This post has been deleted by user.
Hlavní problém zdejších pánů je, že žijou v mylném dojmu, že tenhle server je seznamka. Na seznamování je tady zvlášť rubrika. A pokud se někdo nevyžádaně vnucuje do vzkazů, pak je ignorace na místě. Na spam se taky neodpovídá.
Teoreticky je to každá slečna/dáma zde,pokud budeme uvažovat že muž má mozek v kalhotách a myslí penisem tak žena nemyslí protože penis nemá z toho se dá odvodit že jediný moment kdy žena myslí/je rozumná je když se do ní ten mozek vloží
Jak se říká, debil přitahuje krávy. :)
Zkus si jako alternativu nainstalovat do mobilu Tinder. Většina, s kterými jsem se přes apku sešel, mozek v hlavě měla a i když se málokdy konala druhá schůzka, byl to kolikrát zábavný rozhovor. A přes Tinder mám hodně dobrou kamarádku, s níž chodím pravidelně do kina a pokecat si s ní můžu o čemkoliv. Nejen sexem je člověk živ.
objektivní recenze: https://www.svetandroida.cz/pripadova-studie-tinder-201602/
Největší nevýhoda je asi ta, že ne každý má FB a Tinder nesmyslně vyžaduje mít FB, z něhož si bere i některé údaje. Pak uživatel provede nějaké nastavení ve FB a pak mu něco nefunguje ani v appce (http://www.tinder-seznamka.cz/otazky-a-odpovedi/). (Všechny) apky, které vyžadují propojení s něčím jiným, stojí za ho ...
Pak tu samozřejmě existuje i prémiový účet, když ale vidíme úroveň "prémiových", "VIP", "extra" účtů jinde (a jak se všechny ty placené "nadstadardy" nazývají ...) - máte s tím někdo praktické zkušenosti? Sem s nimi.
Největší nevýhoda je asi ta, že ne každý má FB a Tinder nesmyslně vyžaduje mít FB, z něhož si bere i některé údaje. Pak uživatel provede nějaké nastavení ve FB a pak mu něco nefunguje ani v appce (http://www.tinder-seznamka.cz/otazky-a-odpovedi/). (Všechny) apky, které vyžadují propojení s něčím jiným, stojí za ho ...
Pak tu samozřejmě existuje i prémiový účet, když ale vidíme úroveň "prémiových", "VIP", "extra" účtů jinde (a jak se všechny ty placené "nadstadardy" nazývají ...) - máte s tím někdo praktické zkušenosti? Sem s nimi.
Jak píší v tebou nalinkovaném článku, tak si stačí udělat facebook účet s pár fotkami a dál už na něj nemusíš sahat. Mám telefon s Androidem a nepadá mi nic. Prémiový účet jsem si pořídil jen jednou na měsíc. Chtěl jsem na delší dobu někam vycestovat a pomocí premium účtu jsem si udělal pozici tisíce kilometrů daleko a mohl likovat tamní ženy. Dopředu jsem si domluvil schůzky, průvodkyni po velkoměstě. Nakonec jsem tam nevycestoval, neb jsem nedostal vízum. Když chceš někam daleko jet a chceš si tam dopředu domluvit rande (a cokoliv jiného), tak to mi přijde jako jediný důvod si premium na krátkou dobu zaplatit. Jinak to je předražené a nevyplatí se.
Co se týče úspěšnosti u dam, tak tu měl autor článku solidní. 60 liků, 11 shod a 8 konverzací je fajn. Když si dáš v Praze třeba věkový rozptyl 10 let a vzdálenost do 40 km, profilů najdeš tisíce a nové a nové ti doskakují i po měsíci, kdy aplikaci používáš každý den a likuješ jako blázen. Většina dam nemá v profilu skoro žádné info, ale přijde mi, že proti seznamce (mám zkušenost se štěstí) jsou mnohem otevřenější a akčnější. Není výjimkou, že po dni konverzace běžíš na schůzku a často ji navrhne žena. Když porovnám moje působení na seznamce, kde jsem musel psát hromadu vzkazů na míru profilu (žádné kopírování) a půlka žen si to ani neobtěžovala přečíst a z další půlky jich odpovědělo minimum, a na Tinderu, tak seznamka dostává nakládačku. Nevím, jak to chodí tady (jsem tu dva dny), ale iluze si nedělám...
Co se týče úspěšnosti u dam, tak tu měl autor článku solidní. 60 liků, 11 shod a 8 konverzací je fajn. Když si dáš v Praze třeba věkový rozptyl 10 let a vzdálenost do 40 km, profilů najdeš tisíce a nové a nové ti doskakují i po měsíci, kdy aplikaci používáš každý den a likuješ jako blázen. Většina dam nemá v profilu skoro žádné info, ale přijde mi, že proti seznamce (mám zkušenost se štěstí) jsou mnohem otevřenější a akčnější. Není výjimkou, že po dni konverzace běžíš na schůzku a často ji navrhne žena. Když porovnám moje působení na seznamce, kde jsem musel psát hromadu vzkazů na míru profilu (žádné kopírování) a půlka žen si to ani neobtěžovala přečíst a z další půlky jich odpovědělo minimum, a na Tinderu, tak seznamka dostává nakládačku. Nevím, jak to chodí tady (jsem tu dva dny), ale iluze si nedělám...
představ si, že dost lidí se bez fejsu obejde, proč se nechat sledovat velkým StB bratrem, jakoby nestačilo sledování od Google...
A kde je brácha Fernand? 
.............
.............
Výborně, bratři nezklamali
2
Už sem myslel, že máte někde ve fabrice odpolední
Už sem myslel, že máte někde ve fabrice odpolední
Kleopetr a Fernand, tak sem vás přejmenoval....
No lepčejší....asi NEJ, TOP je, jak se vydáváš s tím druhým kašparem za ženu, střídajíc oba účty 
Nic lepšího tady za poslední měsíce nebylo

Opravdu si myslíš, že tomu lidé věří?

Je nějaký důvod proč to děláš??
Vždyť už tě to přeci nemůže bavit...
Nic lepšího tady za poslední měsíce nebylo
Opravdu si myslíš, že tomu lidé věří?
Je nějaký důvod proč to děláš??
Vždyť už tě to přeci nemůže bavit...
Ale to nejsou místní dámy, uživatel Kleopetr a jeho teplý bratr Fernand, je jeden ten samý nick, skrývající se určitě za starým, tlustým a hnusným dědkem, který přepíná oba účty a píše z nich většinou pár minut po sobě, často užívá i stejné smaily, hrubou češtinu s nadávkami a také uráží ostatní uživatele 

No kolik toho mají společného

Je to takový místní maskot, Fernand a Kleopetr

Pravá dáma se chová úplně jinak....
No kolik toho mají společného
Je to takový místní maskot, Fernand a Kleopetr
Pravá dáma se chová úplně jinak....
Určitě se jich tady pár potlouká... Hezký den
Holek s mozkem je tu opravdu spousta. Jen se opravdu nepo...ou když jim někdo vulgárne napíše, ať jdou ihned prcat, mrdat atd.
Druhý problém je ten, že zdaleka ne každý červený nick je žena - asi víme všichni co myslím.
Nikdy nepochopím "muže" (ty uvozovky jsou na místě, protože to muži nejsou, takhle se chlap nechová), proč to dělají, proč se vydávají za ženy.
Asi nějaka deviace, pocit méněcennosti atd.
Já se opravdu za to že sem muž nestydím, ani ve snu by mne nenapadlo se vydávat za ženu, stejně bych byl hned po psané formě prozrazen.
Ženu nelze napodobit. Ne na 100%, ne na pořád
Druhý problém je ten, že zdaleka ne každý červený nick je žena - asi víme všichni co myslím.
Nikdy nepochopím "muže" (ty uvozovky jsou na místě, protože to muži nejsou, takhle se chlap nechová), proč to dělají, proč se vydávají za ženy.
Asi nějaka deviace, pocit méněcennosti atd.
Já se opravdu za to že sem muž nestydím, ani ve snu by mne nenapadlo se vydávat za ženu, stejně bych byl hned po psané formě prozrazen.
Ženu nelze napodobit. Ne na 100%, ne na pořád
Že tě to baví, ty červený chlape, se pořád tahle ponižovat...
Takhle mluví dáma, to určitě....
Takhle mluví dáma, to určitě....
Ale to o potrefene huse platí, teď se to potvrdilo. Husa se ozvala 

Tedy houser, červený muž. Čekal sem ze se ozve, že se ho to dotkne
Tedy houser, červený muž. Čekal sem ze se ozve, že se ho to dotkne
A také doporučuji zvládnutí alespoň základních pravidel pravopisu. Ono když někdo napíše "vydim že máš pjekný kozi", "ahojki nepudež se mnou na swyngrs", "co kdybis my ho vikouřila" apod. již ani v člověku nevzbuzuje smích...
Ano, tak toto je výstižné. Mít důvod k odpovědi, to je přesně to, proč x vzkazů nechávám být. Je potřeba se odlišit od té většiny co posílají vzkazy zkopírované, či které skutečně nezaujmou. Nemusíte být jako Neruda, Jirásek, ale zapojit do psaní mozek, trochu vtipu, něco, co si skutečně odpověď vyžaduje. Uvádím zde vzkazy na něž neodpovídám: "Ahojky, jak se máš, odkud jsi?"; "Čau, co dnes akce přes den?"; "Co máš na sobě? Jsi nahá? Děláš si to při pohledu na můj ocas?";"Jsi krásná, stojí mně péro." a mnoho v obdobném duchu, co stojí leda za smazání. Takže pánové, snažte se být originální, slušní a dokažte té, co oslovujete, že vám mozek nespadl do rozkroku, ale je funkční a umíte jej používat. A při odmítnutí se nechovejte jako uražení puberťáci. Já si zde třeba s mnoha známými vyměňuji postřehy a nereaguji na ty, s nimiž již někdo měl negativní zkušenost.
Ono těch mužů s mozkem tady taky moc není. Některé vzkazy fakt stojí za to. Samozřejmě vím, na kterých stránkách jsem. Ale některá oslovení a navázání konverzace jsou dost nešťastná. Těch zoufalcu co chtějí ženu za každou cenu je tu dost. Je to vše o náhodě, koho potkáte. Pár fajn lidiček jsem tu potkala. Tak jako v životě nebo na jiných seznamkach je to taky o štěstí.
Nemyslím si. Potkal jsem na internetu dost velice inteligentních a netradičních žen. Jen se nesmíš pohybovat jen na facebooku na baddoo a podobně. Schválně kde na netu jsi doteď hledal?
No krom FB a Badoo na vsech moznych seznamkach ... vzycky jsem byl slusnej a pokazde bud bez odpovedi, nebo to nemelo hlavu ani patu :D
Tak se nediv. Bdsmweb,bdsmlife (dívat se do diskuzí na blogy) zde blogy, blogy na idnesu, herní portály.
Přes seznamku se opravdu neseznámíš. Stejná pravděpodobnost jako vyhrát v loterii.
A pak tu jen fňukáš. Inteligenci si sám moc nepobral, když ti nedochází, že na jakýkoliv inzerát ženě přijdou stovky odpovědí a to na jakémkoliv portálu.
Přes seznamku se opravdu neseznámíš. Stejná pravděpodobnost jako vyhrát v loterii.
A pak tu jen fňukáš. Inteligenci si sám moc nepobral, když ti nedochází, že na jakýkoliv inzerát ženě přijdou stovky odpovědí a to na jakémkoliv portálu.
Uz par let se na netu pohybuju ;)
Komunikace na úrovni? Hmmm co takhle toto: " Dobrý den"jméno dotyčné" bylo by mi velkým potěšením si s Vámi prohodit pár vět. Jmenuji se " mé jméno" ale oslovují mne " přezdívka". Na vašem profilu jsem si přečetl, že ráda jezdíte ( já nevím) na lyžích. Na jaké sjezdovce a kde jste se nejvíce vydováděla.(:příklad Melu z vody)."
Zde přikládám své aktuální foto(obličeje). Byl bych rád, kdyby jste Vy na oplátku poslala udělala totéž.
S pozdravem " jméno"
Tímto si představuji konverzaci na úrovni. Pokud dotyčná neodepíše, tak vím, že úroveň nemá. Konec, tečka, hotovo. Nezájem.
Zde přikládám své aktuální foto(obličeje). Byl bych rád, kdyby jste Vy na oplátku poslala udělala totéž.
S pozdravem " jméno"
Tímto si představuji konverzaci na úrovni. Pokud dotyčná neodepíše, tak vím, že úroveň nemá. Konec, tečka, hotovo. Nezájem.
Dobrá teorie, ale jaká je praxe?
Většina uživatelů, co požaduje foto a vyplněný profil, toto nemá! Řekl bych, že je sebevražda posílat při prvním oslovení foto. Sám jsem narazil při setkání na souseda (nechtěl předem poskytnout foto ani bližší údaje o sobě, ale jeho dosavadní písemný projev byl inteligentní a notně převyšoval zbytek zdejších uživatelů) a dvě, co byly ze stejného města, takže jsme se mohli znát. (já jako ženatý nemám zájem trefit na někoho známého, proto se snažím "vhodnými" otázkami toto riziko vyloučit.)
Co se týče slušného jednání, tak jsem se setkal s arogantním, nadřazeným chováním protějšku ve stylu "já jsem žena, kdo je víc". Možná tu jsou muži, co jsou rádi ponižováni, já tohle zacházení tedy nemusím.
Když to shrnu, tak pokud protějšek v profilu nic nemá uvedeno (třeba ani lokalitu ani věk), dá se těžko vhodně oslovit. A patří-li inzerenta mezi ty, co se potřebují realizovat v nadávkách, urážkách, ponižováních atp. těch druhých, tak je to opravdu těžké. Tímto se omlouvám všem slušným, inteligentním lidem - kde ale jste, když tady o vás nemůže nikdo zavadit?
Zvláštní kapitolou jsou uživatelé, co na odpověď, na nabídku zareagují třeba až po měsíci nebo také, po měsíci, "pokračují" v konverzaci přerušené z jejich strany, jakoby k přerušení konverzace vůbec nedošlo. To byli asi vyselektováni všichni předešlí zájemci, tak teď je řada na mě? Řada uživatelů si zadá nový inzerát, aniž by se vypořádala s odpověďmi na svůj předchozí inzerát.
Asi tak...
Většina uživatelů, co požaduje foto a vyplněný profil, toto nemá! Řekl bych, že je sebevražda posílat při prvním oslovení foto. Sám jsem narazil při setkání na souseda (nechtěl předem poskytnout foto ani bližší údaje o sobě, ale jeho dosavadní písemný projev byl inteligentní a notně převyšoval zbytek zdejších uživatelů) a dvě, co byly ze stejného města, takže jsme se mohli znát. (já jako ženatý nemám zájem trefit na někoho známého, proto se snažím "vhodnými" otázkami toto riziko vyloučit.)
Co se týče slušného jednání, tak jsem se setkal s arogantním, nadřazeným chováním protějšku ve stylu "já jsem žena, kdo je víc". Možná tu jsou muži, co jsou rádi ponižováni, já tohle zacházení tedy nemusím.
Když to shrnu, tak pokud protějšek v profilu nic nemá uvedeno (třeba ani lokalitu ani věk), dá se těžko vhodně oslovit. A patří-li inzerenta mezi ty, co se potřebují realizovat v nadávkách, urážkách, ponižováních atp. těch druhých, tak je to opravdu těžké. Tímto se omlouvám všem slušným, inteligentním lidem - kde ale jste, když tady o vás nemůže nikdo zavadit?
Zvláštní kapitolou jsou uživatelé, co na odpověď, na nabídku zareagují třeba až po měsíci nebo také, po měsíci, "pokračují" v konverzaci přerušené z jejich strany, jakoby k přerušení konverzace vůbec nedošlo. To byli asi vyselektováni všichni předešlí zájemci, tak teď je řada na mě? Řada uživatelů si zadá nový inzerát, aniž by se vypořádala s odpověďmi na svůj předchozí inzerát.
Asi tak...
Tak docela prijemna je konverzace i na jina temata nez sex (vim na jakem jsem serveru, mineno komplexne), sminky, iPhony a podobne :)
Proboha? Jak někoho může vůbec napadnout konverzace o IPhonech či šminkách.
Navíc si teda myslím, že ženy obecně tolik nemají povědomí o elektrotechnice a o makeupu se s muži tedy obvykle nebaví.
Tak nějak asi tuším, kde je zakopán problem.
Navíc si teda myslím, že ženy obecně tolik nemají povědomí o elektrotechnice a o makeupu se s muži tedy obvykle nebaví.
Tak nějak asi tuším, kde je zakopán problem.
To, co mně posílá armáda zdejších vymaštěnců mužského pohlaví, tak to je skutečně síla! 90% vzkazů nestojí ani za dočtení...zkopírované, perverzní bláboly posílané na všechny strany. V každém třetím vzkazu je mi nabízena finanční odměna, ačkoli ji po nikom nežádám a pak se zde každý diví, že je spousta žen, které si řeknou, proč toho nevyužít... Děláte si to chlapci sami těžší! Chtělo by to více originality, přestat lhát, poslat zajímavé civilní foto a ne fotku péra...
Chápu tě, ale neházet na jednu hromadu
Proč ne? Normálních chlapu je tady jen par a zbytek zoufalci, úchylově a sociální případy
Někdy bych těm pánům zde přála být chvíli ženou, ať vidí kolik a jakých vzkazů dokáže chodit. Být zde za tu hodnou a slušnou, která ze zdvorilosti každému odpoví totiž nejde. Je to pak neskutečná smršť. A slušně někomu napsat, nedekuji nezlob se nemám zájem, ok, ale ty reakce pak? Těch nadávek, taky paráda, proto raději většina žen prostě nereaguje. Nedivte se pánové.
Ja treba fotky "pera" jak ty rikas nerozesilam :D A i tak je vysledek bidnej :)
No jasne no :) je to bida .... docela bych ocenil i normalni konverzaci a ono nic :D
Tak to se na takovemto serveru da ocekavat, ale ono je to tak temer vsude.

To tu neni holka s mozkem?
Vazne bych ocenil slecnu, ci zenu, s mozkem