Firma vyrábějící vyřezávané ozdoby ze dřeva nabízí adventní kalendář v podobě velkého pyje

29.11.2021 05:12 Source: Famous
Firma vyrábějící vyřezávané ozdoby ze dřeva nabízí adventní kalendář v podobě velkého pyje

LONDÝN – V eshopu společnosti Laser Craft Shapes najdete stovky vánočních ozdob a dekorací, které byly vyřezány do tenké překližky laserem. Ozdoby na stromeček, podstavce a dekorace na dveře z přírodních materiálů dokreslují atmosféru svátků konce roku. Britský eshop ale nabízí adventní kalendář na čokoládové bonbony, který zákazníkům úplně vánoční tematiku – aspoň tu tradiční – nepředhazuje. Jedná se o pětačtyřicet centimetrů vysoký ztopořený penis na podstavci, který má v sobě čtyřiadvacet otvorů. Do nich se vkládají čokoládové bonbony. Pozor. Nejsou součástí balení.

Produkt zvaný Willy Christmas Advent Calendar vyjde na webu Laser Craft Shapes na 7,99 libry bez poštovného (asi 250 korun). Společnost zasílá také do EU včetně Česka.

Výhodou zmíněného adventního kalendáře je to, že ho lze používat roky dokola. Stačí ho pokaždé postavit, penis má vlastní stojan a míří hrdě vzhůru v plné erekci, a naplnit čokoládovými koulemi. Nicméně ty nejsou součástí balení. Podle výrobce se tam ideálně hodí třeba pralinky Ferrero Rocher.

29.11.2021 05:12

More articles