ju urobit rychlo ale neprestat a potom uz pomalsie a obcas G vyuzit a ked skoro bude hlavne nezrychlit lebo vtedy napne zo vzrusenia svaly a mensia sanca striekania.......
ak nejaka zena co chce zazit napis ;) ja by som hned do toho siel je to mega
ak nejaka zena co chce zazit napis ;) ja by som hned do toho siel je to mega
Len nesmieš prestať keď ti bude hovoriť prestaň chce sa mi cikať . Oni sa boja toho a hanbia. A to nie je dobre
Moja kamoska pravidelne strieka keď ju vystrikam semenom a potom rukou dorobim a semeno rozoriem po picke aj do analu..paráda...
este niekto s cennymu skusenostami , radami?
zatial som zvladol kazdu , vo velkom percente uz na prvom stretku, takze je to samozrejme na sikovnosti a na tom ako ju dokazes uvolnit ;-) otazky ss
Na 99%je to v hlave. Moja striekala prvý krát asi po 10r.manzelstva. Boli sme na výlete, víno romantika.... až museli susedia na stenu búchať :)
+poznám x žien ktoré nemali v živote orgazmus nieto že by striekali.... Nerád priznávam ale veľakrát za to môžu muži
Na 95%zato mozu muzi.ked kazdy len hlady aby sa vystriekal,maloktory povuca hlas zenskkeho tela a citi to v ruke kedy to uz ide...treba byt viac pozorny pritom...
Ja som sa snazil vzdy urobit zenu aj ked som bol na private...bez toho som neodchadzal:-) :-)
This post has been deleted by user.
Wau tak to by som chcel zažit!!!!
nechcel/a by si tym pomoct ? seriozne. Ona mlada 26 rocna sportovkyna.
To nie je len umenie prstokladu alebo toho dole...v prvom rade to je v hlave aby bola zena na to naladena,zbytok je to v tvojom umeni...
Samozrejme, že je to v hlave. Pokiaľ žena nie je uvoľnená môžeš robiť co chceš a neurobis vôbec nič
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že je to naozaj možné, je to reálne avšak záleží od mnohých faktorov. Veľmi dôležitú úlohu tu zohráva psychika ženy. Musí byť v dobrej psychickej pohode a tiež musí byť uvoľnená, musí vedieť čo chce. Najdôležitejšie je maximálne uvoľnenie, nekontrolovat. Veľmi veľa žien má zábrany, kontrolujú sa, snažia sa ovláda svoje vnútro, svoje telo či nie je správne. Žena môže pociťovať rôzne pocity, nutkanie na močenie a preto pociťujú ppocity viny či pocity hamby a to nie je správne.Tatial cesta nevedie...A potom samozrejme záleží od šikovnosti muža, treba poznať ženské telo, vedieť správne stimulovať tie správne miesta. Ale najdôležitejšiu úlohu zohráva psychika ženy.. A samozrejme celková nálada a atmosféra, treba mať dostatok času a podobne.
Veľmi pekne napísané
a pravdivé
Vistrekat to musys wediet jakto robys zena musy uvolnyt poryadne
dakujem ti. myslis si ze sa to dokaze naucit kazda zena ktora sa dostatocne vie uvolnit a je priridzene mokra pri milovani?
kolko ste uz boli spolu kym sa to poadrilo? vedela o tom ze sa snazite alebo to prislo spontanne a bola aj ona prekvapena.. dakujem
skusali sme to pri polohe misionar ale zozadu este nie..dik za tip
skusali sme to pri polohe misionar ale zozadu este nie..dik za tip
to je individuálne. ja mám skúsenosti práve také, že to ide lepšie a ľahšie keď je žena na chrbte, resp. sedí. Každá to má inak a je iba na našej šikovnosti či ju do toho stavu dokážeme priviesť...:-)
mozno rada nad zlato. dam tiv vedet ked skusime .dik

Squirting
šetko o mokrom ženskom orgazme