Čím mladší generace, tím více lidí klade důraz na velikost penisu

22.11.2021 10:19 Source: Famous
Čím mladší generace, tím více lidí klade důraz na velikost penisu

NEW YORK – Jen sedmadvacet procent Američanů považuje velikost penisu za důležitou pro své sexuální uspokojení. Nicméně z průzkumu u tisíce občanů USA vyplývá, že velikost partnerova penisu je důležitá pro osmapadesát procent osob generace Z, ale jen pro šedesát procent osob generace X a poválečné generace baby boomu. S věkem tedy zřejmě přibývá lidí, pro které je velikost penisu při sexu méně podstatná.

Studii vypracovala zdravotní klinika Medzino a vyplývá z ní, že pro osmačtyřicet procent dospělých všech generací je velikost penisu při souloži důležitá, pro čtyřiatřicet procent osob poněkud důležitá a pro sedmnáct procent osob nedůležitá.

Jednašedesát procent osob ale považuje při souloži techniku za důležitější než velikost penisu, aby byl sex plně uspokojivý. Naopak sedmadvacet procent osob tvrdí, že velikost penisu je pro uspokojení důležitější než technika. Pro jedenáct procent je obojí stejně důležité a pro jedno procento není podstatná ani technika, ani velikost.

Z průzkumu také vyplývá, že velikost je důležitá pro čtyřiasedmdesát procent žen a osmašedesát procent mužů. Generačně ale existují rozdíly. V generaci Z (narození od poloviny 90. let) je velikost pyje důležitá pro pětaosmdesát procent osob. V generaci mileniálů (narození od poloviny osmdesátých let) je velikost důležitá pro čtyřiasedmdesát procent, v generaci X (narození od počátku sedmdesátých let) je důležitá pro šedesát procent a v generaci baby boomers (narození od počátku padesátých let) je důležitá pro jednašedesát procent dotázaných.

22.11.2021 10:19

More articles