SQUIRT▶ - ŽENSKÝ VÝSTŘIK ✔

Líbí se ti když žena stříká?

Komu se líbí, když žena při dráždění a orgasmu stříká jako fontána? Kdo to miluje přímo do pusy a nebo na ptáka? Raději starší nebo mladší stříkačky? Je tu i taková nějaká žena mezi námi, co umí stříkat?
Mám kamarádku co stříká a teče několikrát za sebou.,Pro mně je to krásná odměna za to zeji dokážu uspokojit ,Jen když jedem na azyl ta sebou vezem výstroj (gumové prostěradlo, klasické prostěradlo) dvakrát se nám stalo že už nás na azyl nechtěly že necháváme mokré matrace 😃 . Pěkně zážitky všem.
Squirt je nejuzasnejsi... zmizí s nim každá pretvarka :-) Dokáže bez obalu orgasmus
Me to dodalo vzdy spoustu další energie
ahoj ja to zboznuju do pusy do obliceje proste kamkoli.
Žena nestříká,ale po porodu se udělá při souloži a je pod ní mokro,do te doby jen přes pošťeváček
tak to bych si nechal libit
akorat asi na to nejsou lidi
No já jsem to vždy v podvědomí potlačovala ale muž to moc chtěl zkusit a tak si nastudoval jak u stydlína a uzavřeného člověka takový psychický blok zrušit a teď v 80% případů stříkám jak přehrada. Někdy je to blbé přesně kvůli probíraným problémům - co pak s tím vším mokrým. Doma jsme se to naučili neřešit, když je čas dám pod sebe ručník aby chytil ten největší příval a jinak .. no co .. existuje mop a další věci a když už to o sobě víte tak nějak podvědomě se přesunete na tu či onu pozici při které obvykle stříkáte někam na lino, dlažbu, plovoučku nebo třeba na terasu a snažíte se nestříkat na koberec a tak. Horaší je to ale na návštěvách u přátel nebo rodiny. Jednou mě manžel šukal na chatě u známých a schválně mě vystrčil horní polovinu těla ze střešního okna v podkroví aby mi kozy házely venku o střechu a rám okna. Nabíjel mě zezadu a já byla tak moc vrušená, že mě ani nevadilo že kolemjdoucí nechápavě koukají a následný squirt byl tak silný že jsem promáčela omítku na ploše 1,5x1m a ta se ještě ten víkend oloupala. Museli jsme si chatu půjčit ještě další víkend a jet to tam zpravit. (a při té příležitosti jsme si to dali ještě jednou ... pro jistotu jsme na zeď pod oknem dali omyvatelný nátěr, přeci jen jezdíme tam často) Takže squirt je moc fajn ale má i své zápory.
Není nic lepšího když žena na koníčka pekne vystrikne . Kdo nezažil neuveri .
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Párkrát sem to zažil a je to bomba. Bohužel ne každá žena to umí. Za to ale nemůže....
Jinak je to úžasné *2*
Přítelkyně taky trochu stříká, ale jen občas.
A dá mi to celkem práci, není to fakt jednoduché.
Kdysi sem měl jednu babu, ta stříkala vždy a okamžitě. Sex v autě nebo na posteli, byl s ní nemyslitelny. Už mi napadlo, že se jí zase ozvu, občas mi ta Niagara chybí *2*
Vážení přátelé nádherných zážitků

..vy skalní i vy přespolní, vy co ještě nevíte i vy, co se poprvé objevíte na dalším krásném eventu KLUBU LUBLAŇSKÁ

SURPRISE ☆ PARTY ▶ SOBOTA 22.04.2017 19h
nejkrásnějším kořením, je očekávání a nejkrásnější odměnou je moment příjemného překvapení a prožitku.

☆ZVÁNI JSOU PÁRY ŽENY I GENTLEMANI☆

▶VIDEO POZVÁNKA
https://www.youtube.com/watch?v=StWwoXiFLwE&t=15s

*445*..a říkáme to všem, pánové nebuďte strašpytlíci a pozvěte kamarádky, přítelkyně a nebo dokonce manželky na každou party. Budete se divit, jak naše pozvánky krásně fungují! Možná je to tím, že si je vytváříme my ženy samy a s velkou vášní. Těšíme se na vaše vášnivé mimikry i hokré jikry. Budou zase opět lítat jiskry..

Vy pánové co se vám tak líbil SQUIRT EVENT tak samozřejmě přijďte opět. Zveme i holky stříkačky nejen gentlemany stříkače.

také fetish obdivovatele : prsíček, nožiček, prdelek, mokrých kočiček, také ti co mají šikovný prstíček i dlaně, to ocení ty něžnější laně.

Dress code: vše co dráždí a vzrušuje, vše co hradní protokol porušuje, je prostě sprostě vítáno.

Předpověď počasí: bude oblačno až bouřlivo, třesky plesky, budou hřmět krásné blesky. Chvilkami přeháňky, občas gejzír, místy kapky, vozovky budou kluzké, místy olejové skvrny a nadržené srny.

Uděláme si přátelé opět krásný smyslný večer na pohodu a vášeň.

*250*Holky z wellness školky*250*
Proč se za rádoby fórem vlastně skrývá reklama na akci klubu mi hlava nebere *14*
Vážení přátelé nádherných zážitků

..vy skalní i vy přespolní, vy co ještě nevíte i vy, co se poprvé objevíte na dalším krásném eventu KLUBU LUBLAŇSKÁ

SURPRISE ☆ PARTY ▶ sobota 22.04.2017 19h
nejkrásnějším kořením, je očekávání a nejkrásnější odměnou je moment příjemného překvapení a prožitku.

☆ZVÁNI JSOU PÁRY ŽENY I GENTLEMANI☆

▶VIDEO POZVÁNKA
https://www.youtube.com/watch?v=StWwoXiFLwE&t=15s

*445*..a říkáme to všem, pánové nebuďte strašpytlíci a pozvěte kamarádky, přítelkyně a nebo dokonce manželky na každou party. Budete se divit, jak naše pozvánky krásně fungují! Možná je to tím, že si je vytváříme my ženy samy a s velkou vášní. Těšíme se na vaše vášnivé mimikry i hokré jikry. Budou zase opět lítat jiskry?

*445*Zásadní instrukce : Doporučujeme všem pánům aspoň 5 dní nestříkat, aby nebylo potom líto .. že vám to mlíčko došlo velmi brzy:-))

Vy pánové co se vám tak líbil SQUIRT EVENT tak samozřejmě přijďte opět. Zveme i holky stříkačky nejen gentlemany stříkače.

také fetish obdivovatele : prsíček, nožiček, prdelek, mokrých kočiček, také ti co mají šikovný prstíček i dlaně, to ocení ty něžnější laně.

Dress code: vše co dráždí a vzrušuje, vše co hradní protokol porušuje, je prostě sprostě vítáno.

Předpověď počasí: bude oblačno až bouřlivo, třesky plesky, budou hřmět krásné blesky. Chvilkami přeháňky, občas gejzír, místy kapky, vozovky budou kluzké, místy olejové skvrny a nadržené srny.

Uděláme si přátelé opět krásný smyslný večer na pohodu a vášeň. Děkujeme a přijďte si opět krásně *15* zastříkat s námi vy kluci a páni i vy smyslné dámy. Atmosféra plná vzrušení.

Krásný den přejí organizátorky a nadšené

*250*Holky z wellness školky*250*
Srdečně vás zveme na chystanou akci DNE 4.3. 2017 V 18H
tento večer je pro PÁRY, SAMOTNÉ ŽENY I GENTLEMANY!

*160*SQUIRT☆EVENT*160* ve Wellness klubu Lublaňská.
*218**218**218**218**218**218**218**218**218**218**218**218**218**218**218**218**218**218*

VIDEO POZVÁNKA▶ https://youtu.be/YDkM9LVDkh8

Někteří se nás ptáte o co se konkrétně jedná, o jakou techniku vzrušení a uspokojení. Tak je to přesně toto přátelé - viz kompilační video.

▶Poznámka : Každá žena potřebuje k takovému výstřiku trošku jinou stimulaci. Některá se sama dokáže přivést k intenzivním výstřikům a potěšit sebe ale i vaše oči, jiná k tomu naopak potřebuje ptáka a nebo třeba ty vaše šikovné prsty.
Každá žena a každý muž si přijde na své *4* pokud správně chápe, jak to funguje a miluje to tak jako my. K atmosféře nejvíce přispívá především pohoda a respekt k přání všech žen. Potom to jde samo.
Záměrem celé této akce je některým ukázat co popřípadě ještě neviděli a nebo nechat si některé ženy a muže vzájemně splnit sny a přání, při vzájemném tání pomyslných ledů. Vše je o vzájemných sympatiích a komunikaci mezi jedinci.

▶Event se uskuteční 4.3.2017. Klub má samozřejmě určitou kapacitu, proto nám prosím dejte vědět, zda je z vaší strany zájem o tento event.

▶Event: Ženy mají vstup zdarma (platí také pro konzumaci vybraných nealko nápojů ), páry 200,- Kč. Vstupné je pro pány pouze 250-,Kč!

▶Vaše případné technické dotazy prosíme do zprávy. Adresu klubu najdete zde:

❤www.clublublanska.cz
❤A FÓRUM zde : amateri.com/cs/forum/8582

Děkujeme a přijďte si krásně *15* zastříkat s námi vy kluci a páni i vy smyslné dámy. Atmosféra plná vzrušení.

Krásný den přejí organizátorky a nadšené
*250* Holky z wellness školky *250*
This post has been deleted by user.
Důležité je prostě kluci přijít a být prostě v pohodě. *264**160*
Myslíš to normálně bez urážek, ale je to mimo to trapné *22* Já bych řekla, že ve tvém případě bude trapné cokoliv, když řešíš ilustrační fotku a ne pozvání na event. To se dalo čekat od někoho, kdo umí počítat jen do sto*třiceti*sedmi *3**3**3**21*
Log_Out : Jak sám jistě víš tak klub byl před rokem a něco důkladně ,,deratizován" takovým způsobem, že některé krysy, vši a jiní parazité se zastavili až v tom úžasném Německu plném jiných krys a parazitů:) *22* A ano, milion už jich tam máš a hezky si to tam s nimi užij *114*
K vůním. Jen skutečný chlap si umí vychutnat vůni čerstvě mokré píče . Ty si dej na svého ptáčka waxe a na ksichtíček AXE.

Auf Wiedersehen*52* ty*385* jeden pomatený Andersen. *22*
chcemevaspoznat : Většinou v tom budou u těchto jedinců zamrzlé pubescentní frustrace, pocit společenského nedocenění, pozdní pomočování a brzký výron. Uspokojit je jedině může podstromečkem nalezený dron, o tom sní každý takový tron a trouba, tady je inkognito a tak akorát velká huba.

Je zbytečné na ně opakovaně reagovat, stačí je utřít jednou, tak jako uslintanej slintanec od vola v ohradě.
*22*

Děkujeme ostatním, že jsou písmenkama moc hezcí a naprosto v pohodě *114*

Jedeme dál. Ať žije pořádný *160*SQUIRT*160*!

*32*
Staci si poridit pogumovane prosteradlo a je to ok *3* ..
Take to někdy nestačí. Ta moje někdy postříkala i strop. Vzdy nam pak klouzalo PVC
Ahoj. Ano mam squirt. *24* ale ver ze ne vzdy je to super *3* masturbace dokonce, treba na posteli/gauci/apod je pro me pase.. Kdo to ma porad cistit! *3* Pri sexu kdyz mam v sobe penis to vetsinou zustane uvnitr a je to ok. *4*
Tak pokud to probíhá nějak takto *4* tak to i chápu. Ale je to nádherný. *218*

VIDEO▶ http://www.redtube.com/168767
Tak tohle je jen pouhé močení.
*22* také jsem se zasmála :-) z čeho ale má ten orgasmus ta tvá sousedka, z té hadice asi těžko; -))?