Malé penisy a rychlá auta spolu skutečně souvisejí

12.1.2023 02:08 Source: Famous
Malé penisy a rychlá auta spolu skutečně souvisejí

LONDÝN – Psychologové z Londýnské univerzity mají nemilou zprávu pro všechny muže, kteří si libují ve velkých a sportovních autech. Jsou skutečně symbolem toho, že jejich majitel má menší pohlavní orgán. Profesor Daniel C. Richardson však tvrdí, že náchylnost kupovat si velké a sportovní auto má každý muž, kterého zmanipulujete k přesvědčení, že jeho penis není velký. I když není zároveň malý.

„Zjistili jsme, že když byli muži manipulováni, aby měli pocit, že mají relativně malý penis, hodnotili sportovní auta jako žádanější, než když se cítili relativně dobře obdařeni, a že tento efekt byl nejvýraznější u mužů starších třiceti let,“ uvádějí autoři výzkumu s názvem Malé penisy a rychlá auta – profesor Daniel C. Richardson, doktor Joseph Devlin, doktor John S. Hogan a doktor Chuck Thompson.

Autoři, z nichž většina působí na Londýnské univerzitě, ve vysvětlení ke své studii uvádějí: „V tomto experimentu jsme manipulovali s tím, čemu muži věřili ohledně své vlastní velikosti penisu ve srovnání s ostatními. Poskytli jsme jim nepravdivou informaci, že průměrná velikost penisu je větší, než ve skutečnosti je, s odůvodněním, že tito muži budou mít v průměru pocit, že relativně a subjektivně je jejich vlastní penis menší; ve srovnání s těmi, kterým bylo řečeno, že průměrná velikost penisu je menší než skutečný průměr. Poté jsme je požádali, aby ohodnotili, jak moc by chtěli vlastnit sportovní auto. Tato fakta a otázky byly ukryty mezi ostatními položkami poskytujícími informace a žádajícími o hodnocení produktů, takže naše hypotéza byla před účastníky maskována. Zjistili jsme, že muži, a zejména muži starší třiceti let, hodnotili sportovní vozy jako žádanější, pokud jim bylo dáno najevo, že mají malý penis.“

More articles