Poloha - anál

Aká poloha je najlepšia?

Aká poloha je najlepšia a najpríjemnejšia prvykrát pri análnom sexe, aby to moc nebolelo?
Připrava je duležitá a musiš mazat kdo meže ten jede
Super rada která se tu vyskytuje několikrát. Je nutný reagovat na dotaz položený před čtyřmi roky, aniž bys řekl něco nového? 👎👎👎
Celé tohle vlákno je poměrně staré :) A ne všichni si čtou zprávy, které někdo psal před nimi, to je na fórech ztráta času a určitě ne povinnost :) . Co mi přijde ještě vtipnější než fakt, že na to někdo odpověděl po 4 letech, je tendence někoho poučovat, i když je po tom dotyčnému kulové *3* Ale třeba jsem narazil na snaživého admina *3* Post Scriptum: Tím jsem chtěl říci, že jsi vlastně dost OffTopic, pokud jsi admin... (edited)
Já jsem samozvanej, nikým nechtěnej admin. Protože nemám žádný pravomoce, můžu akorát prudit všelijaké lopíky, bzuky a přiblbla. Považuji to za svou svatou povinnost 😎
Třeba až si provozovatel všimne jak se snažím, dá mi admin práva a pak budu moct mazat uživatele dle vlastní zlovůle. Toliko ke mně...

Číst něco k čemu se vyjadřuju je otázkou netikety a zdravého rozumu. (edited)
Nám vyhovuje z boku, po namazání lehce s pérem v dlani přitlačit žaluda na dírku a lehce rejdit dokud žalud nevklouzne, ale s ptákem pořád v dlani. Pak už si žena sama určuje přitisknutím zadečku na péro zasunutí, přitom uvolňuji stisk ptáka a užívám si zásun. Po zásunu takhle chvilku zůstaneme, ať má zadeček možnost si zvyknout, a čekám na slovíčko "můžeš" :-) Moje análek moc nemusí, ale takhle to prý není tak hrozné :-)
Pak už není problém zasouvat celého nadoraz i ze zadu. Je to fantastické se vystříkat hluboko do zadečku.
Opatrnost a citlivý přístup je na místě, jinak už tě do prdky nepustí
Podepisují v plném rozsahu*114*
30 znaků je málo. 36838 by bylo ideální.
This post has been deleted by user.
Protože 42 je kurevsky málo pro web tohoto druhu*3*
42 musí fungovat na jakémkoli konci galaxie...
Ideální poloha je zezadu, a bolet to nesmí.
Pokud se budeš bát, nebo bude chlap tele, bude to bolet vždy. Na poloze tolik nezáleží. To chce dlouhou přípravu, lízat, prstut, postupně roztahovat a nikam nespěchat. Možná nejprv si natrénovat sama v soukromí s hračkou*1*
Taky nejradši zezadu, ale přikláním se, aby sis to řídila sama*24*
análek ze zadu je mooc super,hned se u toho udělám
chci zkusit se zkušenou slečnou/ženou anal, bejvala nechtěla a nevím jak to dohnat a mam chut napiš pokud za tve poodminky a oplatku pomužeš.. Brno
I já se přikláním k poloze ze zadu......
To se mi líbí asi nejvíce.
Trochu lituji žen, co anal v životě nezkusili....
Ať už že nemohou, nebo že se toho boji,že se jim to hnusi atd.
Kdo nezkusil, nepochopí...
Asi nejlepší poloha je zezadu a pořádně uvolnit a vyšpulit zadeček .Bývalá ...... nikdy nechtěla použít lubrikant a tačilo jen vlhko z *473*a nikdy si neztěžovala na bolest .Rada pro dámy po kterých chce partner análek a bojí se že to bude bolet , tak navrhněte partnerovi že to nejdřív vyzkoušíte na něj ,aby věděl jak má postupovat .
Ja analek miluji.. s holkou sem ho delal uz nekolikrat, je to super ji pak krasne vystrikat a koukat jak to zni krasne tece ven *15**4*
A posledni dobou me hodne laka to zkusit i do me.. jaky to je asi pocit :-P jen nekoho jeste najit :)
Jen reaguju,nenech se odradit.jsem hetero a miluji zeny ale spravna masaz prostaty a nasledne uspokojeni se prirovnava k zenskemu orgasmu.Za me? Zahodte stud a jdete do toho
To nebude problém, bukvic je tu dost. Dej si inzerát a on tě někdo rád protáhne *2*
Kdo maže, ten jede. Jak je anál připravený tak miluju koníčka a nechám se pěkně hluboko vystříkat
Manžel mě nemůže toho svého do zadečku strčit vůbec, ať jsme to zkoušeli jak koliv,pokaždé mě to bolelo a bylo to nepříjemné. Maximálně prstem,mám dírku asi moc těsnou nebo on moc silného.
Za mě jen ze zadu. Jiné polohy mi jsou u analku nepříjemné..
nám se osvedčila normální misionářká, manželka zvedne roztáhnuté nožky a sama se nabodne. Napíchává se tak jak jí to vyhovuje a já u toho mohu krásně drářdit kundičku i s poštěváčkem...*13*
Na stojáka v houpací síti.........................
Me teda nejvic vyhovuje poloha zezadu.. Kdyz vyspulim zadek a jednou rukou si pomaham roztahovat pulky.. *6*Jak uz bylo zmineno- hlavne opatrne! Zasun jen po zalud a pockej nez si dirka zvykne. Ja si urcuju hloubku ze zacatku podle sebe. Pekne ji namaz gelem a priprav dirku prstem. To by bylo aby to nebylo! *3*