Koncert......zase jen fantazie

Oct 9, 2021 · 1,141 views aliftea

Věděla že ho tam může potkat. Znali se jen z fotek ,které si při psaní vyměnili, ale poznala ho hned jak ho uviděla a on zase ji. Nežačali spolu mluvit, jen se po sobě dívali, spojovala je vášeň a chtíč, tak k čemu slova. Při jedné přestávce ji pohledem pokynul, aby ho následovala. Zavedl ji do temné uličky, ona byla jako v transu a vůbec neprotestovala. A neprotestovala ani tehdy, když ji přitlačil ke zdi a chytil pod krkem. Kolena se jí podlomila a v podbříšku ucítila silné vzrušení. Byl tak vysoký a mocný.....volnou rukou jí vklouzl pod sukni mezi horká stehna. Neměla kalhotky...čubka jedna.....jakoby s něčím podobným počítala. Kundu měla vlhkou, připravenou pro jeho chtivé prsty, vklouzl do ní jimi co nejhlouběji a smočené její šťávou jí je dal ochutnat.
Jeho čurák byl tvrdý a zatím uvězněný v kalhotách, otočil si ji k zády k sobě a vytáhl své naběhlé a chtivé mužství z kalhot. Mírně ji roztáhl stehna, namířil na tu vlhkou a lačnou kundičku a vsunul ho dovnitř. Bylo v tom sice trochu něžnosti, ale to jen pro začátek. Začal se v ní pohybovat a přirážet, ona mu svojí lačností odpovídala stejnými pohyby a přírazy byly stále tvrdšími. On ji chtěl šukat a ona zase chtěla aby ji ojel jako děvku. Chytil ji za vlasy, zvrátil hlavu dozadu a kousal do krku, druhou rukou začal dráždit klitoris. dsrně a dravě a ona držela a jen přirážela, cítila že se blíží k orgasmu. Zakryl jí ústa,tušil že by její projev mohl být hlasitý a nechtěl žádné svědky. Ještě s ní neskončil, líbilo se mu být v ní při orgasmu,když vypustila další svoji vlhkost a když její kunda tepala a stahovala se kolem jeho čuráka. Jen trochu zvolnil, nechal ji vydýchat a trochu se zklidnit, po chvilce v ní zase začal přirážet, prstem jen zlehka klouzal po naběhlém hrášku, až v ní opět probudil touhu. Šukal jí a rukou ji zase přivedl k druhému orgasmu. On sám si to zatím jen užíval, nechtěl se ještě udělat i když to bylo velmi lákavé. Při jejím třetím orgasmu se zcela uvolnil a i on dosáhl vrcholu. Vystříkal jí kundu svojí mrdkou, bylo to uvolnění, které potřeboval a ona mu ho poskytla.
Chtěl ji šukat jako zvíře a ona mu to poskytla,tak jak si představoval. takové ženy bývají vzácné a on si to uvědomoval. Nakonec ji nechal pusou očistit svého, pořád ještě trčícího ptáka, i když už nebyl v takové síle jako předtím. Jí zatím po stehnech stékalo jeho semeno..........