fantazie 2.

Jul 9, 2021 · 1,258 views jantv1

Ráno cestou do práce som nemohol prestať myslieť na to čo mi včera povedala moja suseda Petra. Ako sa na mňa dívala. Ako pri tom vyzerala. A na tú prekliatu vec ktorá je stále zabalená a odložená v priehradke spolujazdca. To že ju mám na dosah ma vzrušovalo. Celý deň som nemohol z hlavy dostať predstavu ako ležím na chrbte a nado mnou sa na posteli týči miesto mojej manželky moja o 20 rokov staršia suseda Petra. V duchu som videl jej pekné menšie prsia s veľkými stvrdnutými bradavkami ako sa jemne pohojdávajú zatial čo si rukou pridŕža to moje nové dvojité dildo ktorého jeden koniec jej vibruje v lastúrke a druhý má pripravený na penetrovanie môjho análneho otvoru...
Z predstáv počas obedu ma vytrhol až manželkin telefonát. Volala jej Petra či by som sa nezastavil u nej až budem doma z práce, že by potrebovala skontrolovať TV. Vraj jej zas nejde... Moje nič netušiaca polovička samozrejme ochotne súhlasila a uistila ju že sa zastavím ešte dnes. Susedia si predsa musia pomáhať.
Než som mal možnosť akokoľvek sa z toho vykrútiť, nepustila ma ani k slovu: "Pôjdeš sa na to pozrieť a daj jej to konečne do poriadku. Vieš že ten jej Jozef nie je technický typ."
Manželka ma vyhnala za Petrou ešte po večeri. S malou dušičkou ako keď ide krotiteľ do klietky k levovi som sa teda pobral. Vzal som si tašku s nejakým bežným náradím aby sa nepovedalo. Jozefove auto opäť raz nestálo pred Petriným domom. Otvoril som si kovanú bránku a vybral sa k zadnému vchodu na terase. Nebola ešte úplná tma ale slnko už zašlo za horu a tak sa stmievalo skoro ako je u nás zvykom.
Práve som sa chystal zaklopať na presklené dvere keď sa mi pomedzi nedbalo stiahnuté žalúzie naskytol nečakaný pohľad. Petra sedela v kresle. Bola iba v tričku. Nohavičky a šortky jej viseli na členku. nohy mala roztiahnuté, vyložené na masívnych bočných operadlách semišového kresla. Oči zatvorené v slastnom opojení pri tom ako si honila kundičku žiarivo ružovým vibrátorom. Celá tá scéna bola osvetlená lampou na čítanie v rohu obývačky. Zdalo sa že je v najlepšom a nemá už ďaleko k orgazmu. Rozkrok mi stvrdol no rozum velil nebadane sa odtiaľ stratiť. Sotva som stihol cúvnuť o pár krokov keď mi spod nôh vyletel Petrin kocúr. Hlasno zmňaukol a zo sykotom utiekol ako som mu stúpil na chvost. Bolo jasné že som odhalený tak som smelo vykročil vpred k dverám a snáď to uhrám že som práve dorazil.

Mám pokračovať?

Nickname
Region
pohodak_17_6 pohodak_17_6
Slovakia Prešovský kraj
manPU manPU
Slovakia
pota3 pota3
Slovakia Košický kraj
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj
stus stus
Slovakia Košický kraj
Zdenalr Zdenalr
Czech Republic Jihomoravský kraj
matob matob
Slovakia
Manuuu Manuuu
Czech Republic Plzeňský kraj
Romeo1972 Romeo1972
Slovakia Nitriansky kraj
Snehuliak Snehuliak
Slovakia Banskobystrický kraj