Lady Amelia Windsorová porušila protokol britské královské rodiny a ukázala na Ibize prsa

4.8.2018 13:20 Source: Famous
Lady Amelia Windsorová porušila protokol britské královské rodiny a ukázala na Ibize prsa

LONDÝN – Členové britské královské rodiny nesmějí chodit veřejně nazí. Pro mnoho příbuzných královny Alžběty II. je tak naprosto zapovězena návštěva nudapláží či opalování bez horního dílu plavek. Jenže osmatřicátá následnice britského trůnu Lady Amelia Windsorová na to kašle a na Ibize si lehla na pláž nahoře bez.

Lady Amelia je stejně jako Alžběta II. potomkem krále Jiřího V. Ten byl prapradědou Amelie a dědou současné britské královny. Jenže dvaadvacetiletá modelka už si na striktní dvorní morálku nepotrpí a na pláži svaté Eulálie se promenádovala bez horního dílu plavek. Bohužel ji u toho vyfotil bulvár.

Amelia, vnučka vévody z Kentu, vyrazila na dovolenou se sestrou Marinou. Loni pobuřovala britskou královnu také tím, že jako první z příslušnic rodiny Windsorů se nechala viditelně tetovat na několika místech.

Amelia je ale jen členkou širší královské rodiny bez povinností vůči státu, takže má běžné občanské povolání a může mít kupříkladu také profil na sociálních sítích. Ten si naopak musela zrušit Meghan Markleová, když se provdala za prince Harryho a stala se vévodkyní ze Sussexu. Ji totiž čeká oficiální reprezentace státu.

More articles