ONA, ja, ON

Jul 14, 2021 · 3,376 views Kamoska_O

Bola som s priateľom na dovolenke v Piešťanoch, keď mi zavolala ONA, je na chalupe sama a máme prîsť za ňou. Teším sa na ňu veľmi, no nič nebude, kedže som s priateľom.
Došli sme na obed, niečo uvarili, zjedli. Začali sme popîjať, smiali sa, rozprávali. Už bola tma, tak sme si šli ľahnúť. Veľa postelí tam nebolo, jedna manželská a jedna poschodová. Mali sme vypité, tak sme sa uložili na manželskú.
Neviem, čo ma to napadlo, ale mala som chuť sa s ňou bozkávať, milujem to s ňou, vie to krásne, bála som sa ako zareaguje priateľ, nevie, že som bi, ale veľa mužov túži po trojke, tak keď sme sedeli na posteli hovorím im, "dajte si pusu", pozreli na mňa prekvapene, ale ja som chytila ich hlavy a pomaly ich spojila. Bolo to pekné sa nato pozerať, vzrušovalo ma to. Potom som sa bozkávala ja s ňou a pozeral priateľ, potom my dvaja a pozerala ona. Pozhadzovali sme šaty so seba, ja som sa vrhla na jej prsia a chcela pritom honiť priateľovu pýchu, ale už mu to robila ona rukou, tak som sa ďalej venovala jej prsiam, ona ho začala fajčiť, ja som začala lízať jej pindulku a mňa prstoval priateľ, musela som spomaliť, lebo ešte chvíľu a urobila by som sa, ale nechcela som byť prvá, tak som navrhla nech si ľahne nabok, ja som sa napichla na neho zboku a ju som vysunula vyššie, aby som ju mohla ďalej lízať. Bola som taká vzrušená, že som prirážala bokmi na priateľa, určovala tempo, cítila som, že to na neho ide, zrýchlila som lízanie pindulky, a nato prišiel jej orgazmus, potom sa urobil priateľ a mňa dokončil prstom hneď potom. Bolo to krásne, naša prvá ale aj posledná trojka.
Potom to už nechcel priateľ a ani ona.

Similar stories