Neboj. Ja mám tiež v kľude pinďa malého. .. Ale keď vstane. ..
Neboj. Ja mám tiež v kľude pinďa malého. .. Ale keď vstane. ..
Právě že libovka ne, když se ti zveci když tvrdne klido si ve sprchach vsimni že ostatní mají to samé,
Zdravím, jsem zenaty,láka mě představa pomilovat se s chlapem,vzít jeho penisu do úst a pěkně ho kouřiť ochutnat sperma,nevím jak to chutna,trosku bych se bál nemoci. Ale nahý chlap mě vzrušuje. Da někdo Dobrou radu ?
Zdravím, jsem zenaty,láka mě představa pomilovat se s chlapem,vzít jeho penisu do úst a pěkně ho kouřiť ochutnat sperma,nevím jak to chutna,trosku bych se bál nemoci. Ale nahý chlap mě vzrušuje. Da někdo Dobrou radu ?
This post has been deleted by user.
Koukám tady aby se člověk bál položit nějaký dotaz. Normální odpovědi se mu nedostane, jen samé blbé kecy...
Což je dosti subjektivní... Mně například tenhle dotaz nepřijde vůbec hloupý. Musíte si uvědomit že né každý se v mládí zajímal o stejné věci jako vy... Né všichni tudíž nutně musí vědět že existuje něco jako grower a shower... Stačilo napsat jednoduché "Ano, je to normální", nebo to nekomentovat vůbec pokud se vám to zdá hloupé. Hned by bylo na světě líp...
Tak to jste měli vskutku podrobnější anatomii než jsem na základní škole zažil já. Nás toho v tomto ohledu moc nenaučili...
Chodit s tak triviální otázkou za lékařem je hloupost, to už je google výrazně lepší řešení.
Ale například já, pokud mám možnost zeptat se na nějakou otázku lidí o kterých vím že se s jejím problémem setkávají, a nebo si dohledávat informace kdesi na internetu z neověřených zdrojů, tak se raději zeptám těch lidí... A dle odpovědi pak třeba ještě udělám nějaký vlastní průzkum...
Erotická seznamka nebo ne, sekce problémy na Fórum je přesně určená k dotazům podobného rázu...
Ano troll to vskutku být může, a pravděpodobně i je, podle nicku a profilu... Ale nechci si ani představit jak by se cítil opravdový člověk který by přišel s nějakým podobně triviálním dotazem, doufal v seriózní odpověd a dostalo by se mu podobně "vřelého" uvítání
Chodit s tak triviální otázkou za lékařem je hloupost, to už je google výrazně lepší řešení.
Ale například já, pokud mám možnost zeptat se na nějakou otázku lidí o kterých vím že se s jejím problémem setkávají, a nebo si dohledávat informace kdesi na internetu z neověřených zdrojů, tak se raději zeptám těch lidí... A dle odpovědi pak třeba ještě udělám nějaký vlastní průzkum...
Erotická seznamka nebo ne, sekce problémy na Fórum je přesně určená k dotazům podobného rázu...
Ano troll to vskutku být může, a pravděpodobně i je, podle nicku a profilu... Ale nechci si ani představit jak by se cítil opravdový člověk který by přišel s nějakým podobně triviálním dotazem, doufal v seriózní odpověd a dostalo by se mu podobně "vřelého" uvítání

Velikost bez erekce a s erekci
Je to normální ? nebo je něco špatně ?
a v erekci mam 16-17 cm / celkem mně to štve jak jde člověk někde do sprchy do fitka/bazenu tak je takový maly scvrklý .