50 Cent zuří: Nenechal jsem si zvětšit ptáka!

22.9.2022 13:30 Source: Famous
50 Cent zuří: Nenechal jsem si zvětšit ptáka!

LOS ANGELES – Rapper 50 Cent je zuřivostí bez sebe. Chiruržka Angela Koganová zneužila jejich společnou fotku k propagaci svých firem Perfection Plastic Surgery a MedSpa. Ty přitom pánům nabízejí proceduru chirurgického zvětšení penisu. Americký hudebník se zlobí, že to teď vypadá, že má malý penis a musel si ho nechat zvětšit.

50 Cent podal na Koganovou žalobu. V ní uvádí, že se s lékařkou v únoru 2020 vyfotil, protože se domníval, že je jeho fanynka. Ale krátce nato zjistil, že Koganová a její společnosti používají tuto fotku k propagaci svých produktů. V srpnu tohoto roku mu ale došla trpělivost, když magazín Shade Room udělal příběh s Koganovou o nárůstu zájmu o chirurgické zvětšení penisu a použil obrázek s rapperem.

„Ta fotka se objeví pokaždé, když je článek zveřejněn nebo sdílen online... takže to znamená, že jsem podstoupil proceduru na zvětšení penisu,“ zlobí se 50 Cent v žalobě.

Rapper chce, aby soud zakročil a zastavil Koganovou a společnost MedSpa ve zneužívání jeho fotky a vytváření falešného dojmu, že je jejich klientem.

Za poranění svého ega a „mediální zmenšení“ svého penisu chce velké odškodné v řádech desítek milionů dolarů.

22.9.2022 13:30

More articles