fantázie

Jul 5, 2021 · 1,540 views jantv1

Tento príbeh možno nebude tak nabitý erotikou ako ostatné no je to moja prvotina tak prosím trochu zhovievavosti.
Jedno teplé júnové ráno, cestou do práce mi zvoní telefón. Kuriér mi oznámil že mi vezie balíček a či ho bude mať kto prevziať. Márne som sa snažil si spomenúť čo som v poslednom čase objednával z e-shopov ale nič čo by malo byť doručené dnes ma nenapadlo. No nech je to čo chce ja sa dostanem domov príliš neskoro, sused o pár domov s ktorým vychádzam najlepšie z ulice je dnes tiež preč. Napadá ma ešte suseda Petra ktorá býva sama oproti nám. Skúsim zavolať jej, možno má dnes voľno. Petra je stará dievka. Nikdy sa nevydala. Má už okolo 50ky a aj teraz má len priateľa. Vždy je na mňa milá a priateľská. Pravdu povediac pár krát som sa pristihol ako okukujem jej vztýčené bradavky. Na svoj vek je veľmi zachovalá a aj keď prsia už nemá pevné ako mladé baby, stále rada chodí v lete bez podprsenky a môže si to dovoliť. Telefón krátko zvoní a už v slúchadle počujem jej príjemný hlas: Áno som doma. Jasné že ti balík preberiem. Kľudne sa poň po práci zastav..."
Vybavené. Na zvyšok dňa som už kuriéra mohol pustiť z hlavy.
Zaparkoval som auto pred domom a vybral som sa za Petrou pre balíček. Svetlo v obývačke sa svietilo aj keď pred domom nestálo jej priateľa. Asi je dnes sama doma. Aj keď žijú od seba len pár kilometrov, často sa stáva že ostávajú spať každý u seba. Kto vie prečo.
zaklopal som na dvere a zvnútra sa ozvalo: "Ďalej, je otvorené"
Vnútri bolo príjemne prítmie. Z obývačky som počul hlasy z televízie no Petra bola v kuchyni. zabočil som teda za ňou a len čo som prešiel dverami stále oproti mne. O pol hlavy nižšia, štíhla s úsmevom na tvári. Jej krátke kučeravé blond vlasy ešte umocňovali jej veselý a aktívny vzhľad: "Už si tu!" povedala trochu nedočkavo. Díval som sa jej do očí no nevydržal som to a po chvíli mi oči skĺzli na jej hruď. Nesklamala. Pod tielkom sa jej jasne rysovali tie najtvrdšie bradavky aké som kedy videl. Rýchlo som uhol pohľadom smerom k stolu a tváril sa že hľadám či tam nie je môj balík. Nech si o mne nemyslí že som nejaký úchyl. " Balíček prišiel?" položil som nesmelo otázku a snažil sa myslieť na niečo iné ako jej prsia. "Áno samozrejme." odvetila a už sa otáčala k skrinke. "Povedz mi, čo v ňom je?" spýtala sa ako mi ho podávala. "To naozaj netuším" odvetil som a v tom som zbadal mäkký sivý balík zabalený v igelitovej obálke aké mi chodia pri nákupoch z Číny.
Len to nie. Prebleslo mi mysľou keď som si spomenul čo som odtiaľ naposledy objednával. Ale je veľmi skoro. Ubehlo sotva 10 dní odkedy som nabral odvahu a kúpil v úplnej anonymite čierne strapless dildo, s malou dušičkou a nejasným plánom ako presvedčím manželku na jeho vyskúšanie. Nikdy som na to nemal odvahu a trochu som sa bál čo si o mne žena pomyslí keď prídem za ňou s tým že by som chcel od nej skúsiť anál. Je dosť "tradičná" čo sa sexu týka. Nerada experimentuje.
Ako som tak bral balík z Petrinej ruky, dívala sa mi priamo do očí a určite si všimla hrôzu v mojej tvári.
Balík bol mäkký a cez tenký igelit bol zreteľne hmatateľný celý obrys mojej novej gumovej hračky.
"To bude hračka pre nášho psa." vyletelo zo mňa. Nič lepšie ma v ten moment nenapadlo.
Petra sa začala smiať ale balík nepustila z ruky. Prešla si druhou rukou vlasy a povedala:" Presne to isté som povedala kuriérovi. Ale predsa, ak by sa s tým váš psík nechcel hrať tak ja by som to skúsila rada."
Odzbrojený som tam stál v jej kuchyni a neveril vlastným ušiam čo mi práve povedala. V prvý moment som sa nezmohol na slovo. V tom ma napadla myšlienka že ak odtiaľ rýchlo neodídem bude sa to mojej manželke veľmi ťažko vysvetľovať. Celý červený som Petre odvetil niečo v tom zmysle že:" Určite o tom porozmýšľam a ďakujem za ponuku." Ako keby sme sa bavili o pozvaní na grilovačku...
Rýchlo som sa zvrtol a doslova vybehol bez rozlúčenia z jej domu. Balíček som hodil do kufra auta a ponáhľal sa domov s prijateľnou výhovorkou že som bol Susede nastaviť set top box od TV... Snáď mi to doma uveria.
Chcel by niekto vedieť ako to pokračovalo???