Má crush a trošku subinka

May 31, 2021 · 2,402 views Andersen_24

Nikdy jsem nebyl ten typ kluka, co by si rád s někým vypisoval po netu, ať už na fb, nebo Instagramu, ale právě na Instagramu jsem si našel takovou svoji crush. Crush je člověk,do kterého se prostě zakoukáte a chcete s ním trávit co nejvíce času, ne jen sexem, ale klidně i vztahem. Odepsal jsem si na jednu fotku a vlastně jsem ani nečekal odpověď. Taky jsem si na ni pěkně dlouho počkal, ale odepsala mi sama. Psali jsme si většinou po nocích, ale protože jsme od sebe byli přes půl republiky, ani jsem si nemyslel, že bych ji někdy mohl vidět osobně. Nedělal jsem si naděje.
Ona sama ale přišla s návrhem, že bychom spolu mohli jít ven. Domluvili jsme si kdy a jako místo si vybrali Prahu. Tak jsem tam dojel, byl jsem nervózní a nechtěl samozřejmě nic zkazit. Nakonec nebylo co, čekal jsem tam pár hodin a ona nikde. Později mi napsala, že se mi moc omlouvá, ale necítila se vůbec dobře a usnula. No dobře, vzal jsem to, ale nijak jsem nebojoval za další schůzku, zas ji naplánovala ona. Bylo to ale až za Prahou, kde bydlela. Už se mi tolik nechtělo, znamenalo to pro mě několik hodin na cestách.
Když jsem dorazil k ní do vesnice, čekal jsem jen pár minut než dorazila. Byla přísně můj typ, vysoká hubená holka s hezkou postavou v upnutých džínách a kožené blůzce, středně dlouhé vlasy nabarvené na bílo. Měla v obličeji dost piercingů, v každé tváři jeden, jeden kroužek v každé nosní dírce, piercing jazyka a piercing mezi nosem a horním rtem. Samozřejmě že měla i spoustu tetování, ale ty jsem ještě neviděl. Prošli jsme se po vesnici a povídali si, několikrát jsem si všiml, jak si mě se zájmem prohlíží, dost mi to lichotilo a věděl jsem co chce, ale držel jsem se zpátky. Její letmé doteky a občasné pohlazení bylo hrozně příjemné. Když mi jel bus domů a čekal jsem na zastávce, už jsem to nevydržel a políbil ji. Opětovala mi polibek a já jí řekl "Vůbec se mi nechce odjíždět." "No tak nejezdí" odpověděla mi. "No jo, ale kde bych spal a co bych tu dělal?" Zprudka mě políbila a řekla "třeba tohle." Kdybych druhý den, neměl ve škole důležitý test, zůstal bych s ní a nikam bych nejel. Z dlouhodobého hlediska jsem byl ale rád, že jsem odjel.
Pak jsme si psali, posílali fotky a tak, těšil jsem se na další schůzku. Rozvoz mi napsala, že už u ní budu moci spát. Oba jsme to chtěli, ale rozhodli jsme se nakonec počkat až na další víkend.
Když jsem za ní přijel ten další víkend k večeru, šli jsme rovnou k ní. Večer koukali na seriál, líbali se a provokovali. Byli jsme jen ve spodním prádle. Ona se na posteli otočila a stahla mi trenky a prostě si ho vzala do rukou a rovnou do pusy. Zasténal jsem, protože to bylo tak nečekané a příjemné. Byla skvělá, přesně věděla co dělat s mým pérem, jak mě sát a jak mě přitom honila. Říkal jsem si, že to vydržím, ale do pěti minut jsem stříkal jak fontána. Bylo to super i díky tomu piercingu. Řekl jsem jí, ať si mě zas hezký postaví. Netrvalo ji to dlouho a byl jsem zas tvrdý. Řekla, že má nějaké hračky a vytáhla ze šuplíku pouta, obojek s řetězem a plácačku přes zadek. "Taková zlobivá holka by měla dostat tvrdý trest" a hned jsem si vzal tu plácačku a ohnul si ji hezky přes koleno. Vyšulila prdelku a plácl jsem ji, začal jsem první ránu prudce až skoro vyjekla a pak jsem zmírnil. Občas jsem ji prsty zajel i mezi nohy a trošku ji podráždil. Když jsem skončil, měla hezký červený obtisk na zadečku. Vzal jsem ji, položil ji na záda, ruce ji spoustal na čelo postele a tričkem zavázal oči. Políbil jsem ji na rty, pak na krk a přejel i na prsa, aby měla hezký tvrdé bradavky. Přesunul jsem se pak k její kundičce a dráždil ji, jak jazykem, tak i prstem, jen abych si ji připravil. Příjemně u toho vzdychala. Pak jsem ji sundal tričko z obličeje, chytil ji pod krkem, políbil a pomalu jsem do ní zajel svým tvrdým pérem. Vzdychla u toho a pak mě pochválila, že prý mám dobrý péro. Začal jsem přirážet, docela prudce, vždy hala až občas vykřikla, škrtil jsem ji a občas ji i dal facku. Poté jsem si ji otočil zády ke mě, aby byla na čtyřech a hezky se na mě vyšpulila. Zapl jsem ji obojek kolem krku, chytil ji za řetěz a hlavu ji vrazil do polštáře a prudce jsem přirazil. Přirážel jsem docela prudce celou dobu a hrozně si to užíval, byla to moje i její nejoblíbenější pozice, občas jsem ji pleskl po prdelce a tahal a řetěz aby jí to trošku přiškrtilo. Pak jsem si ji chytil tak, že jsem ji dal prostředníček a ukazováček každé ruky do pusy, aby měla zakloněnou hlavu a byla prohnutá a takhle zezadu ji šukal. Byla přitom docela nahlas. Když jsem cítil, že už budu,zvedl jsem se, odpoutal jsem ji ruce a řekl, ať mě vyhoní. Vystříkal jsem se jí většinou na hrudník, vzdychal jsem u toho a podlamovala se mi kolena. Jenže ona nepřestávala, narvala si moje péro do pusy a začala že mě sát i zbytek spermatu, tak jsem ji chytil za hlavu a pořádně jsem ji tedy přirazil ke svému rozkroku. Tohle jsem ještě nezažil. Když jsme skončili, leželi jsme vedle sebe, ona na mě a já ji objímal a hladil. Oba jsme se cítili s tím druhým tak dobře a věděli jsme, že tohle nebylo naposledy, ale že si tak budeme užívat více i častěji.