Lékaři vytáhli láhev s vodou z konečníku Íránce, který manželce tvrdil, že má zácpu

18.7.2022 11:21 Source: Famous
Lékaři vytáhli láhev s vodou z konečníku Íránce, který manželce tvrdil, že má zácpu

TEHERÁN – Padesátiletá Íránka dost koukala, když jí v nemocnici lékař oznámil, že její manžel bude v pořádku a že třídenní zácpu mu způsobila plastová láhev s vodou, kterou si tam strčil. Dotyčný muž si během sexuálních hrátek zasunul malou plastovou láhev o délce devatenáct centimetrů do konečníku. Jenže tato se mu tam zasekla a zabránila pohybu stolice a vyprazdňování. Až po třech dnech s ukrutnými bolestmi přistoupil na manželčino naléhání, aby šel vyhledat pomoc do nemocnice.

Lékařům odmítl říct, co v konečníku má a jak se to tam dostalo. Děsil se totiž reakce své manželky. Rentgen ale jasně odhalil, že jde o malou plastovou láhev o objemu 250 mililitrů. I po zákroku, který se obešel bez chirurga, pacient stále odmítal odhalit, proč a jak si láhev do konečníku zasunul.

V časopise Clinical Case Reports lékaři z Nemocnice imáma Chomejního v Sárí píší, že se pacient cítil zostuzen a měl hrůzu ze své ženy. Proto mlčel a zapíral. Nicméně je zřejmé, že se s pomocí lahve sexuálně ukájel. Po třech dnech v nemocnici ho ošetřující lékaři odkázali na psychiatrickou kliniku.

Muži mají v konečníku velké množství nervových zakončení, jejichž dráždění způsobuje silnou slast. Jenže bohužel dráždění konečníku si mnozí stále spojují s homosexualitou, proto se za dráždění análního otvoru stydí, nebo ho zapírají. Navíc v Íránu je homosexuální chování trestné. A machistická kultura posiluje nesmyslné stereotypy o mužích.

18.7.2022 11:21

More articles