Debata o velikosti penisu mezi growers versus showers je zcela legitimní, tvrdí urologové

20.7.2022 02:37 Source: Famous
Debata o velikosti penisu mezi growers versus showers je zcela legitimní, tvrdí urologové

NEW YORK – Nejen majitelé penisu už někdy určitě slyšeli pojem grower a shower ve vztahu k tomuto pohlavnímu orgánu. Česky se někdy říká také krvák a masák. O co jde? O jednoduchý jev, tedy že jedna část majitelů penisu má orgán v klidovém stavu menší, ale během erekce se tento zvětší až dvakrát. Druhá ho má naopak i v klidu větší, ale erekcí nabývá jen o pár centimetrů. Věčnou internetovou debatu řešili v jednom ze svých posledních článků také američtí urologové Rachel Rubinová a Seth Cohen.

Grower (krvák) je typ penisu, který se výrazně v erekci zvětší, proto je také pojmenování odvozeno od anglického slovesa grow (růst). Krvák se mu říká proto, že se do něj nalije hodně krve, která rozhoduje o zvětšení. Shower (masák) je větší v klidu, ale nalití krve do něj už ho výrazně nezvětší. Proto se mu říká masák (je masitější) a anglicky shower od slovesa show (ten, co se rád ukazuje).

Doktorka Rachel Rubinová, odborná asistentka urologie na Georgetownské univerzitě a lékařská poradkyně společnosti Promescent, a doktor Seth Cohen, urolog a odborný asistent urologie a porodnictví na Newyorské univerzitě, tvrdí, že skutečně existují základní dva typy penisů grower a shower.

„Rozhodně je pravda v dynamice mezi growerem a showerem. Stejně jako výška postavy, hmotnost, barva vlasů a rysy obličeje, i penisy mají různé tvary a velikosti. Některé penisy získají během erekce významnou délku a obvod, a některé ne,“ říká rozhodně doktorka Rubinová v článku pro magazín Ladible.

„Stejně jako u výše uvedených příkladů je to všechno založeno na genetice. Někteří lidé mohou mít penis menší než průměr, který v erekci hodně vyroste a je nadprůměrný. Jiní mohou mít penis větší než průměr v ochablém stavu, který se také zvětší při erekci, ale jen do průměrných tvarů,“ dodává doktor Cohen.

More articles