MĚSÍC bez výstřiku!

aneb vydržet se to přece dá......

Už několikrát jsem si zkusil delší dobu nestříkat. Nedá se to úplně perfektně naplánovat, ale musí to přijít tak nějak samo a člověk musí mít ten správný postoj, aby to zvládl. Naposledy jsem vystříkl 17.2.2017 a dnes je to tedy jedenáctý den bez výstřiku. Přizval jsem si k tomu i svojí kamarádku, která svolila, že se pravidelně budeme scházet na skype a mluvit o tom, jak se mi to více či méně daří, jaké mám pocity a samozřejmě jí vždycky ukážu , jak jsem nadrženej. Tvrdila, že pozná, jestli jsem už stříkal nebo ne.
Je to všechno naprosto perverzní a bláznivé, ale když jsem to už několikrát vydržel i déle, než jeden měsíc, myslím, že to zvládnu. Otázkou bude, jestli se neudělám při té stoupající nadrženosti před tou kamarádkou. Bude to totiž zcela poprvé, co tuto výzvu budu prožívat a sdílet s nějakou ženou. Jsem sám zvědav, co mi tato zkušenost přinese........a já se ptám, máte s tím někdo nějaký zážitek či zkušenost? Praktikoval jste to někdo třeba v párovém soužití, má někdo partnerku, známou či přítelkyni, která si užívá tvojí nadrženost? Koukáte někdo na toto jako na něco jiného, něco zvláštního v sexu?
totální kokotina. Stříkat je zdravý - prevence pozdějších problémů s prostatou. Já si teda vyhonim/zasouložim kdykoliv se mi zachce. Život je krátkej, tak je třeba to využít.
Tohle asi bude nějaká forma sebemrskačství, ale tak když tě to baví...
Blbost, pokud to není trvalý, tak je to na zdraví prostaty fuk.
Já jsem nejdéle nestříkal na vojně. Bylo to prvních čtrnáct dní. než jsem se rozkoukal.
Já jsem teď vydržel týden.... rád bych zkusil 2 týdny, ale nevím jestli to dám... po tom týdnu jsem byl už strašně nadrženej…. jinak já mám penis zamčenej v kovové kleci, klíče má manželka. Denně mě vzrušuje, provokuje a dráždí... Stav nadrženosti je krásnej a ten výstřik po delší abstinenci je neskutečněj
Máš pravdu, ten výstřik je skvělej, ale vydržet to. Teďka jsem nedávno zvládl deset dní (musel jsem), ale ke konci už jsem měl fakt krizičku :D
Po několika dnech mě začnou bolet koule , zvlášť když jsem nadržený .Když nemám takovou chuť tak je to několik dní v pohodě ,
Jo tak to je podobný :) paradoxně, když abstinuju plánovaně tak mám největší chutě :D
Díky všem za názory. Je vidět, že jde o silný pud a málokdo jej dokáže či chce dokázat plně ovládat. Asi 90% mužů by se z plých varlat semene hroutilo, bolely by je koule, pomalu by šíleli v zoufalství. Tato společnost je hodně založená na tzv. ustálených konvencích, a tak mě názory vesměs nechávají chladným. Je to dáno historickým vývojem české společnosti a zdejší vzorek reakcí je toho relevantním důkazem. Každý svého štěstí strůjcem. Někdo holt potřebuje každý den dírku, jiný experimentuje, další si to sám neumí ani prožít, prostě jsme každý jiný a přesto všechno stále provádíme jakási srovnávání s obecnými nepsanými konvenčními modely této společnosti.
Nejdéle jsem vydržel ca 15 dní. A to ještě bylo proto, že jsem měl chřipku, takže se mi pár dní skutečně nechtělo. Je pravda že, erekce a střik po tolika dnech je pak super zážitek. Taky ta věčná nadrženost a stav mysli. To bylo co jsem byl ještě single. Nyní v partnerství se takto dlouho bez sexu neobejdeme. Ale ono ty stavy docela silně citím už ca 4 den bez ejakulace. Určitě zajímavá věc i pro psychologii mysli.
Na nestříkání je dobrá klec na penis, ale klíčky od ní nesmíš mít u sebe.
S tímhle taky experimentuju.
Je to zajímavé asi hlavně tím, že si člověk udrží energii ... a ta jde využít nejen na sex
Každopádně s tímhle přístupem může člověk ženu mnohem líp uspokojit... ne to asi tak trochu druhý extrém oproti sebestředný touze uspokojit jen sebe.
taky to tak provozuji. Jsem ženatý, ale toho sexu moc není, tak brouzdám po netu, koukám na fotky, videa a udržuji to těsně před výstřikem, protože ten stav je úplně super. Nejdéle to bylo něco přes dvacet dní. Žena to ví a někdy ji do toho zapojím. Miluji, když mi honí, nebo mě pozoruje, ale pak se to nedá vydržet.
Pak se nejraději vystříknu před někým, nebo sám sobě do pusy.
A to jde vydržet? Řekl bych že ne.Naopak četl jsem chlap má pravidelně masturbovat.Prvni noční sen o sexu a je po půstu
Taky si myslím, že to není zdravé....