Mokrá postel po jejím orgasmu.

výměna zkušeností?

Partnerka se v poslední době "naučila" dost často dosahovat hodně mokrého orgasmu, což zanechává následky na posteli. :) Podělíte se o zkušenosti jak to řešíte vy? Jsem přesvědčen, že takových párů, co to řeší je tu spousta. :)
Nepromokavé prostěradlo pod klasickým a vodácký ručník po ruce ;). Ten většinou pokryje vše co je třeba :).
moja ex si pořídila latexové povlečení či co to bylo z nějakého sex-shopu... ale bylo to super. Udělali jsme si vzájemnou dlouhou masáž s olejíčkem ( nemuseli jsme jím šetřit ) a byly to krásné a dlouhé hodiny mazlení s úžasným mokrým orgasmíkem. Už jen ta masáž byla o 100% lepší než na klasickým povlečení.... pro šetřílky větší spotřeba oleje ale ušetříte za X jídel za den ( protože na něj ani nepomyslíte )
This post has been deleted by user.
Správný přístup, na druhou stranu asi nikdo si nechceme "zničit" postel či pohovku během pár sexíků :) U nás holt ručníky :)
Já mám všude po ruce osušky :)
No mam stejny problem.. S partnerem jsem se "naucila" mokry orgasmus ale neni to nekdy uplne super.. Spontalni sex treba na gauci je docela problem.. Sex na posteli resime rucnikem.. Jenze i pres ten se to dostane az na postel.. No a brat si pod sebe treba ty podlozky pro seniory me prijde dost asexualni.. Ale ucel plni- kdyz ji mam pod sebou tak se orgasmus proste nedostavi *3**3*
Jak se da naučit mokry orgasmus?
Zacala jsem se svym pritelem v 18ti letech.. Do te doby jsem mela dva partnery se kterymi jsem orgasmus nemela vubec.. Po asi mesici sexualniho zivota s nynejsim pritelem mu to nedalo a zjistoval si kde muze byt problem.. Presvedcil me at se uplne uvolnim a duveruji mu na 100%.. No a najednou vsude mokro a do te doby nepoznany uzasny pocit :) no od te doby se zdokonaloval a ted mi dokaze privodit squirt i behem minuty :)
This post has been deleted by user.
proč pohádku ? nevěříš ? :)
JoJo, u nás stejně. Já když chci, umím ji udělat i za 5s prsty do výstřiku :) Ale chce to uvolnění, důvěru. Také to nebylo hned ale až po čase ve vztahu.
Ja partnerku taky dokazu udelat behem chvilky ale nestrika. Nemyslim si ze to jde u vsech zen. Ale jestli se to da naucit zajimalo by me jakym zpusobem. Uvolneni je urcite podstatna vec ale asi neni jedinna.
Tím "naučit se"jsem měl na mysli hlavně přijít jak na to. Na netu se dá najít spousta zaručených návodů, které většinou pracují s drážděním vstupu do pochvy prsty. Třeba ale na moji ženu toto vůbec nefunguje. Na ní funguje buď souložení na koníčka, nebo na zádech s nohama pokrčenýma k břichu. V této poloze pak pod správným úhlem hluboko dráždit penisem, nebo vibrátorem. :)
Souhlasím, také to tak máme. Vyřešeno ručníkem, případně máme plovoučky, takže pořádně si zašukat, neřešit mokro a pak jen uklidit :)

Jinak někdo řeší pogumovaným potahem na posteli, ale není to pro nás. To raději oželíme povlečení a vypereme :)
My to řešíme zatím stejně. Potíž je v tom, že na matrace to určitě nemá moc fajn vliv. :)