RealDoll uvede na trh sexuálního androida Henryho pro potěchu žen i mužů

19.6.2021 02:06 Source: Famous
RealDoll uvede na trh sexuálního androida Henryho pro potěchu žen i mužů

SAN FRANCISKO – Robotická společnost RealDoll zabývající se vývojem androidů pro sexuální účely před dvěma roky představila světu Harmony. Milenka s umělou inteligencí a realistickým tělem je bisexuální a líbí se jí to s muži i ženami. Brzy bude mít mužskou variantu Henryho, RealDoll dokončuje vývoj androida muže, který bude snadno přepnutelný z heterosexuála na homosexuála. Ale to vývojáře netrápí. Teď pracují na bionickém penisu, který by, jak tvrdí generální ředitel společnosti, utáhl náklaďák.

„Nejenže musíme vytvořit odlišné pohlaví, ale také musíme v jeho profilu vytvořit sexuální preference,“ uvedl šéf divize Robotix Matt McMullen k vývoji Henryho s tím, že si ženy zvolí v nastavení heterosexuála, zatímco muži si nastavení preferencí změní na gay.

„To je něco, co bychom rádi zavedli také pro ženskou klientelu,“ dodal McMullen a míní tím, že příští android bude určen čistě lesbičkám.

Zatím se ale vše točí kolem Henryho a jeho vývoj se zasekl na penisu.

„Hodláme pracovat na něčem výjimečném, co bychom zhotovili u Henryho, aby byl schopný, víte, utáhnout náklaďák na penisu nebo tak něco,“ svěřil McMullen v propagačním videu na Instagramu.

Jenže síla není vždy jen výhodou. Může představovat bezpečností riziko.

„Robotická paže, která je dost silná na to, aby unesla celé silikonové tělo, je zatraceně silná. Pokud se něco trochu zvrhne, může vám urvat i hlavu,“ dodává s nadsázkou McMullen.

Budoucí androidi milenci mají mít také erotogenní zóny, které se budou prohřívat a samy zvlhčovat jako u živého člověka, když se vzruší.

19.6.2021 02:06

More articles