Nájomné

Dec 17, 2021 · 3,490 views yeliglans

Voľné pokračovanie poviedky : https://www.amateri.com/sk/poviedky/11404/stoparka-s-pod-karpat

Piatok

Okolo šiestej sa Stano konečne vrátil domov. Vonku bola tma a zima. Napriek zmrznutým prstom mal dobrú náladu. Po týždni konečne odišli auditori a on im už nemusel robiť slúžku a všetko im strkať pod nos. Ženu našiel v kuchyni a deti boli niekde vonku.
Hneď sa prisal k žene odzadu a začal jej bozkávať šiju. Mal dobrú náladu a dúfal, že sa ešte zlepší. Ona však mala iné plány. Práve krájala mäso na zajtrajší obed. Jeden pohyb a na doske sa objavila ľudská krv.
Žena začala nadávať, ale nehnevala sa. Minútu hrešila jak pohan a potom sa ukludnila. Uvedomovala si, že jej muž to myslel dobre a aj ona by si dala povedať, ale ten nôž v prste to celé pokazil. Tak Stano sa obliekol a šiel von, že do krčmy. Ešte vo výťahu poslal esemesku a vnej len číslo. Päťnásť. Prešiel peši za pár panelákov a zastavil pred bránou a vyťukal číslo bytu. Nečakal na odpoveď veď mal klúče. Otvoril si bránu a vošiel dnu. Zavolal si výťah a vyšiel do správneho poschodia. Otočil klúčom v zámke, nebolo zamknuté. Z obývačky sa ozýval zvuk televízora, išli správy. Stano sa vyzul a odložil kabát na vešiak. Šiel ďalej za zvukom televízora. Keď sa objavil vo dverách Klára skoro vyskočila od strachu.

Klára bola slobodná matka čerstvej maturantky. Pracovala ako zdravotná sestra a veru musela brať veľa nadčasov aby mohla domácnosť fungovať normálne. Otec Nikoly, jej dcéry, na nich kašlal a pelešil sa s mladšími. Nič neplatil a súdny systém nefungoval. Snažila sa aby Nikole nič nechýbalo, aby mala dosť priateľov a nepozerali na ňu ako na chuderu. Žiaľ, stálo to veľa peňazí.

„Čo sa ľakáš, snáď vieš koľkého je.“
„Áno.“ odpovedala Klára neisto.
„Ty hlúpa čúza, ty si zas zabudla? Je čas na nájomné a nezabudni na to z minulého mesiaca. Nie som žiadna charita.“
„Pán domáci, viem, že som sa zaprisahala pred mesiacom to všetko splatiť, ale vyskytli sa nečakané výdavky.“
„Tie tvoje reči si strč niekam. Nezaujímajú ma tvoje výhovorky.“ Stano prešiel až knej.
Klára sa celá triasla. Videla v jeho očiach hrubosť a násilie.
„Kde sú moje peniaze. To je naposledy čo sa pekne pýtam.“
„Ne, ne,ne.. nemám.“ Klára sa cítila malá ako mravec a najradšej by sa ním aj stala a utiekla pod nábytok.
Stano ju chytil za vlasy a vytiahol z gauča. Ťahal ju do spálne a ona ledva stačila nohami, aby jej nevytrhol vlasy. Cestou sa zastavil v kuchyni a otvoril chladničku a zopár skriniek.
„Viem, že ich máš. Pozri ako ste dobre zásobené. Ste tu dve, ale chladničku máte plnšiu ako ja, a to u nás sú štyria. Pozri na tú drahú čokoládu čo tu máš a kávu. Takto si nežijú ľudia čo nemajú peniaze. Takže mi ich pekne dáš, inak budem naozaj zlý.“ S tým ju hodil na posteľ a ona sa prevalila až na druhú stranu a spadla dole za posteľ.
Celá roztrasená otvorila nočný stolík a vytiahla peňaženku. Vytiahla znej všetky peniaze a podala ich Stanovi.
„To myslíš vážne? Dve stovky. Nájom je dvesto päťdesiať za mesiac a ty mi dlžíš ešte za minulý. Takže dnes mi zaplatíš päťsto alebo vás vyhodím na ulicu.“
Klára sa konečne spamätala zo šoku a nabrala trochu ducha bojovnosti.
„Za minulý mesiac som zaplatila.“
„Ó, vážne? Prečo o tom nič neviem?“
„Zaplatila som svojim telom. A páčilo sa vám to.“
„Ó áno, ale to nebolo miesto nájomného, ale len ako pokuta za omeškanie. Moja drahá, si síce pekná na svoj vek, ale mňa zaujímajú peniaze. Ak nemáš peniaze, tak šlap chodník a predávaj sa ako nejaká kurva. To je mi jedno, ale mne budeš platiť peniazmi. Miesto teba si tu môžem ubytovať študentky a od tých brať nájom v naturáliach.“
Klára bola zasa na kolenách.
„Prosím, sľubujem, že budúci týždeň vám zaplatím. Naozaj. Zoženiem tie peniaze.“
„Čas si mala do dnes. Zaplať alebo zajtra prídem s chlapmi čo vás vyhodia von.“
„Prosím! Urobím všetko čo budete chcieť, len nám dajte ešte týždeň.“ doplazila sa k Stanovi na kolenách.
„Naozaj všetko?“
„Všetko.“ prisvedčila Klára.
Stano sa k nej sklonil a chytil ju čelusť. Zdvihol ju zo zeme a potom jej rukami roztrhal šaty čo mala na sebe. Našťastie len domáce oblečenie, tričko a tepláky. Poslušne stála a nechala Stana, aby jej roztrhal šaty až na nej viseli len cáre látky. Jedno ňadro vykĺzlo z podprsenky ako driapal jej tričko. Tepláky mala roztrhané a zvyšky jej padli ku kotníkom. Ostal len vršok čo bol na gume a ten nezakríval ani jej nohavičky.
„Ak sa to mne minule páčilo, tak tebe sa to teraz páčiť nebude.“ Stana vytáčal jej pokorný a oddaný výraz. Znova ju chytil za vlasy a odtiahol do kuchyne. Tam ju hodil na stôl, ktorý vôbec nebol prázdny. Klára sa snažila s pod seba odstrániť tanier a solničku, ale Stano bol rýchly. S kúskami roztrhaných šiat a utierok ju priviazal k stolovým nohám. Ležala tam na bruchu s vystaveným zadkom. Stano začal otvárať šuplíky až našiel varechy. Vybral tú najväčšiu a poriadne ňou švacol Kláru. Tá zvrieskla od bolesti.
„Ticho! Ešte raz vydáš nejaký zvuk, a dostaneš desať rán naviac.“
Stano začal biť Klárin zadok až bol úplne červený a Klára držala. Zatínala päste a kúsala sa do jazyka, len aby nekričala. Keď Stana začala bolieť ruka, tak oddhodil varechu a stiahol Kláre zvyšky teplákov aj nohavičky. Musel použiť nôž, aby ich rozrezal kvôli roztiahnutým nohám. Potom si odpásal opasok. Klára ho sledovala ako si ho pomaličky vyťahuje z gatí.
„Prosím pane, zľutovanie. Robte si so mnou čo chcete, ale nebite ma.“
„A ako inak ti mám naznačiť, že to myslím vážne? Si myslíš, že keď ťa každý mesiac pretiahnem, tak budem šťastný a ty tu budeš bývať zadarmo? Nie, žiaden sex nebude. Tú tvoju kundu dobre poznám a nie je na nej nič extra. Je stará a rozťahaná.“
„Prosím pane.“ Klára mala slzy na krajíčku.
Stano sa napriahol, ale v tom sa otvorili dvere a domov prišla Nikola. Klára zakričala nech utečie, ale Stano bol rýchlejší. Pribehol k dverám a zabuchol ich. Nikola bola tým prudkým a nečakaným pohybom zaskočená. V ďalšom okamihu už ju Stano držal pevne v rukách a viedol do kuchyne.
„Nedotýkaj sa jej ty sviňa!“ v Kláre sa rozhorel hnev matky, ale nemala síl sa oslobodiť.
Stano držal Nikole jednu ruku za chrbtom a druhú ruku na ústach. Nikola videla Mamin červený zadok aj mierne odchýlené pysky. Na zemi ležal Stanov opasok.
„Ty drž hubu. Ak nechceš aby sa tvojej dcére niečo nestalo, tak drž hubu. A ty zlato, vec sa má tak.“ Stano siahol do jej vrecka a vytiahol ajfón.
„Tuna tvoja mamička ti kupuje drahé hračky, ale neplatí nájom. A ja som ten dobrák, čo vás tu necháva bývať zadarmo. Dokonca aj energie platím za vás. Takže dnes je deň splatnosti, dnes mi zaplatíte päťsto eur a ani o cent menej. Mamička mi dala dve stovky, a ty maličká máš teraz obrovskú šancu to celé ukončiť. Takže sa ťa spýtam na rovinu a čakám rýchlu a pravdivú odpoveď. Máš pre mňa tristo eur? A prosím ťa nekrič.“ Stano je uvolnil ústa.
„Mama!“
„Neboj zlatko moje, všetko bude v poriaddku.“ odpovedala Klára a snažila sa na ňu pozrieť, ale nemohla.
„Čakám.“
„Nemám toľko. Možno nájdem stovku.“
„Tak ty možno nájdeš stovku. Tak hľadaj.“ Stano ju úplne pustil a umožnil jej, aby vytiahla peňaženku. Nikola vytiahla päťdesiatku a desinu. Žiadne iné papierové eurá tam nemala.
„Obávam sa, že to nessačí.“ zhrabol peniaze Stano.
„Obávam sa, že to je tak za minulý mesiac aj s úrokom.“
Klára sa začala metať a snažila sa oslobodiť. Stano zdvihol opasok a poriadne ju švihol cez zadok.
„Dosť!“ zakričala Nikola. „Môžete mať mňa. Nedávno som mala osemnásť, panna nie som, ale sex som mala len raz. Vezmite si mňa ako ste mali mamu pred mesiacom.“
„Nie zlato, to nie. Ani na ňu nešiahni ti prasiak!“
„Ale ale, tak ona to vie, žeby nás počula?“ Stano pozrel lačne na mladú Nikolu.
„Vyzleč sa a ukáž čo ponúkaš.“
Nikola sa začala pomaly vyzliekať za protestov matky. Stano sa znova napriahol, ale tentokrát odspodu a trafil Klárine pysky. Klára zavila bolesťou.
„Len pokračuj maličká.“ stano sa presunul na druhú stranu stola a zalepil ústa Kláre.
„Už nás nebude rušiť.“
Nikola tam už stála nahá. Vystrašená, mierne sa triasla, ale so vzdorom v očiach.“
„Platí mladá dáma. Za noc s tebou dostane mama čas o ktorý žiadala.“ Stano sa uchechtol a odviedol Nikolu do jej izby. Klára tam lomzila, ale nebolo jej to nič platné.
V Nikolinej izbe sa Stano postavil do stredu a začal si rozopínať košeľu.
„Nestoj tam ako drevo, pomôž mi s nohavicami.“ nakázal jej.
Nikola sa sklonila a rozopla mu gate aj zips. Stiahla mu ich dole.
„Kurva mladá, to si nemôžeš kľaknúť?“ rozčuloval sa Stano.
„Áno pane.“ Nikola si kľakla a vyzliekla mu nohavice úplne. Potom mu dala dole aj boxerky a ukázal sa menší penis. Menší ale tlstý, zatiaľ len tak visel spolu s varlatami, ktoré boli teraz väčšie ako penis.
„Načo čakáš, začni! Snáď ti nemusím všetko vravieť.“ rozčulil sa Stano a odhodil košeľu na zem. Dal ruky v bok a čakal čo bude Nikola robiť.
Tá mu chytila nemotorne penis do rúk a skúšala ho honiť. Stano bol nespokojný.
„Vidíš, že ešte nie je tvrdý, tak ho chyť do dlane a pomaličky mies ako cesto. Chyť ho tak, aby ti z ruky vytrčal žaluď a saj ho. Lízaj ho. Hraj sa sním. Ak ho nedokážeš postaviť, znamená to, že si úplne k ničomu a zajtra vás vysťahujem.“ pohrozil Stano.
Nikola prikývla a snažila sa čo mohla, aby Stana vzrušila. Po minúte sa začali prejavovať prvé príznaky vzrušenia. Penis sa začal nalievať krvou a rástol. Už by ho schovala do dlane ako predtým a čoskoro už by ho neskovala ani do oboch rúk.
„Tak a teraz ho vezmi celý do úst. Poriadne roztiahni ústa, ták.“ Stano jej chytil hlavu a začal do nej prirážať až Nikolu napínalo. Začala slziť a mávať rukami. Stano neprestával a ďalej ju šukal do úst až sa urobil a nastriekal jej to priamo do hrdla. Potom ju pustil a Nikola sa zviezla k zemi, kašlala a plula Stanovu mrdku na parkety.
„Na začiatok to nebolo zlé.“ Stano chytil Nikolu za jej hrdzavé vlasy a hodil ju na posteľ. Nedal jej ani čas na vydýchanie. Roztiahol jej nohy a začal jej lízať jej upravenú kundičku. Mala ju pekne oholenú len s pásikom nad. Pichol do nej rovno dva prsty aby vedel či už je pripravená, ale nebola. Stanovi sa nechcelo čakať. Chytil Nikolu za ruku a odviedol ju do spálne. Tam v nočnom stolíku našiel lubrikant a ten použil najprv na prsty. Tými potom vklzol dnu a následne aj na penis. Rýchlo kým bol ešte tvrdý. Zaľahol mladú Nikolu vnikol do nej svojim tlstým penisom až po koreň. Nikola tíško zastonala. Stanovi sa v úzkej kundičke páčilo a tak začal poriadne prirážať. Mierne ochabujúci penis znova stvrdol. Nikola vzdychala stále hlasnejšie.
Stano si ju pretočil a zobral si ju pekne od zadu. Párkrát ju pleskol po zadku až konečne Nikola začala kričať.
Vo dverách sa objavila Klára. Stála tam nahá a mastila si úplne oholenú kundu.
„Dočerta ženská, čo tam robíš! Celé to kazíš!“ zreval Stano keď ju zbadal.
„Prepáč, ale som strašne nadržaná, ten výprask ma tak rozrajcoval, že úplne tečiem.“
„Bože ženská.“ zalamentoval Stano.
„Tak poď a pridaj sa, keď už si tu.“
Klára okamžite skočila na posteľ a posadila sa pred Nikolu aby jej mohla lízať tečúcu kundu.
„Kde máš bičík?“ spýtal sa Stano a Klára mu ho hneď podala.
Prvá rana dopadla na Nikolin zadoček ale ďalšie už smerovali na Klárine prsia.
„Kolík!“ rozkázal Stano a Klára mu hneď jeden podala zo šuplíka.
Stano naniesol lubrikant na kolík aj na Nikolin zadoček. A potom tam ten kolík pekne vsunul. Nikola začala hekať a čoskoro dosiahla orgazmus. Potom kolík nahradil Stanov penis ktorý do minúty znova vystrekol.
„Zlízaj to ty kurva neposlušná!“ prikázal Kláre.
Tá sa presunula za Nikolu a lízala jej zadoček aj všetko čo od tial vytekalo. Stano sa postavil za Kláru a začal ju bičíkom švihať po zadku. Jeho penis už ochaboval, ale napriek tomu ho ešte dokázal strčiť Kláre do kundy. Bola naozaj mokrá, takže tam vliezol ani nevie ako. Párkrát prirazil, ale penis už len mäkol a mäkol. Naposledy švihol Kláru bičíkom a odhodil ho na posteľ. Šiel do kúpelne a tam si dal sprchu. Poriadne sa umyl a usušil.
Tie dve sa teraz lízali na 69.
„Kurvy ste.“ bolo to posledné čo od neho v ten deň počuli.
Stano sa obliekol a šiel do krčmy. Tam si dal dve pivá a ďalšie štyri zaplatil iným. Účet si potom vložil do vrecka a šiel domov.
Keď prišiel domov, boli už doma aj deti. Tak si dali spolu večeru a pozreli si film. Nakoniec, zajtra je sobota a nemusia nikam ráno vstávať, tak môžu byť aj dlhšie hore.

Stano je normálny muž, introvert, manžel a otec. Od iných mužov, introvertov, manželov a otcov sa líši tým, že pred pár rokmi vyhral v lotérií a túto výhru nikomu nepriznal. Splnil si erotické sny tým, že si kúpil byt. Ubytoval v ňom jednu mladú študentku a jednu staršiu, ale krásnu ženu a vždy keď má chuť, tak si zahrá nejakú tú hru.