Dočkal jsem, byla mi nevěrná! (SOUTĚŽNÍ)

Aug 18, 2021 · 7,045 views gizd69

Příběh se stal jedno horké léto v době, kdy jsem ještě žil se svojí, teď už ex manželkou. V té době ji bylo něco málo přes třicet, postavičku měla i po dvou dětech úžasnou. Úzký pas a kulaté boky, zadeček, za kterým se otočil snad každý chlap. A vše korunovala rozkošná mezírka mezi stehny, přímo pod kundičkou, krásný pohled. Je ten typ blond ženské, která prostě chlapy přitahuje, nějak podvědomě každý tuší, že tahle ženská má v sobě kus děvky a dělá ji mužská pozornost dobře. A mi to nijak nevadilo, právě naopak. Díky tomu jsme zažili spoustu vzrušujících zážitků, ale o tom jindy.
Tušil jsem, že její kundičku pravidelně obdělává i někdo další. Nebylo mi to proti srsti, vždy mne vzrušovala představa, že tajně pozoruji svou ženu, jak ji píchá někdo jiný a její prdelka se nadzvedává a klesá na jiném ocasu. Trojku s kamarádkou jsme už měli za sebou, to jsme si užili společně, ale něco jiného by bylo, pozorovat ji tajně, jak mi zahýbá. Ani jsem netušil, že se mi tahle představa brzy splní. Byla horká, letní sobota a žena mi oznámila, že jde s přáteli někam posedět, ať na ni nečekám, že přijde pozdě.
Šel jsem spát. Venku byla tma a horko, takže jsem díky tomu příliš tvrdě. Najednou mne probudilo, jak se chodbou domu rozléhá klapot podpatků, v noci je každý zvuk dobře slyšet a zvuk se rozléhal chodbou velmi silně. Pomyslel jsem si, že jde moje žena domů. Jenže kroky minuly naše patro a pokračovaly dál. Bydleli jsme v posledním patře a nad námi byla ještě půda. Kroky došly až tam. Vstal jsem a šel ke dveřím poslechnout, co se tam děje. Bylo slyšet škrtnutí zapalovače. Někdo tam kouří, to asi bude Monika, chodila tam občas kouřit.
Už jsem chtěl jít za ní, ale najednou slyším další kroky, jak spěchají nahoru. V kukátku jsem jen zahledl mužskou postavu, jak jde nahoru. Začal jsem tušit, že se bude něco dít a vzrušením se mi zrychlil tep. Chvíli bylo slyšet jen šeptání, pak se ozval typický zvuk rozpínaného zipu a následoval známý mlaskavý a srkavý zvuk. Jasně že jo, ta moje děvka tam někomu kouřila ocas!
Srdce se mi rozbušilo a ocas mi začal tuhnout. Za chvíli bylo slyšet mužské vzdechy, jo, Monika kouřila skvěle. Rozhodl jsem se, že tohle chci vidět. Na chodbě mezitím zhaslo světlo, toho jsem využil a potichu otevřel dveře. Tiše jsem popošel po schodech. Světlo z ulice osvětlovalo přes okno prostor u půdy. Nemýlil jsem se, Monika klečela a v puse měla nacpaný snad celý, tlustý ocas. Se zaujetím kouřila, její hlava kmitala po žaludu tam a zpět, rukou mu masírovala koule a přitahovala si ho za ně do úst. Ocas mi ztuhl jako kámen, tenhle pohled mne dostal. Začal jsem si pomalu mnout čuráka přes boxerky. Mezitím se scéna změnila, chlápek Moniku zvedl. Vytáhl ji tričko a začal ji sát a lízat kozy. I v tom slabém světle bylo vidět, jak Monice trčí vzrušením bradavky. Mačkal ji vzrušeně kozy a jejich jazyky jen kmitaly. Ozývaly se jejich vzrušené vzdechy. Monika si začala netrpělivě rozepínat džíny. Ve tmě zasvítil malý trojúhelníček bílých kalhotek. Úplně jsem si dokázal představit, jak mokré musí být. To mne vzrušilo ještě více. Stáhla si kalhotky a ochotně se mu nastavila ze zadu. Vyšpulila na něj svůj kulatý zadeček a já
věděl, že se její kundička hladově rozevřela a byl úplně mokrá a připravená přijmout jeho naběhlý ocas. Opřela se rukama a stěnu a chlápek ji chvíli masíroval zadeček a druhou rukou se zdálo, že ji prsty dráždí pičku. Monika začala tiše vzdychat. Už ho tam chtěla, šla mu zadečkem vstříc. Chlápek chytil svou macatý ocas a přiložil žalud na její rozdrážděnou dírku. S rozkoší ho do ní zasunul. Oba zavzdychali. Začal ji divoce šukat, pleskání jeho podbřišku o její zadeček se neslo chodbou. Tempo jejich šukání se zrychlovalo, bylo jasné, že vzrušen jim nedovolí dlouho vydržet.
Monika přirážela, jako smyslů zbavená, tiše u toho kňourala a prohýbala se v zádech, aby ocas dostala co nejhlouběji. Borec se snažil ji vyhovět a zasunoval naběhlý ocas co nejhlouběji.
Začali zrychlovat, blíží se konec. Pomalu jsem sestupoval ze schodů, aby mne neviděli, něž jsem zavřel dveře, slyšel jsem, jak tiše oba zavzdychali a ozvaly se silné přírazy, kdy bylo jasné, že borec do Moniky pumpuje svou dávku semene a jí to dělá úžasně dobře. Pomalu jsem zavřel dveře a ještě poslouchal, co bude. Bylo slyšet, že se oblékají a tiše povídají. Šel jsem si lehnout a byl zvědavý, jak se bude Monika chovat až přijde.
Tušil jsem, že noc ještě nekončí. Když se moje žena rozjela, jen tak něco ji nestačilo a byl jsem si jistý, že budu mít také šanci se ještě uvolnit. Její rozmrdaná kundička bude chtít více, navíc, jak jsem ji znal, vzrušovalo ji určitě, že by mohla ojet milence i manžela ve stejnou noc a promísit v sobě jejich semeno. Ocas mi stál a tepalo mi v něm tak, že jsem se bál, že mi praskne vzrušením, takže bych asi ani nebyl proti. Vzrušovalo mne, že se chová jako děvka. V tom ve dveřích zarachotily klíče, Monika přišla domů.
Žena se objevila ve dveřích. Po prohýřené noci byla lehce přiopilá a po divoké souloži na půdě baráku se svým milencem, nadržená na další šukání. Dělal jsem, že spím, ale zvědavě jsem čekal, co bude následovat. Péro mi odhodlaně trčelo pod peřinou a já doufal, že Monice rychlý mrd na půdě nestačil. Vzrušením mi rychle tlouklo srdce. Monika vešla do ložnice. V matném světle, které do pokoje pronikalo z ulice, jsem ji tajně pozoroval. Nemotorně si sundala tričko, její poměrně velké prsa, se vláčně zahoupaly a začala si rozepínat džíny. S typickým zavrtěním zadečku je ze sebe sundala. Stála tam jen kalhotkách, které toho moc neskrývaly. Přes průsvitnou krajku byl vidět tenký proužek chloupků. Kundičku měla pečlivě vždy oholenou, až na proužek v předu, líbilo se mi to takhle. Bylo vidět, že se na mne dívá a zkoumá, jestli spím anebo zda mne svým příchodem vzbudila. Začala si přes kalhotky třít pičku. Jasně, nemá dost, ta totiž nemá dost nikdy. Chvíli si ji jen tak dráždila a pak si k prstu, kterým si ji pohonila, čichla. Za chvíli jsem měl tuhle vůni ucítit i já. V ocase mi škubalo vzrušením.
"Tak pojď už ty děvko, nabídni mi tu svoji rozmrdanou díru..." v duchu jsem ji prosil. Ale zatím jsem se ani nehnul.
Monika si klekla na postel a v domnění, že spím, mi svůj voňavý prst přiložila k nosu. Ucítil jsem ostrou vůni rozhoněné kundičky a semene, které z ní po šukání na půdě
vytékalo. Bylo to zvláštní, směs vzrušení, touhy a chlípnosti, proti pocitu zrady vlastní ženou. Tyhle pocity se ve mně chvíli praly, ale další nádech vůně kundy z jejího prstu, ten rozhodl.
"Spíš můj píchači?" šeptala Monika a začala se mi otírat kozama o obličej. Její bradavky, tvrdé jako kámen, mi klouzaly po tváři.
"Chci šukat, pojď, dej mi svého čuráka, slyšíš, no tak..." začala mi přitom přes deku hladit naběhlý ocas. Dělal jsem, že se probírám a hladově jsem
ústy lovil její bradavky, které mi nabízela k sání. Jazykem jsem je ještě více dráždil. Monika zavzdychala vzrušením.
Mrcha přesně věděla co chce, začala se posouvat boky k mojí hlavě a tlačit mi před obličej svoji rozdělanou kundu.
"No jo, nevylízal Tě, co? A to ty máš tak ráda", pomyslel jsem si v duchu. Kdybych ji dovolil si na mne kleknout, nastavila by mi díru i se semenem svého milence a to jsem fakt nechtěl. Ale chuť na lízání pičky, ta je u mne vždy. Převrátil jsem Moniku na záda a roztáhl ji nohy. Poslušně mi pomáhala, rukou si dala kalhotky na bok.
"Vylízej mi ji prosím, jsem strašně nadržená!!!", aby ne, po tom cos předvedla na půdě, blesklo mi hlavou. Sklonil jsem se k její kundě, nebudu lhát, ta vůně byla prostě omamná. Moje vzrušení dosahovalo vrcholu. Lízal jsem ji kundu, ale jen opatrně, jen poštěváček, dával jsem si pozor, abych nelízal díru, i když jeho semeno asi bylo už všude. Zkusil jsem prstem její díru. Byla horká, mokrá a pěkně roztažené. Stačilo chvilku a Monika se udělala. Lízání bylo prostě to, co milovala a já jsem v tomhle fakt dobrý ;-)
"A teď mi pěkně podržíš, jako správná děvka!", neprotestovala ani vteřinu. Překulil jsem Moniku na břicho. Prohnula se v zádech a vystrčila zadeček s úplně mokrou pičkou. Nedočkavě jsem přiložil žalud a cítil na špičce, jak je její díra horka. Konečně! Zarazil jsem celý ocas do její kundy. Monika hekla a přirazila.
"Dělá ti to dobře, že jo, čubko!". Monika mi odpověděla dalším přírazem a hekáním. Vím co se ji honilo v hlavě a co ji rajcovalo. Měla teď v sobě čuráka manžela, semeno milence a za chvíli se měly naše mrdky promísit v její kundě. Dobře, dopřeju ti to, pomyslel jsem si, ale pomsta bude sladká! I já tobě dám ochutnat chuť šťávy pičky mojí milenky, ani nebudeš vědět kdy.
Ta představa, kdy mi Monika kouří ocas, kterým jsem před chvíli mrdal kundu mojí milenky, mne dorazil. Zrychlil jsem a můj naběhlý žalud pumpoval v pičce mojí ženy, tam a zpět a ta poslušně přirážela a vzdychala rozkoší.
"Šukej, mrdej mě, dělej, víc vííííc ... aaaaaaaaaaaaaa", Monika mne povzbuzovala a já začal pumpovat semeno do její už jednou vystříkané díry. Zadečkem dorážela, aby dostala vše z mého ocasu. Hluboko v její pochvě se mísilo semeno jejího muže i milence. Chvíli ležela a užívala si ten pocit. Myslela si, že nevím, co se před chvíli dělo na půdě. Monika si natáhla kalhotky a okamžitě, znavená alkoholem a dvěma mrdy, usnula.
Tak, teď si dosáhla svého, pomyslel jsem si, ale současně si slíbil, že zrealizuju svou pomstu. Ale o tom zase příště.