Cedulka za stěračem

Nov 5, 2021 · 6,580 views Evvaaa

Jsem Eva ne Evička. Blondýna, ale maskovaná. Nic pro horňáky, štíhlá, ale zadek po covidu trochu vyrostl. Vdaná a s manželem máme normální a hezký sexuální život.

Všední den ráno. Něco mi vypadlo, tak jsem ráno v nákupním centru. Nechci věci hromadit, ale ráda si něco prohlédnu a udělám si i malou radost. Mám tady oblíbený butik. Něco si vyberu a pak to jdu zkusit do jedné ze čtyř kabinek.

Jsem v kabince a slyším zvuky, které tady nepatří. Zvuky přicházejí z protější kabinky. Zrychlený dech, pak nic a opět dušené sténání. Sex? Zvuky jsou slabé. Žena zasténala hlasitěji. Kleknu si na zem a dívám se pod závěsem. Vidím elegantní dámské boty na podpatku a pánské vojenské. Klečím, podívám se do zrcadla. Vidím se, šmírující blbka s hlavou na podlaze a zadkem v nebi. Sednu si. Žena je vzrušená a hlasitá. Pak slyším jeho jak říká: vyndej kozy. Sedím a poslouchám. Muž poručil: klekni. Myslím na to, co se děje vedle a hladím se. Přeruší mě až ženský hlas, co říká: děkuji pane. Probírám se do reality. Dívám se škvírou na konci závěsu. Chlap odešel, ale ona tam je. Čekám, pak se závěs odhrne. V šátku zahalená žena odchází. Čekám. Vyklouznu z kabinky, otočím se a vidím upravené číslo na kabince z 1 na 16

Chodím po centru. Z hlavy to nejde ven.

Potřebuji teplou kávu. Jsem v restauraci. Vedle na stole leží známý šátek. Za stolem hezká žena. Usmívá se a je klidná a spokojená. Delší černé vlasy a má krásnou sportovní postavu. Odchází, muži i já se za ní díváme. Sebevědomá, vzpřímená a umí se oblékat.

Když jsem chtěla nastartovat, všimla jsem si cedulky za stěračem. Text mě překvapil. Čtu ho potřetí. Servis je poskytován v kabince číslo 16, těm co jsou rádi dole různými scénáři.

Ráda, slyším hlas. Máš to tak ráda?
Hlas znám. Otočím se a vidím hlídače v čisté uniformě a vojenských botách. Hezký třicátník. Ráda opakuji. Ráda co? Když se ti někdo podívá mezi nohy? Mlčím.
Máme společnou řeč?
Mlčím.
Otoč se ke mě poručí.
Otáčím se v autě, aby si mě prohlédl.
Poslušná?
Jen zírám.
Hlídač odchází.

Ano jsem poslušná.
Hlídač se otočí a usmívá se.

Ta v kabince byla Ema, lehce po čtyřicítce. Má velký kozy. Vdaná, divoká fena, doma jednou týdně milování v pelíšku. Tady chodí pravidelně. Učí se rychle, brzy jí budu půjčovat. Zítra ráno otevíráme v sedm, kabinku znáš.

Ležím vedle manžela a nemohu usnout. Milovali jsme se. Manžel se snažil, ale neudělala jsem se. V hlavě se usadil hlídač se svými způsoby.

Ráno v butiku vezmu dvě halenky. Jsem v kabince 16. Odložila jsem kabát a kalhoty. Čekám. Čekám dlouho a pak ho slyším. Není sám s někým mluví. Pak říká nahlas zkontroluji kabinku.
Vidím ho.
Jsem čelem k zrcadlu a opřená o něj. Ohnuté v pase s roztaženýma nohama. Koušu se do ruky. Jsem slyšet, jsem hlasitá. On stojí za mnou. Drží mě v pase a za vlasy. Mrdá, mrdá mě tvrdě a strojově. Změna, klečím hlavu na stolečku a koušu kalhoty. On mě mrdá. Teď přestal. Nahýbá se. Slyším ho říká líbí? ano. Cítím silné plácnutí přes zadek. Nahlas čubko!
LÍBÍ SE MI TOOOOOOO
Orgazmus, koušu plastovou lavičku a klepu se po celém těle. Stále klečím, hlava na lavičce bílý zadek v nebi. Dívám se do zrcadla. Vidím ho. Honí si ho. Stříká, stříká mi na zadek. Drží mě v pozici. Vyndal fixu a něco mi napsal na půlky.
Odchází. Stále klečím a odpočívám.
Teď stojím a prohlížím si zadek, vidím číslo 17

Stojím u pumpy. V jedné ruce cedulku ve druhé teplé sladké kafe. Směju se jak Ema, jsem klidná a je mi dobře.

Čtrnáct dnů uplynulo a začalo se mi stýskat po vojenských botách. Jeli jsme do nákupního centra. Kabinka 17 prázdná nikdo.

Přicházíme k autu a nastupujeme. Za stěračem je známa cedulka a rukou připsáno. Ve středu ráno potvrď. Požádala jsem manžela ať chvilku počká. Šla jsem do vchodu nákupního centra. Jsou tu dva kluci ve stejné uniformě.

Podávám jim cedulku.

Znáte? Jeden odpověděl ano

Vyřiďte že přijedu