Prázdniny na venkově, 4%

Jul 12, 2021 · 2,543 views dirk_digler

Prázdniny na venkově, 4%

Budu vám vyprávět příběh, který jsem kdysi dávno četl v Cats, erotické čtení. Jelikož mě vzrušuje dodnes, tak vám ho pokusím přepsat, tak jak si ho pamatuju.

Trvalo mi chvíli, než jsem si uvědomil, že mě někdo oslovil. Jmenoval se Jindřich a chtěl si povídat. Zašli jsme do hospody a za těch pár piv c jsme si dali se z náš stali celkem dobrý kamarádi. Navrhnul mi, jestli bych s ním nechtěl jen na jeden mejdan, co zrovna nedaleko probíhá na jednom statku. Souhlasil jsem a tak jsme nasedli na jeho motorku a ujížděli na místo.

Když jsme dorazili na místo, byl to celkem šok. Po vstupu do místnosti jsem se ocitl ve společnosti minimálně šesti naháčů. Došlo mi, že jsem se dostal na pěkně odvázanej teploušskej mejdan. Nicméně kluci byly celkem v pohodě a tak jsem tam zůstal. Sedli jsme si s Jindřichem na pohovku a já sledoval co se děje kolem. V rohu byli dva kluci a jeden druhému strkal péro do zadku. V dalším rohu se kluci navzájem kouřili. Neměli bychom se taky svíknout zeptal se mě Jindřich.

Po pár vteřinách jsme ze sebe shodili hadry. Já si sednul zpátky na pohovu a začal si honit ocas. Jindřich se mi sklonil do klína a začal mě kouřit. Nahmatal jsem jeho těšitele a začal jsem mu ho honit. Po chvíli jsem na ramenu ucítil dvě ruce. Za mnou stál nějakej kluk a honil si ocas. Jelikož jsme seděli na pohovce, měl jsem jeho utahováka přímo ve výši očí. Došlo mi, že chce, abych mu ho vykouřil. Popadl jsem mu ho a začal ho kouřit. Byl to pro m nezvyklej pocit. Sedět, kouřit ocas jednomu, honit druhýho a zároveň bejt kouřenej.

Jindřich se pak pořádně rozdělal a chtěl abych mu ho vsunul do zadku. Lehnul jsem si tedy na pohovku a Jindřich si na mě sednul a začal na mě jezdit. Ten druhej kluk nás mezitím obešel a klekl si vedle mě a chtěl abych mu ho kouřil dál. Šíleně mě vzrušil pohled, jak se moje péro zasouvá do Jindřichova zadku hloub a hloub a Jindřich na mě zběsile jezdil. V tu chvíli se k nám přidal i Olda a jeho dvaceticentimetrovej čůrák trčel do vzduchu jako nabitej kanon. Popadl jsem mu a zaal jsem mu ho honit. Vzápětí se začal k vrcholu blížit kluk, kterýho jsem kouřil. Nesnesl jsem myšlenku, že by se mi udělal do pusy. A tak jsem se snažil ucuknout. Ale stejně jsem první stříkanec musel ochutnat. Zatímco cákal na podlahu, ochutnal jsem tu jeho šťávu, a nebylo to zas tak špatný.

S Oldou se pak vyměnily. Jindřich na mě dál jezdil a já jsem kouřil Oldu. Řekl jsem si, že Oldovi už neucuknu. Ve chvíli, když jsem začal cítit, že se blížím k vrcholu i já, jsem v puse uctil mohutné pramínky Oldova semene a horká šťáva mi pak stékala hluboko ho krku hloub a hloub. Ale to ještě nebylo všechno. Když jsem se vystříknul do Jindřichovi řitě, došel na vrchol i on a postříkal mi celý obličej a Oldův ocas, který jsem pak pečlivě olízal.

Nakonec jsem na tom statku zůstal 3 dny a byly to orgie, na který člověk nikdy nezapomene.

Tak takhle to nějak bylo. Neručím za naprostou správnost, pokud bude mít někdo opravy, sem s tím a napravíme to. Každopádně chystám pokračování o tom, jak bych to chtěl já.