cesta z práce

Dec 27, 2021 · 4,508 views michaljcpas

Je 23.12.. a konečně končím v práci. Ještě cesta autobusem domů a začne vánoční pohoda. Na zastávce čekáme tři, já, jedna starší paní, a jedna slečna nebo paní v dlouhém kabátu. První nastoupí paní, po ní slečna v dlouhém kabátu a pak já. Při nastupování si všimnu, že má na sobě přiléhavé kožené kalhoty. A už v tom okamžiku se moje fantazie rozjede naplno. Již dlouhou dobu se mi totiž honí hlavou představa jak onanuji nad nohami v kožených kalhotách, hladím je i zadeček a nakonec je postříkám.
V autobuse jsem si sedl přes uličku a jedno sedadlo za ní. Ona seděla na sedadle do uličky. Po odjezdu si hodila nohu přes nohu, a mě se naskytl neuvěřitelný pohled na její stehno v kožených kalhotách.
Mozek pracoval naplno, a ruka automaticky zajela do kalhot a hladila už tvrdý penis. Mimochodem jsem si všiml že starší paní vystupuje a my zůstali sami.
Z ničeho nic se ona na mně otočila, ani jsem nestačil uhnout pohledem. Zvedla se a sedla si vedle mě. Krve by se ve mě nedořezal. Ani jsem si neuvědomil že ruka zůstala v kalhotách. Chvíli jen sedíme, já mám sklopenou hlavu studem dolů. V tom povídá: co ta ruka, vyndej ji. Vyndal jsem ruku. A ona zase: i s tím co v ní bylo. Nevím kde se to ve mě vzalo, ale strčil jsem ruku zpátky a vytáhl tvrdého ptáka ven. Sedím v autobuse s ptákem venku a schovávám ho rukou. Moje pocity v tu chvíli jsou nepopsatelné, já nesmělý a pasivní kluk zažívám tohle.
V tom vzala moji ruku a dala ji stranou. Přede mnou trčí můj pták. Ona ho vezme do ruky a párkrát pohon. Povídá: to se dělá okukovat dámy. Odpovím: ne madam. Ještě párkrát ho pohoní, ale to už jsme v cílovém městě, vstane vezme svoji tašku a vystupuje. Já ho rychle schovám a vystoupím též. Ještě chvíli jdu za ní, než vstoupí do obchodu. Pak jdu honem domů abych si ho vyhonil, bylo to krásný.
Konec příběhu je smyšlený, až na to moje vyhonění, ale byla to nezapomenutelná cesta, a nezapomenutelné nohy o které bych rád poslušně otíral svůj penis a i jinak oné ženě poslušně sloužil.
Kdyby se ona jistá poznala budu moc rád když mi napíše a třeba si budeme psát, a nebo i víc.