Jednou nohou v pekle 2/3

Nov 30, 2021 · 1,630 views ondrej1987

On je na vine, Majo. Bolo to skoro dva týždne dozadu a od vtedy neviem vypnúť môj sprostý mozog. V ten deň sme náhodou stretli Diu s jej dieťaťom na ceste do parku a ja som ako vždy vyfasoval od nej objatie s bonusom že sa mi okolo nohy omotali tenké ručičky ktoré sa hneď na to naťahovali ku mne aby som ich majiteľa zdvihol na ruky.
Majo, je talent na balenie a preťahovanie žien a poznám ho až príliš dobre keďže už takých 10 rokov čo chodíme spolu na "lov pičiek" ako to on nazýva, sa na nás potichu pozeral a potom to vybalil. Komplimenty za tých asi 10 minút čo sme kecali od neho lietali hore dole a teda fakt sa snažil až mi ho bolo aj trochu ľúto. Poznám Diu večnosť a viem že toto na ňu teda nezaberie. Rozlúčili sme sa a ja som ako vždy vyfasoval objatie s úsmevom len tentoraz aj so slovami "Toho si kde našiel?" a pohľadom ktorý ma rozosmial. Pozná ma a čo je najlepšie nesúdi, nikoho a nikdy, a som si istý že dokonca ani Maja nie.
Obaja sme ju sledovali ako odchádzajú keď z Maja zrazu tichým hlasom vypadlo "Ondrej máš s ňou niečo?" Kukol som na neho zboku, bola to sakra podozrivá otázka "Nie nikdy medzi nami nič nebolo." "Tak mi daj na ňu číslo.". A je to tu zas, lovec sa nezaprie. "Nemusím, ju do postele nedostaneš ako tie ostatné.". Zrazu stál pre so mnou a pozeral mi do očí a taký pohľad som u neho ešte nevidel "Ondrej ale ja ju nechcem ako jednorazovku, ja to s ňou myslím vážne."
Pozeral som na neho v nemom úžase, nebolo to čo povedal ale ako to povedal a stiahol sa mi žalúdok. Je mi ako brat, zažili sme toho toľko že mi bolo jasné že mi hovorí pravdu. Vedel som že som v riti, Majo je ako bulteriér keď zacíti korisť tak som sa ho snažil aspoň odhovoriť že má dieťa a manžela a že ju poznám 20 rokov a že nemá šancu ale nedal sa.
"Tie jej oči, už niečo zažili." (No to mal pravdu, to by nikto nechcel zažiť). "A dieťa? Vidieť že je to dobrá matka, s radosťou by som jej urobil ďalšie!" (Majo a deti?! To už som prepadal čistej panike).
Nasledujúce hodiny zo mňa ťahal o nej informácie.
Ku koncu dňa som bol u neho odfajknutý ako buzerant keďže podľa neho nemôžem byť normálny keď som ju za 20 rokov nedal dole.

Bol som rád keď som sa ho konečne zbavil, no v hlave mi dunelo ako sa mi začali vybavovať spomienky...
"Čav, ja som Diana"
"Čau, ja som Ondrej"
"Teší ma Ondo" povedala a žmurkla na mňa
Odpovedal som "Teší ma Dia" a obaja sme sa začali smiať. A odvtedy je jediná čo ma volá Ondo a ja jediný čo ju volá Dia.
Spomienka na ten deň ma rozosmiala, deň keď som ju cez spoločného kamoša spoznal.
Bol som 15 ročné šteňa a ona mala vtedy 21. So mnou mlátila puberta kade-tade a doma som to mal na hovno, ona už makala pracovne 3 rok a práve skončila vzťah ktorý bol na hovno. Spojili nás spoločné záujmy a prvý raz som ju videl na zastávke trolejbusu kde sme sa mali všetci stretnúť. Bolo leto, teplo ako v púšti a pamätám si že sa mi pôvodne ani nechcelo ísť. No to sa zmenilo keď som ju uvidel.
Veselá baba so zmyslom pre humor, 165 výška, dlhé blond vlasy, sivo-modré oči ktoré menili farbu podľa nálady, štíhla rovnomerná postava s úzkym pásom, pekným zadkom a pekné veľké prsia - vyzerala vtedy ako amazonka a nemala problém niekoho prefackať ak bolo treba - vrátane mňa.
Ale tie prsia boli dlhú dobu mojou alfou a omegou Vlastne celá Dia bola. V ten prvý deň som jej v trolejbuse, ktorý bol napchaný na prasknutie, čumel skoro celý čas do výstrihu. Nebol ani taký hlboký ale keďže sme boli na sebe nalepený a ja som bol o hlavu vyšší tak sa inak ani nedalo. Vedel som že o tom vie ale už vtedy bola anjelom na zemi a neodsudzovala ma ale nevie že som sa v tom trolejbuse vtedy pri nej skoro urobil.
A o hodinu neskôr som sa aj urobil, sám na záchode v Istropolise kým ona na mňa vonku čakala, pravdaže netušiac čo tam robím. Musel som, jeden pohľad na ňu a už mi stál a behať medzi niekoľko sto ľuďmi s napnutým vtákom, tak na to som nervy nemal. Naivne som si vtedy myslel že keď si ho vyhoním budem mať pokoj neaký čas, no o hodinu som bol späť na vecku a makal ako drak zatiaľ čo ma vonku celá ustarostená čakala, myslela si že mám úpal keďže som vyšiel celý červený.
To bolo prvý deň čo som ju spoznal, to čo nasledovalo boli roky honenia a vcelku sa divím že to ten môj vták prežil bez ujmy.
Nie nikdy som ju nepretiahol, no Dia bola v mojich myšlienkach roky. Moja ruka by vedela rozprávať o hodinách a hodinách strávených odbavovaním sa zatiaľ čo sa moja fantázia bola Dia samotná. Nebola poloha ktorú by som s ňou pri honení neodskúšal a veci ktorej som jej nerobil.

Čo tiež vtedy netušila a stále netuší bolo že už vtedy veľmi vo mne vzbudzovala ochranársky pud ktorý som ani nevedel že mám a stále ho vzbudzuje. Uvedomil som si to znovu keď Majo otvoril tú svoju hubu a prejavil o ňu záujem.
Nie raz som od nej odháňal chalanov pričom ona ani netušila že majú záujem ju dostať do postele. Ako viem že ju tam chceli dostať? Jednoducho, tiež som ju tam chcel dostať, nakoniec ale prevládlo priateľstvo.
Časom som sa naučil pri nej kontrolovať, zvládol som tak s ňou spoločné dovolenky keď sme spolu spali v jednej izbe a niekedy dokonca aj v posteli. Čo netuší je že keď sa prezliekala alebo sprchovala tak som sa vždy pozeral a keď zaspala tak som si ho pri nej vyhonil.
A taktiež netuší že som ju videl ako si to sama robí keď si myslela že som v sprche. Alebo keď si myslela že spím a ona si to robila prúdom vody zo sprchy, vtedy som myslel že sa zbáznim a skoro som stratil vtedy kontrolu.
Kedykoľvek si to robila, vždy som dúfal som že to som ja koho si pri sebe predstavuje a každý raz som si ho pri tom honil a skoro vždy sme sa urobili spolu - iba každý i inej miestnosti.
Nevie o tom že som skoro každú noc podľa situácie buď nad ňou stál, poprípade pri nej ležal - s tvrdým vtákom keď spala odokrytá iba v tielku a tenkých nohavičkách a zvažoval či by mi prešlo keby som sa o niečo pokúsil. Nakoniec som sa pri nej aspoň vystriekal. Každý jeden boží deň čo sme boli spolu na dovolenke - a teda nebolo ich málo.

Ako išli roky tak sme sa síce vzdialili ale nič sa nezmenilo, kedykoľvek a po akejkoľvek dobe sa stretneme tak je to ako keby posledné stretnutie bolo včera.
Teda okrem mojej obsesie ňou, asi 10 rokov dozadu som začal preťahovať čo sa dalo, začali sa mi páčiť štíhle a svalnaté ženy s menšími prsiami, vyholené a najlepšie jednorazovky ktoré som použil a odhodil.
S Diou sa medzitým život nezahral práve najkrajšie ale má dieťa ktoré je jej všetkým no a prívesok titulom manžel ktorý je hnilý, neschopný a pravdepodobne slepý alebo teplý keďže s touto bohyňou už roky nespáva.
Kedykoľvek som sa jej spýtal čo sa ho nezbaví tak jej odpoveď bola tá istá "Veď vieš prečo."
Svadba ma nasrala a keď nám oznámila že je tehotná tak som som mal pocit že mi zabodli dýku do srdca. Myslel som že sa už nebudeme vídať ale Dia je lojálna duša, nič sa nezmenilo a naďalej sa s nami stretávala. V tej dobe som si myslel že je polka sveta uchylná keďže som od nej v meste musel odháňať vo vysokom štádiu tehotenstva záujemcov, no pri poslednom stretku pár dní pred pôrodom som sa prichytil ako na ňu čumím.
Nato že nespala poriadne už niekoľko mesiacov a že bola veľká ako loď aj tak bola extrémne atraktívna. V hlave mi hral film v ktorom stála opretá o stôl a krásne stonala zatiaľ čo som ju pomaly robil zo zadu a masíroval jej veľké naliate prsia plné mlieka. Spamätal som sa až keď ma začal bolieť môj vták priškrtený v rifliach. Vtedy som sa za úchyla odklepol aj ja, no dnes viem že som ju vtedy miloval.
Keď malé prišlo zostala ešte krajšia a stále sa na moju radosť so mnou stretávala, pribudol iba nový malý mňaukací člen ktorý mal na rozdiel odo mňa voľný prístup k tým úžasným prsiam ktorých som sa ja nikdy nemohol dotknúť.
Časom som dokonca prestal žiarliť na tú malú bytosť a vzniklo medzi nami puto.

Je vlastne smiešne že som celé tie roky nevedel že ju milujem, vlastne som ju miloval od prvého dňa. Iba som sám seba presvedčil že to tak nieje. Klamal som sám seba celú tú dobu ale stačil jeden vôl aby som si uvedomil aká je pravda a čo chcem. Dnes už klamať nikomu nebudem, ani sebe ani Dii.

Bol som si vtedy istý že naše prvé stretnutie bolo dar od Boha a teraz som si istý že dnešná príležitosť je dar od Diabla, ale keď už ale pôjdem do pekla nech mám za čo.