Koncert......zase jen fantazie

Oct 9, 2021 · 1,146 views aliftea

Věděla že ho tam může potkat. Znali se jen z fotek ,které si při psaní vyměnili, ale poznala ho hned jak ho uviděla a on zase ji. Nežačali spolu mluvit, jen se po sobě dívali, spojovala je vášeň a chtíč, tak k čemu slova. Při jedné přestávce ji pohledem pokynul, aby ho následovala. Zavedl ji do temné uličky, ona byla jako v transu a vůbec neprotestovala. A neprotestovala ani tehdy, když ji přitlačil ke zdi a chytil pod krkem. Kolena se jí podlomila a v podbříšku ucítila silné vzrušení. Byl tak vysoký a mocný.....volnou rukou jí vklouzl pod sukni mezi horká stehna. Neměla kalhotky...čubka jedna.....jakoby s něčím podobným počítala. Kundu měla vlhkou, připravenou pro jeho chtivé prsty, vklouzl do ní jimi co nejhlouběji a smočené její šťávou jí je dal ochutnat.
Jeho čurák byl tvrdý a zatím uvězněný v kalhotách, otočil si ji k zády k sobě a vytáhl své naběhlé a chtivé mužství z kalhot. Mírně ji roztáhl stehna, namířil na tu vlhkou a lačnou kundičku a vsunul ho dovnitř. Bylo v tom sice trochu něžnosti, ale to jen pro začátek. Začal se v ní pohybovat a přirážet, ona mu svojí lačností odpovídala stejnými pohyby a přírazy byly stále tvrdšími. On ji chtěl šukat a ona zase chtěla aby ji ojel jako děvku. Chytil ji za vlasy, zvrátil hlavu dozadu a kousal do krku, druhou rukou začal dráždit klitoris. dsrně a dravě a ona držela a jen přirážela, cítila že se blíží k orgasmu. Zakryl jí ústa,tušil že by její projev mohl být hlasitý a nechtěl žádné svědky. Ještě s ní neskončil, líbilo se mu být v ní při orgasmu,když vypustila další svoji vlhkost a když její kunda tepala a stahovala se kolem jeho čuráka. Jen trochu zvolnil, nechal ji vydýchat a trochu se zklidnit, po chvilce v ní zase začal přirážet, prstem jen zlehka klouzal po naběhlém hrášku, až v ní opět probudil touhu. Šukal jí a rukou ji zase přivedl k druhému orgasmu. On sám si to zatím jen užíval, nechtěl se ještě udělat i když to bylo velmi lákavé. Při jejím třetím orgasmu se zcela uvolnil a i on dosáhl vrcholu. Vystříkal jí kundu svojí mrdkou, bylo to uvolnění, které potřeboval a ona mu ho poskytla.
Chtěl ji šukat jako zvíře a ona mu to poskytla,tak jak si představoval. takové ženy bývají vzácné a on si to uvědomoval. Nakonec ji nechal pusou očistit svého, pořád ještě trčícího ptáka, i když už nebyl v takové síle jako předtím. Jí zatím po stehnech stékalo jeho semeno..........

Nickname
Region
Holofernet Holofernet
Czech Republic Vysočina
Harley47 Harley47
Czech Republic Jihomoravský kraj
Zabavav50 Zabavav50
Germany Sachsen
armpit armpit
Czech Republic Jihomoravský kraj
chozemarti chozemarti
Czech Republic Pardubický kraj
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
milenkalenka17 milenkalenka17
Czech Republic Jihočeský kraj
-HD25- -HD25-
Czech Republic
Zajkovan Zajkovan
Slovakia Nitriansky kraj
Smisek5 Smisek5
Czech Republic
Juras5 Juras5
Czech Republic
bimbur88 bimbur88
Czech Republic Středočeský kraj