fantazie 2.

Jul 9, 2021 · 1,253 views jantv1

Ráno cestou do práce som nemohol prestať myslieť na to čo mi včera povedala moja suseda Petra. Ako sa na mňa dívala. Ako pri tom vyzerala. A na tú prekliatu vec ktorá je stále zabalená a odložená v priehradke spolujazdca. To že ju mám na dosah ma vzrušovalo. Celý deň som nemohol z hlavy dostať predstavu ako ležím na chrbte a nado mnou sa na posteli týči miesto mojej manželky moja o 20 rokov staršia suseda Petra. V duchu som videl jej pekné menšie prsia s veľkými stvrdnutými bradavkami ako sa jemne pohojdávajú zatial čo si rukou pridŕža to moje nové dvojité dildo ktorého jeden koniec jej vibruje v lastúrke a druhý má pripravený na penetrovanie môjho análneho otvoru...
Z predstáv počas obedu ma vytrhol až manželkin telefonát. Volala jej Petra či by som sa nezastavil u nej až budem doma z práce, že by potrebovala skontrolovať TV. Vraj jej zas nejde... Moje nič netušiaca polovička samozrejme ochotne súhlasila a uistila ju že sa zastavím ešte dnes. Susedia si predsa musia pomáhať.
Než som mal možnosť akokoľvek sa z toho vykrútiť, nepustila ma ani k slovu: "Pôjdeš sa na to pozrieť a daj jej to konečne do poriadku. Vieš že ten jej Jozef nie je technický typ."
Manželka ma vyhnala za Petrou ešte po večeri. S malou dušičkou ako keď ide krotiteľ do klietky k levovi som sa teda pobral. Vzal som si tašku s nejakým bežným náradím aby sa nepovedalo. Jozefove auto opäť raz nestálo pred Petriným domom. Otvoril som si kovanú bránku a vybral sa k zadnému vchodu na terase. Nebola ešte úplná tma ale slnko už zašlo za horu a tak sa stmievalo skoro ako je u nás zvykom.
Práve som sa chystal zaklopať na presklené dvere keď sa mi pomedzi nedbalo stiahnuté žalúzie naskytol nečakaný pohľad. Petra sedela v kresle. Bola iba v tričku. Nohavičky a šortky jej viseli na členku. nohy mala roztiahnuté, vyložené na masívnych bočných operadlách semišového kresla. Oči zatvorené v slastnom opojení pri tom ako si honila kundičku žiarivo ružovým vibrátorom. Celá tá scéna bola osvetlená lampou na čítanie v rohu obývačky. Zdalo sa že je v najlepšom a nemá už ďaleko k orgazmu. Rozkrok mi stvrdol no rozum velil nebadane sa odtiaľ stratiť. Sotva som stihol cúvnuť o pár krokov keď mi spod nôh vyletel Petrin kocúr. Hlasno zmňaukol a zo sykotom utiekol ako som mu stúpil na chvost. Bolo jasné že som odhalený tak som smelo vykročil vpred k dverám a snáď to uhrám že som práve dorazil.

Mám pokračovať?