Ovladač 3

Jul 1, 2021 · 2,416 views seluk

Po vyzkoušení ovladače na vlastní ženě, jsem neustále přemýšlel co by šlo ještě zažít. Když mi druhý den žena poslala zprávu na messengeru "Bylo to tak užasné, že jsem v noci měla vlhký sen", vzpomněl jsem jak mi kdysi říkala jaká představa ji vzrušuje. V hlavě se mi začal rodit plán na dnešní večer. V práci jsem se nemohl soustředit a pořád přemýšlel na detaily mého plánu.
Po práci jsem sedl do auta a vyrazil na nákup. Měl jsem tak tři hodiny než dorazí žena z práce. Cíl nákupu nebyly potraviny, ale sexshop. Když jsem vše nakoupil, spěchal jsem domů, vše připravil a dal si sprchu. Právě když jsem vylezl ze sprchy, žena dorazila domů. Měla krásně letní šatečky s pěkným výstřihem. Políbila mě a řekla, že si dá rychlou sprchu. Připravil jsem si ovladač a čekal na její návrat. Když přišla měla na sobě saténovou noční košilku, sedla si na gauč a zadívala se na televizi. Můj plán na splnění jejího dávného snu mohl začít. Namířil jsem na manželku ovladač a dal "pauzu", v tu ránu se zastavila. Napsal jsem příkaz "mokrá kundička". Neodolal jsem a zkontroloval ji, prsty jsem ji projel mezi pysky a opravdu už byla šíleně mokrá. "Užasné" řekl jsem si. Pak jsem přepnul televizi na porno co jsem měl nachystané. Byla tam akce mladých studentů. Tři štíhlí borci, kolem 20 let, šukali spolužačku. Pomocí příkazu TV->Real jsem je přenesl do našeho obýváku. Kluci byli štíhlí, sportovní postavy a ocasy měli kolem 20cm. Dvá měli tmavé vlasy a jeden byl blond. Zadal jsem příkaz "Všichni budou poslouchat mé povely". Pak jsme vytáhly připravené popruhy a ženu přivazaly k rozloženému gauči. Ležela na zádech, nohy měla roztažené a přivázané a ruce taky, ale trochu volněji aby nám je mohla honit. Žena má 36let a krásné dvojky, kundičku oholenou až na malý proužek a krásné velké pysky. Věděl jsem, že ji vždycky vzrušovali mladí kluci, já byl taky o dva roky mladší než ona. Když jsem dal "Play", strašně se lekla co se stalo a pak si všimla tří cizích, mladých a nahých kluků. Všem nám stály ocasy v pozoru. Nejdelšího měl blonďák, tak 25cm a já ho měl zas nejtlustšího. Než si uvědomila, že je strašně nadržená a z kundičky jí tečou její šťávičky už si kluci honili ocasy. Podívala se na mě a zeptala se: "Fakt můžu?" "Můžeš, ale dostaneš pěkně naloženo." odpověděl jsem jí. Zajiskřilo ji v očích a já dal povel "Kluci, jeden do pusy a zbylé dva bude honit, já si beru kundičku. Rozhrnul jsem jí pysky, nasadil ocas na kraj a vrazil ho do ní. Snažila se vykřiknout, ale v pusince měla toho blonďáka, tak vyšel jen povzdech a vykulila oči. Střídali jsme se na ní a žena křičela blahem, když zrovna ji navyplňoval pusu jeden z našich tvrdých penisů. Byla uplně zničená, celé tělo se jí neustále chvělo. Zrovna když jsem ji šukal do pusinky, blonďák ho vytáhl z kundičky a začal jí stříkat na bříško a kozičky. Když jsem to viděl, udělal jsem se jí do pusinky. Bylo toho tolik, že jí teklo koutky. Pak se zbylí kluci přesunuli na naše místa a po chvilce se udělali taky, jeden do pusy a druhý na její břiško.
Asi si myslela, že to bylo vše, protože když jsem jí odvázal, řekla "Díky" a dívala se spokojeně. Jenže když jsem řekl, "Klekni si" vytřeštila oči, ale následně si pomalu klekla. Bylo vidět jak je vysílená z několika orgasmu, nohy se jí třásly. Blonďák si lehl pod manželku a ta se na něj napíchla. Já si vzal lubrikační gel a nešetřil jsem. Mezi tím už měla jednoho i v pusince dalšího honila. Pak jsem se přiblížil s ocasem k jejímu zadečku a začal ho pomalu zasouvat. Křičela blahem i když měla ocas v pusince. Když jsem ho měl celého v jejím zadečku, udělala se tak silně, že na blonďáka dole, vystříklo strašné množství její šťávičky z její kundičky. My jsme nepřestávali a tvrdě ji šukali do všech dírek. Pak jsme se prohodili s blonďákem. On ho zasunul do jejího roztaženého zadečku a já následně protáhl její kundičku. Když jsme obá tvdě do ni přirazili, znovu se udělala a tentokrát pokropila její kundička můj ocas a břicho. Sesunula se na mě, byla úplně mimo a jen zhluba dýchala.
Vytáhli jsme z ní naše ocasy. Když se trochu probrala, sedla si na paty a střídavě nás kouřila a honila. První jsem stříkal já na její kozičky a chvilku po mě ji pokropili i kluci. Byla celá od semene, ale strašně spokojená. Všechny nás políbila a šla do sprchy. Já mezitím vratil kluky do televize a uklidil vše po našem divokém zážitku.