Rychlovka (soutěžní)

Aug 28, 2021 · 5,144 views Trickie81

Složila poslední kus oblečení ze sušáku a uklidila ho do skříně. Děti si v obýváku stavěly lego a koukaly u toho na pohádku. Při tom už ujedly půlku bábovky položené na stole. Nechala je, jen je varovala, že když ji snědí celou, novou na zítra k snídani péct nebude.
Pípla příchozí SMS.
Jen co ji přečetla, usmála se. Narychlo se převlékla, upravila se u zrcadla v koupelně a houkla na kluky do obýváku, aby byly hodní, že do hodiny je zpět. Měli svou zábavu a byli rádi, že po nich máma nic nechce, tak se ani neptali, kam jde, což bylo lepší, musela by lhát.
Vyběhla dvě patra nahoru a zazvonila.

Jakmile vklouzla dovnitř, popadl ji kolem pasu a přitiskl ke stěně. Dveře zavřel nohou a rukama jí vyhrnoval obyčejné domácí triko, pod kterým se ukrývalo její tělo v sexy krajkovém body. Však jí psal, ať si přesně tohle vezme, bylo jeho oblíbené.
"Kolik máš času?" vydechl v pauze mezi polibky, zarimco si svlékal tričko přes hlavu.
"Řekla jsem, že jsem do hodiny zpátky. Tys psal, že máš hodinu, možná dvě, ale víš jak..."
Další slova umlčel svými rty. Jazykem se dobýval dovnitř, tak jako toužil dobývat ji svým ptákem. V dlaních mnul její prsa ukrytá v krajce drsné v porovnání s její jemnou kůži. Ona vzdychala a nastavovala se. Každý kousek těla, kterým se dotýkali, ji pálil touhou.

Třela se o něj boky, což ho přivádělo k šílenství. Erekce ho v kalhotách tlačila k nevydržení.
"Nemohla jsem se dočkat. Chyběl jsi mi," vzrušeně vzdychala jednotlivá slova. Měla pocit, že uplynula celá věčnost od doby, co se sešli naposledy, ačkoli to byl jen týden. Rukama mu sjela k pasu a začala mu rozepínat kalhoty.
Nešlo jí to, tak se od sebe odtrhli a oba, každý sám, ze sebe shodili kalhoty na podlahu. Za neustálých polibků a vzájemných dotyků nedoklopýtali ani do pokoje, ještě pořád stáli v předsíni, když si rychlým pohybem vytáhl ptáka z boxerek. Trčel proti ní, napnutý až k prasknutí, s naběhlou žílou vinoucí se po jeho spodní straně. Nemusela se dívat, aby o ní věděla, znala ho do detailu, věděla přesně, kde jsou jeho nejcitlivější místa a taky přesně znala ten pocit, až do ní zajede a nemohla se toho dočkat. Mezi nohama cítila mokro a napětí. To  všechno jí proběhlo v hlavě sotva během vteřiny a o další vteřinu později jí zvedl jednu nohu v podkolení a vmáčknul se jí mezi stehna, do strany odtáhl látku v rozkroku  a pak do ní prudce pronikl.
Zajel dovnitř hladce, měl pocit, že je stvořená přesně pro něj. Spokojeně zamručel. Ona zalapala po dechu.
Chytil ji pod zadkem a ona se mu zaklesla nohama kolem pasu.

Několikrát do ní přirazil, namáčknul ji proti stěně a zašeptal:
"Miluju, jak jsi  mokrá." Přisál se k jejímu krku a znovu přirazil.
Byla drobná, s jemnými rysy a dětsky velkýma očima a snad v každém chlapovi musela vzbuzovat touhu ji ochraňovat. V kontrastu s ním působila ještě drobnější a skoro jako by se v jeho náručí ztrácela. Občas měl pocit, že musí být opatrný, aby ji svým tělem nerozmáčknul. Ale ne dneska, ne teď, byl jí pohlcený natolik, že naopak velmi pevně svíral její zadek a přirážel do ní prudce, jako by to mělo být naposledy v jejich životě. Tlačil ji proti zdi a s každým dalším pohybem a s každým jejím slastným zasténáním se méně ovládal.
Tiskla se k němu a užívala si příval touhy.
Milovala právě tyhle okamžiky nezkrotné energie, vášně a její tělo křičelo po uvolnění, po orgasmu, po euforii, kterou s ním zažila už tolikrát a pořád to nebylo dost a chtěla víc. Byl pro ni jako droga, ale ani to nestačilo, aby přestala vnímat, jak ji omítka začíná příliš dřít do holých částí zad. "Počkej, záda...," ani to nedokončila a pochopil. Ustal hned v pohybu a polibil ji. "Promiň."
Na zadku ucítila sevření jeho rukou. Ovinula se proto pevněji okolo něj a on ji v náručí přenesl jen pár kroků do nejbližší místnosti. Byl to obývák s kuchyňkou a jídelním stolem, a právě na ten stůl ji posadil. Papíry, které tam ležely, odsunula rukama stranou a zapřela se dlaněmi o desku stolu.
On souběžně s tím chytil její stehna, aby si ji mohl lépe přidržet a pak ji začal znovu šukat. Pomaleji než prve v předsíni, ale stále v poměrně rychlém rytmu. Vychutnával si, jak hladce v ní klouzal a zároveň cítil tlak, jak se kolem něj stahovala její kundička, jak ho mačkala. Natáčela proti němu své boky, patami se mu zarývala do zad a se zastřeným pohledem skrytým pod hustými dlouhými řasami vypadala božsky. Ten její pohled ho vzrušoval sám o sobě. Ve spáncích, stejně jako v ptákovi, mu zas divoce pulzovala krev, až měl pocit, že už to nemůže vydržet a že vybuchne. Vyklouznul z ní a rukama ji rozevřel.

Zabořil obličej do jejího klína jako do toho nejlahodnějšího pokrmu, jaký mu kdy u toho stolu nabídla. Vnímal napětí v jejím těle, i její zrychlený dech a podle něj také řídil pohyby svého jazyka. Něžné doteky na pyscích střídal s rychlými výpady do jeji roztažené kundičky a na odkrytý poštěváček. Přidal i prsty a začal s nimi uvnitř pohybovat v rytmu odpovídajícímu kmitání jazyka přes poštěvák - jen malý vystouplý uzlík nervových zakončení, který jí ale často a rád dráždil, protože věděl, jak moc je na něm citlivá.
Chvění stehen i šťáva vytékajicí z kundičky ho jen utvrzovaly v tom, že to dělá správně. Nepřestával, ani když její tělo zaplavil orgasmus. Jen mírně zpomalil a když první příval opadl, zaútočil znovu a spokojeně sledoval, jak se její tělo opět nechává pohltit slastí. Pak se nad ní naklonil, objal ji a políbil. Teprve teď v ní nechal doznít všechny pocity a u toho ji líbal.

Ležela na stole bezvládně a spokojeně zároveň. Objimala ho a tiskla k sobě, chtěla mu vše oplatit a věděla, že bude mít možnost, protože cítila, jak jí na podbřišku tlačí jeho stále jako kámen tvrdý pták vmáčklý mezi jejich těly.
Navedla ho rukou do svého klína, ale pozvání nebylo vyslyšeno. Podal jí ruku a pomohl jí seskočit ze stolu. Nasměroval ji k sedačce a řekl, ať se opře o područku, pak si k ní stoupnul zezadu.
Několikrát promnul jeji zadek, na kterém zůstávaly patrné otisky jeho prstů, jak ji prve držel. Líbilo se mu, že si ji označkoval a ještě vic se mu líbilo, když viděl, jak jeho pták mizí v její horký a mokrý dírce, jak ji roztahuje...
Byla prohnutá, zapřená proti němu a tak nadržená.
Jen z toho, jak ho v sobě svírala, mu v ptákovi a koulích opět silně zacukalo. Když se v ní začal pohybovat a ona začala procítěně sténat, byl v pasti. Držel ji za boky a zrychloval své tempo, každé další heknutí ho nutilo vrazit ho do ní ještě silněji. Sledoval, jak se jeho pták leskne, pokaždé, když ho z ní vytáhl, i třísla měl od ní ulepená a když pod ní vsunul ruku, aby jí promnul poštěvák, bylo to jak by ji někdo předtím naolejoval, jak mu klouzala pod prsty. Znovu to oddálit nevydržel.
S hlasitým heknutím do ní prudce vystříkl a pak znovu, klouzal v ní a čím víc jí plnil, tím větší cítil uvolnění.
Naklonil se přes ní a políbil ji na krk. Byla tak horká a oddychovala stejně rychle jako on.

Svalili se společně na koberec a jeden k druhému se tiskli, vychutnávali si vzájemnou blízkost a prožitou vášeň.
O něco později se oba oblékli. Vtiskl jí polibek do rozcuchaných vlasů, které si snažila upravit.
"Už radši běž, ať doma kluci něco nevyvedou. Já aspoň uklidím, než dorazí ta moje," a ukázal na rozházené papíry u stolu.
... O další chvíli později odemkla dveře a vešla do bytu, kde se mezitím vůbec nic nezměnilo. V hlavě jí zněly poslední věty, co si řekli před odchodem: "Kdy jim to řekneme?"
"Ještě bych počkal, teď bude mít Helča přijímačky, tak ať ji to nerozhodí."
Věděla, že vždycky bude něco, proč se to nehodí, ale ona sama neměla sílu to řešit.
Pípla jí SMS:
"Od úterý do neděle budou obě u tchyně, vem si volno a přijď, než budeš muset pro kluky do školy, chci tě!"
Věděla, že přijde.