Využitá příležitost - fantazie

Aug 21, 2021 · 3,904 views Nymfadora90

... "A co kdybychom si koupili místa vedle sebe?"

"No... To by bylo super, ale já tam budu s dvěma kámoškami..."

"To nevadí, pošli mi čísla kde sedíte, kouknu se, jestli je vedle vás ještě volné místo, když tak si ho koupím."

Posílám čísla vstupenek na dnešní hokejový zápas. Za chvíli mi přichází odpověď: "Koupeno, sedni si na 7, těším se."

Celé odpoledne mě provází vzrušující pocit z myšlenky na to, že celý ten zápas budeme sledovat spolu, vedle sebe a zároveň budeme dělat, že se neznáme. Vyzvedávám kamarádky a vyrážíme s dostatečným předstihem, abychom v klidu zaparkovaly. Jsme na místě, obcházíme stadion, abychom našli správný vchod, jdeme po schodech, rozhlížím se po okolí stadionu. U vchodu ukážeme vstupenky a jdeme dovnitř. Najdeme příslušný sektor, řadu a sedadla.

Sedíme, povídáme si a v tom ho vidím, jde spodním vchodem, stoupá po schodech, mám čas si ho prohlédnout, sluší mu to. Na sobě má dres, v ruce si nese mikinu a očima hledá své místo vedle mě. Povídám si s kamarádkami, on si sedá. Zápas za minutu začíná, přišel na poslední chvíli. Dívám se na úvodní vhazování a při každém nádechu cítím jeho boží parfém. Dává mikinu mezi nás a pod ní nechá svou ruku, mám tak strašnou chuť se ho dotknout, dám tam také svou ruku pomalu a nenápadně. Dotýkáme se, hladíme se po rukách. Tak jednoduché a běžné doteky, ale přitom tak vzrušující, necháváme ruce pod mikinou a držíme se. Kamarádky jsou zabrané do hokejové bitvy, oči mají přilepené k ledu. Končí první třetina. On se zvedá a odchází po schodech nahoru, na mobil mi přijde zpráva: "Pojď ven." Řeknu kamarádkám, že jdu na toaletu a modlím se, aby nechtěly jít se mnou. Na štěstí ne.

Opouštím své místo a vycházím ven, venku už je skoro tma, v tom mě chytí za ruku a zatáhne ke zdi hned vedle vchodu. "Koukej se kam jdu a přijď za mnou. Půjdu tamhle k těm stromům." Dívám se ze schodů, jak mizí ve tmě, mezi stromy kousek od stadionu. Jdu tou stejnou cestou, přicházím k němu. Jeho ruce mi zajedou do vlasů a konečně se můžeme políbit. Jeho hladové rty a krásná vůně jsou vzrušující koktejl, cítím jak mi vlhnou kalhotky. Jeho ruka mi přejede po vlasech na záda, zmáčkne mi zadek, přitiskne se ke mně blíž, cítím jeho tvrdý klín. Rukou se přesune pod moje kalhoty i kalhotky a už cítím jeho prsty v kundičce, zavírám oči a svět kolem přestává existovat. Beru do ruky jeho penis, hladím ho. "Už to nevydržím, opři se rukama o ten strom a vyšpul na mě prdelku" šeptá mi. Udělám to, rukama mi mne zadek a u toho mi stahuje leginy i s kalhotkami, dívám se jestli někdo nejde. A v tom cítím jeho tvrdé péro jak se mi tlačí do kundičky, dám nohy víc od sebe a už ho cítím v sobě celého. Mám co dělat, abych nevzdychala nahlas. Drží mě za boky a přiráží. Slyším jak potichu vzdychá, přirazí naposled a stříká do mojí nadržený kundičky. Pomalu ho vytáhne. Otáčím se k němu a líbáme se. Stromy nám poskytují soukromí, chvíli si ještě povídáme a pak se každý sám vracíme na místa na stadion. Začala druhá třetina..