Tony Hadley: Jo, strkal jsem si do kalhot banán

20.5.2021 13:52 Source: Famous
Tony Hadley: Jo, strkal jsem si do kalhot banán

LONDÝN – Britský zpěvák Tony Hadley, který v osmdesátých letech působil v synthpopové skupině Spandau Ballet, přiznal, že si před koncerty často vycpával rozkrok. Málokterý muž je podle něj tak dobře vybavený, aby v upnutých kožených či latexových kalhotách nevypadal jako opačné pohlaví. A tak většina rockerů – podle Hadleyho – používá vycpávky. On si do kalhot občas strčil banán.

„Pokud jste rocker, musíte si nechat volně splývat vlasy a musíte mít správné lykrové kalhoty… a strčit si tam badmintonový míček,“ svěřil Tony v podcastu Stars Cars Guitars.

Moderátor se ho zeptal: „Vy jste si opravdu někdy strčil do kalhot banán nebo badmintonový míček?“ Na což zpěvák odpověděl: „Udělal jsem to možná párkrát z legrace. Ale kožené kalhoty už nenosím. Rozhodl jsem se zestárnout s noblesou.“

Hadley v roce 1990 zahájil sólovou dráhu poté, co se Spandau Ballet rozpadla. V roce 2009 se skupina vrátila a chtěla navázat na úspěch osmdesátých let. Před čtyřmi roky ale Tony odešel s tím, že nechce být s touto formací nadále spojován.

20.5.2021 13:52

More articles