Přistiženi nebo ne?

Oct 2, 2021 · 3,161 views VMichal87

Jsme s přítelkyní na koupališti, kolem je spousta dalších lidí. Zničehonic mi sáhne do rozkroku, zatím jenom přes plavky. Všimne si, že mi trochu ztvrdne, usměje se na mě, ale potom ruku odtáhne a tváří se jako by nic. Za chvíli to udělá znovu, ale tentokrát mi strčí celou dlaň do plavek a začne mě pomalu honit. Vyděšeně se podívám nejdřív na ní a potom se rychle rozhlédnu kolem. Naštěstí nikdo zatím nevypadá, že by si něčeho všiml. Chytím ji za zápěstí, ale místo aby přestala, její stisk zesílí a ještě zrychlí tempo. Začnu zrychleně oddechovat a když už si vážně myslím, že mě přímo tam ve vodě přede všemi udělá, najednou přestane. Podívám se na ní, tentokrát skoro zklamaně, ale jenom se usmívá a pomalu mi rovná plavky na místo, jak je to jenom vzhledem k mojí erekci možné :) Než ze sebe stačím vykoktat otázku, co to všechno mělo znamenat, vezme mě za ruku a odvádí si mě na druhý konec bazénu. Je tady sice míň lidí, ale voda nám sahá sotva nad kolena, takže se druhou rukou snažím co nejvíc nenápadně zakrývat svůj ještě stále značně vyboulený rozkrok. Dojdeme k samému okraji bazénu. Přítelkyně se zastaví tak prudce, že já už nestihnu včas zabrzdit, můj předek přijde do kontaktu s jejím oblým zadečkem a veškerá snaha udržet můj tvrdý problém pod kontrolou je v tom okamžiku zbytečná. Přítelkyně se na mě otočí a chytí mě za obě ruce, tak abych se nemohl zakrýt. Zasměje se a pomalu mě sjede svým uhrančivým pohledem od hlavy až k patě. Tedy až k patě se samozřejmě nedostane. :) Zálibně pozoruje, jak horní okraj mých plavek pomalu prohrává bitvu s mým stále více natékajícím penisem. To, že mě velice vzrušuje, jak se na mě dívá, mi taky vůbec nepomáhá.
Najednou se ve mě něco zlomí, už to prostě nemůžu dál vydržet. Vytrhnu se jí, pevně jí oběma rukama obejmu, přetočím si ji zády k sobě a začnu ji dvěma prsty zajíždět mezi nohy, nejdřív jenom lehce přes plavky. Podívám se na ní, ještě pořád by šlo přestat, dřív než si někdo všimne, co tady děláme... Díváme se jeden na druhého, nemám sílu zeptat se nahlas, jenom tázavě pozvednu obočí. Místo odpovědi se trochu rozkročí, vyšpulí na mě svůj pevný zadeček a odhrne si spodní díl svých plavek stranou, aby mojí ruce co nejvíc usnadnila přístup. Začnu zvolna dráždit její klitoris. Z jejího blaženého výrazu a zrychlujícího se dechu soudím, že asi dělám něco správně. :) Když svými prsty poprvé proniknu co nejhlouběji do její vlhké kundičky, kousne se zlehka do rtu ve snaze potlačit jakýkoli hlasitý vzdech. Ale mě už dávno nezáleží na tom, jestli si nás někdo všimne. Přestanu se jí věnovat rukou. Když se na mě otočí, naskytne se jí pohled na můj ztopořený nástroj, který jsem mezitím úplně vysvobodil ze svých plavek. Usměje se a ihned pochopí. Stále zády ke mě se oběma rukama chytne za okraj bazénu, podívá se na mě co nejvyzývavěji a nedočkavě zavrtí zadečkem. Pořádně jí po něm plesknu a než si tu šílenost stačím ještě rozmyslet, jediným plynulým pohybem ho do ní skoro celou svojí délkou zasunu. :) Oba vzrušením vydechneme tak hlasitě, že i hluší kolem už musí vědět, že se tady děje něco nepatřičného.
V tu chvíli naštěstí nedokážu vnímat nic kromě vlnícího se těla mé přítelkyně a její fantasticky vlhké kundičky. Začínám jí píchat nejdřív pomalu, je to neskutečný pocit, dokonce víc než jindy. Nevím, jestli za to může ta předehra nebo skutečnost, že nás nejspíš právě sleduje bůhvíkolik párů cizích očí, ale takhle intenzivní to mezi námi nebylo snad ještě nikdy. :) Zatímco pozvolna zrychluji tempo, moje ruce putují po jejím těle od pasu přes boky až na záda. Na třetí pokus se mi konečně podaří uvolnit horní díl jejích plavek, který hned vzápětí končí ve vodě, čímž získávám neomezený přístup k jejím úžasně tvarovaným prsům. Chytím ji za ně oběma rukama, několikrát lehce stisknu, prsty přejedu přes její bradavky. Přitáhnu si ji blíž k sobě a na chvíli přestanu přirážet. Otočí se na mě, jednou rukou jí pevně chytím za rameno a druhou jí zlehka odhrnu vlasy z tváře. Políbíme se a pak znovu, dokud nezačneme lapat po dechu. :) Usměje se na mě, stále ještě jí držím za vlasy, ale to už do ní znovu naplno pronikám. Tlak v mém podbřišku narůstá s každým dalším pohybem. Z výrazu její tváře a jejích slastných vzdechů je jasné, že ani ona už to dlouho nevydrží. Ještě jednou se letmo setkáme rty, položím jí ruce na boky a z posledních sil ještě několikrát zajíždím svým k prasknutí prokrveným penisem do jejího mokrého klína. :-) Ahhh, těsně předtím, než nás oba zasáhne vlna orgasmu, ho stačím vytáhnout a stříkám přes celý její zadeček. Rozkoš, kterou v tu chvíli prožívám, se ještě znásobí pohledem na moje sperma stékající dolů po její prdelce, kde se smísí s jejími vlastními šťávami. :) Moje rozjímání nad tou nádherou však netrvá dlouho, když si všimnu, že se pohled mé stále zrychleně oddechující přítelkyně upírá kamsi za mě. Než se stačím otočit, ucítím na rameni dotek ruky...

Děkuji za přečtení první části mé krátké povídky. Pokračování zveřejním až podle ohlasů, nebo pokud jste opravdu zvědaví, zkuste mi poslat zprávu :)