Setkání s Darou a Janou

Oct 10, 2021 · 2,335 views motol

Dara mi poslala SMS, že má v práci volno a že mne bude čekat na chatě. Dám si sprchu,abych voněl a už fičím. Zazvoním,ozve se bzučák a já vejdu.Je to prostorný dům upravený k víkendovému pobytu.
Vyjdu do patra,kde vidím pootevřené dveře.Strčím do dveří a oněmím.Na posteli leží nahá Dara a v jejich nohách vidím další dívku.
Dara si mne všimne, usměje se a natáhne ke mně ruku. To je Jana . Druhá dívka se pozvedne,také usměje a podá mi ruku.
Já jsem Jana,nejlepší kamarádka Darky. Prohlížím si ji,černovláska s mandlovým zrakem,bujná prsa, kundička vyholená .
Obě holky sestoupily z postele,každá je po mé ruce. Přitiskly se a pozvedly na špičky,sklonil jsem se políbil je.
Jana má jemné a vlhké rty,hned mi také nabídla svůj jazyk. Co tě to napadalo vzít sem Janku?
My už se takto vídáme půl roku a když jsem jí vyprávěla o našem šukání, hned chtěla také. Holky mne začly svlékat.
Stojím nyní jen v trenýrkách,penis je nateklý.Obě teď klekly k mým kolenům,každá vsunula prsty za okraj trenýrek a začly je stahovat.
Zmocnilo se mne vzrušení,teď přejel okraj přes žalud,který vytřelil do své rovnosti a já z trenýrek vystoupil.
Jana rozevřela oči do široka a z úst ji vyšel povzdech.Říkala jsem ti,že je to krásný pohled Jani.Rozkročil jsem se a Dara mne rukou uchopila za koule a do druhé ruky penis a namířila ho Janě před pusu.
Vem si ho. Jana mi hned objala pusou žalud.Špičkou jazyka mi vnikla do otvoru v žaludu.Dívám se na Janu,její hruď se zprudka zvedá,v očích má lesk a rty se chvějí.
Teď mne Dara pustila a vášnivě Janu políbila.Odskočily od sebe udýchané. Jana přesunula zrak znovu na mne a protože mi penis stále vypouštěl průhlednou tekutinu přiklekla,chvilku se dívala a pak řekla tvůj penis krásně voní něčím zvláštním a vzala mne do pusy.
Trošku jsem cítil její zoubky na žaludu,ale pak mne začla kouřit. Dara klečela vedle ní a dívala se.Pak mne obešla z druhé strany,vsunula hlavu do rozkroku a začla mi lízat koule.Užíval jsem si rozkoš,zvlášť,když mi začla lízat i zadeček.
Místnost se naplnila dívčím vzdycháním.Tak holky stačí a šup na postel.Obě tam vskočily jako hravé děti,lehly vedle sebe,rozevřely rozkrok a nabídly mi svoje kundičky .Přiklekl jsem a díval se.
Dařin poštěváček víc vykukoval a měla víc vytažen jeden z malých pysků.Janina pička je panenkovská,sevřená a bez roztažení není poštěvák vidět.
Host má přednost,říkám si a vsaju Janin poštěvák. Cítím jak se jí pozvedla pánev. Zatím co lížu,moje prsty zaůtočily na kundičku . Dva prsty vnikly dovnitř a palec jí dráždí poštěvák.Pak se sesunu a začnu jí lízat zadeček , když zjistím, že se povolila rozevřu jí půlky a vniknu do zadečku penisem . Dara mi klečí zadkem a dívá se,jak šukám.
Vytáhl jsem penis z Janina zadečku a nechal holky,ať se chvilku lížou samy.Viděl jsem,jak jsou krásně vzrušené a vlhké.
Přivázal jsem Daře ruce k palandě a donutil jí dát nohy za hlavu,kde jsem je také připoutal.
Nadzvednutá záda jsem jí podložil polštáři. Janinka se vyděšeně dívala,co to s její kamarádkou dělám.Obkročmo jsem si stoupl nad její zadeček,přidřepl a vnořil jí do kundičky penis a začal šukat.
Pojď blíž a dívej se,řekl jsem a Janka poslušně přiklekla .Postupně jsem vnořoval a vytahoval penis ven,ze kterého kapalo mokro a vždy jsem ho dal Janče olízat.Přestal jsem s šukáním a klekl si u Dařina zadečku a rukama jsem jí nyní široce rozevřel kundičku .
Strč jí Janinko ruku do kundičky ,přikázal jsem.Podívala se poplašeně,ale Dara jí pobídla,honem,uděj to. Jana váhavě vsunula dva prsty do kundičky, ale já řekl tak ne,chytl její ruku,olízl jí prsty a přitlačil.
Rázem se Jančina ruka ocitla až po zápěstí v Dařine pičce,která vykřikla slastí a i na Janě bylo vidět,že jí to vzrušilo a tak jí začala rukou šukat. Já si zatím lehl pod Janu a začal jí lízat ,rukama jsem jí nahmatal prsa a začal jí třít bradavky.Její vlhká pička mi začala klouzat po puse a já si řekl,že jí tu profistuju taky.
Zvedl jsem se a rychlým pohybem jí přetočil a přivázal vedle Dary. Janu znovu přemohl strach,ale já jí napřed pořádně vylízal a ruku si natřel olejíčkem.Poklekl jsem,sevřel prsty k sobě a zatlačil.
Ruka proletěla mokrými pysky. Janina zařičela rozkoší jako kůň a aby to nebylo Darince líto,klekl jsem mezi holky a druhou rukou jí začal šukat .
Křik a sténání se vzneslo nad naše roztoužená těla.Ruce jak písty pronikaly kundičkama,pysky jim zrudly.Ach Daro to je krása vykřikla Jana a ta přerývaně odpovídla,vžyť jsem ti říkala,že nádherně šuká.
Moje srdce bušilo a chvěl jsem se vzrušením nad tou podívanou.Vytáhl jsem ruce,obě ďábelsky mokré a olízal jsem je.Uvolnil jsem holhky,které se okamžitě svalily vedle sebe a něco si špitaly.Pak si klekly vedle mne,dívaly se mi do očí a naráz mne povalily.
Ubránil bych se,ale zajímalo mne,co provedou.Svázaly mne stejně,jako já je.Klekly si vedl mne,penis trčící k břichu si otočily nahoru a začly kouřit a mnout mé koule.
Najednou se Jaňula otočila a podala vibrátor .
Darami mi naslinila zadek,rozevřela ho a Jana mne začala šukat a zároveň honit penis.Ty potvory mne dostaly,ale krásně.
Uvilnil jsem se a vychutnával pronikání. Dara,která mě teď šukala změnila sklon a dráždila mi prostatu.Cítil jsem,že mi vytéká semeno přímo do Janiny pusy. Ta se zarazila a vytáhla ho z pusy. Ze žaludu mi teklo řídké semeno na břicho.
Dara zrychlila šukání mého zadečku a Janina honila a koupila,až jsem měl pocit,že mi ho urve.A teď,teď mne zaplavil orgáč a já v mohutných stazích plnil Janinu pusu.
Dara mne přestala šukat a klekla si k Janince,vytáhla jí z pusy penis a sama začla chytat zbytky semene. Jana vychutnávala mé semeno a najednou slyším jak říká a kdy budu polykat já, tolik toho určitě nemá. Dara jí chytla za hlavu,položila ji na má prsa a naznačila jí, že má otevřít pusu.Přiklekla vedle mne a já viděl,jak vypouští z pusy mé semeno do její.Holky se teď vyměnily a Jana začla semeno pouštět Daře do pusy.Hrály si jako koťátka a pak ve vášnivém polibku semeno spolykaly.Otočily se ke mě a začly mi hladit tvář. Děkuje me ti. Po této slasti jsme odpočívali a já pak holky doprovodil domů .