Daroval jsem sperma na zplození sedmačtyřiceti dětí, ale ženy se mnou nechtějí randit

2.5.2022 02:27 Source: Famous
Daroval jsem sperma na zplození sedmačtyřiceti dětí, ale ženy se mnou nechtějí randit

NEW YORK – Třicetiletý Kyle Gordy z Kalifornie se přepočítal, když podlehl své egoistické touze rozsévat vlastní geny plnými hrstmi. Daroval zdarma vlastní sperma sedmačtyřiceti ženám, které díky němu zplodily potomka. Jenže o muže, kterému běhá po světě téměř pět desítek potomků, nemají ženy zájem. Nepřijde jim to nikterak sexy, a tak si Gordy postěžoval, že má problém najít partnerku.

„Většina žen nemá zájem se mnou chodit,“ stěžuje si Gordy, který nabízel své sperma přes profil na Instagramu @kylegordy123.

„Ačkoli jsem měl pár žen, které se zajímaly o možný vztah, nikdy to nikam nevedlo. Přijal jsem své rozhodnutí darovat sperma, ale taky mi došlo, že randění už nikdy nemusí být pro mě stejné jako dřív. Rád bych se usadil a založil vlastní rodinu, ale chtělo by to tu pravou, která by mě přijala takového, jaký jsem. Myslím, že nejlepší je přiznat se k dárcovství spermatu hned začátku randění, protože ta pravá to pochopí,“ svěřil Gordy deníku New York Post.

Nicméně navzdory neúspěchu při randění dárcovství nelituje.

„Ale radost, jakou mám z toho darování, je nejlepším pocitem na světě. Pravidelně dostávám fotky těch dětí, a vědět, že se jim daří dobře, je prostě skvělé,“ dodává Kaliforňan, který už kvůli dárcovství vyrazil také do Evropy a zplodil několik dětí ve Spojeném království či Německu.

More articles