Valalta – Noc na pláži

Jan 2, 2022 · 3,577 views Lapalip

Šli jsme spolu ruku v ruce po cestě z kamenné dlažby jen pár kroků od linie, kde hladina moře olizovala terasovitou skálu jako stvořenou pro slunění ve dne a úkryt milencům v tropické noci. Doznívaly v nás vzrušující zážitky celého dne.
Vraceli jsme se z noční diskotéky u vyhlášené swingerspláže s titulem „bitch párty“. Dost přiléhavé. Krom sexy rytmické taneční hudby jsme tam okusili pro méně otrlé diváky hodně pikantní výjevy. Před očima mi mihotala vzpomínka na hlouček asi šesti mužů a žen, který jsem minul cestou k baru pro drink. Když jsem se vracel s nápoji, hlouček tam stále byl, ale jeho vyzařovaná energie se poněkud změnila. V jeho centru byla žena, kterou muži nesli, ona se jich držela za ramena. Ženy ji hladily po už skoro nahém těle a jeden z mužů ji dováděl silnými pohyby v jejím klínu k výstřiku za jejího hlasitého vřískání. Takových více nebo méně skrytých „poklesků“ bylo na „bitch párty“ k vidění více. Byl to osvěžující večer po nádherném dni na přilehlé pláži.
Šli jsme oklikou podél moře k našemu apartmánu. Bylo hodně po půlnoci. Stany u cesty na druhé straně od moře byly tiché. Doufal jsem trochu, že zaslechnu nějaké nespavé hlučnější milence. Nedaleko byla vidět světla promenády, ale pláž byla liduprázdná a zahalená do světla noční oblohy. Moře bylo klidné. Šumělo v pravidelném rytmu vln a naplňovalo lehký vánek osvěžující vlhkostí. Vzduch voněl romantikou.
Bylo nám krásně. Drželi jsme se za ruce, dotýkali se boky. Byl jsem nadržený. Z toho stavu jsem vedle ní vycházel jen výjimečně. Chtěl jsem ji celým tělem a celou duší. Její neopakovatelná chůze tanečnice mě hrozně vzrušovala. Vnímal jsem její vůni, na které jsem se stal závislý. Od chvíle, co ji znám, ji cítím v mnoha jiných vůních. Když nejsem s ní, pokaždé si tak na ni vzpomenu.
Nechtěl jsem rušit ty nádherné okamžiky, ale opodál jsem zahlédl místo, kde by se případně daly rušit daleko radostněji, než na cestě. Došli jsme k malé zátoce s kamínkovou pláží. Na jejím okraji byly veliké balvany stíněné korunami nevysokých stromů. Mezi balvany byly mezery vyplněné pískem. Několik z nich vypadalo, jako by se příroda stala umělcem a vytvořila písčitá lůžka pro milence.
Zastavil jsem se v trávě za okrajem cesty v nočním stínu stromu a přitiskl si její tělo na mé. Napadaly ji stejné myšlenky jako mě? Její oči, nabité kouzlem okamžiku, plné omamných plamínků, zářily láskou. Měl jsem pocit, že cítím v jejím těle podobné záchvěvy, které proudily mým. Téměř neznatelně pohupovala zadečkem, jako by mi chtěla dodat odvahy. Nebo to byl projev její neodbytné touhy? Zavřel jsem oči a přitiskl ji k sobě ještě více. Náš zprvu něžný polibek byl sladký a opojný. Zatočila se mi hlava.
Mé hladové zvědavé dlaně putovaly po jejích pažích k provokativním ramínkům jejích lehkých letních šatů. Tak málo by stačilo a byla by úplně nahá. Bylo tak opojné si s nimi hrát. Její dlaně se dotýkaly mé hrudi. Vnímala můj vzrušený dech. To beztvaré nic pod mým pasem se měnilo a hledalo svou podobu. Cítila to a svou pánví si s tím nepatrnými pohyby pohrávala. Další něžné polibky. Točil se se mnou celý svět. Pomalu jsem ji pohladil po stranách zad a přes boky se dostal na kopečky zadečku. Byl to velký impuls pro to, aby můj klín nalezl sám sebe. Mé lehké kraťasy to definitivně vzdaly. Tohle už neměly šanci skrýt. Naše líbání přestalo být romantické. Odtáhla se a stiskla mi ptáka přes tenkou látku. Vím, jak ji rozohňuje pevná erekce. Já dál hnětl její prdelku, ale už jsem myslel na všechny další nádherné šťavnaté detaily jejího těla.
Najednou si přede mnou klekla, chvilku bojovala s mým páskem, než mé šortky padly ke kotníkům. Můj ukazatel jí trčel před obličejem.

Jedna její ruka mě chytla u kořene a zatlačením do tělesa varlat zcela dolů natáhla kůži od žaludu. Ta pak byla ještě citlivější na laskání jejího drsného jazyku. Druhou rukou se dotýkala šourku a jemně mě začala škrábat konečky nehtů. Musel jsem se přidržet jejích ramen. Bál jsem se, že bych upadl. Její jemný jazyk klepal na uzdičku pod žaludem, dlaň nasucho přejížděla po těle penisu. „Slast!“ řval můj mozek. Vášeň prohořela celý prostor kolem mého těla. Podíval jsem se dolů, co to se mnou provádí. Naskytl se mi pohled pro bohy. Za vlnitými loknami vlasů se klenula prohnutá záda a vystrčený zadeček ve splývavém tělese šatů. V jejím obličeji jsem se střetl s párem žhavých, vášní pozměněných, přesto pobavených očí, které si užívaly pohled na to, co s mým tělem provádí.
Postavila se. Znovu jsme se políbili. Pohlazení ramen se zapomenutými ramínky mezi prsty a šaty jí sklouzly k nohám. Její bělostná nahá krása rozjasnila noc. Je tak překrásná!
Podlamovaly se mi kolena vzrušením, ale testosteron mi proudil v žilách. Zvedl jsem ji do náruče. Ona u toho se smíchem na rtech natažením ruky sebrala ze země naše věci a nechala se odnést od cesty k pláži k velkému balvanu, který kryl jedno pískové lože. Tuhé pomalu vadnoucí péro se mi při chůzi směšně kymácelo ze strany na stranu. Mile mě překvapilo, že balvan i písek ještě sálaly teplem. Postavil jsem ji a plážovou osušku rozprostřel na přírodní lůžko. Znovu jsme se do sebe vášnivě zaklesli. Při líbání se mi do lýtek svým okrajem opřel téměř plochý kámen. Sedl jsem si na něj. Následovala mě a sedla si mi na stehna. Žalud se jakoby kouzlem ihned ocitl v kontaktu s jejím tuhým trčícím poštěváčkem. Z jejích úst uteklo zasténání. To zasténání mi zabrnkalo na struny v centrech slasti v mozku. Cítil jsem její pysky po stranách žerdi a hroty tuhých bradavek na hrudi.
Utápěl jsem se v jejích polibcích. S každým nádechem mě omamovala její vůně. Vůně vlasů, vůně a chuť kůže, vůně vzrušení i vůně jejích vzdechů. Její tělo se vlnilo a tím se o sebe nepatrně třely i naše nejcitlivější místa. Doteky našich těl jsou pro mě tak rozkošné. Snažil jsem se dotýkat se jejího těla maximální plochou. Silně jsem ji tiskl k sobě. Hladil ji po zádech, stehnech a prdelce. Ona si evidentně užívala ten pocit mé síly a dominance. Nemohl jsem se její blízkosti nabažit. Můj nos byl co chvíli zabořený do důlku pod jejím krkem. Byla celým mým vesmírem. Chytla mě za vlasy, zvrátila hlavu a vášnivě líbala. Naše vzrušení stoupalo a svou naléhavostí přehlušovalo romantiku. Moje kamenná erekce pulzovala spolu s mým srdcem mezi jejími pysky. To nepatrné tření bylo čím dál více klouzavé. Nechtěl jsem pospíchat, ale mé ovládání začalo selhávat. Prsty jsem sjel po jejích zádech znovu dolů na prdelku. Je tak pevná a kulaťoučká. Mazlil jsem se s ní a zvědavými prsty pomalu pokračoval dál do nejcitlivějších míst za hrází, až jsem se lehce dotkl nateklých výrazně klenutých pysků. Klouzal jsem po těch kopečcích na kraji její pochvy. Prsty se topily v mokrosti. Znovu se mi zatočila hlava. Tou klouzavou vlhkostí jsem prsty labužnicky pokrýval citlivá místa kundičky. Chvěla se. Objímala moje ramena. Pevně mě tiskla. Položila si hlavu na mou. Bylo mi tak krásně. Měl jsem pocit, že si nemůžeme být blíž.
Ihned mě vyvedla z omylu. Taneční vlnou pohybu od prsou k prdelce se na zlomek sekundy naše těla oddálila, jen můj žalud byl neustále v kontaktu s vlhkým a horkým povrchem záhybů její kundičky. Při zpětné vlně se naše těla zase přitiskla na sebe. Mozek mi explodoval rozkoší, když můj žalud pohltilo kluzké vlhko, horko a nádherný tlak. Jeho napjatá kůže si mučivě plynulým pohybem rozevřela cestu její pochvou. Zastavila pohyb. Zvrátila ho. Pocítil jsem na uzdičce závan mořské noci. Znovu mě ohlušil můj vlastní tichý výkřik rozkoše, když se žalud ocitl zase o kousek hlouběji v jejím těle. Okraje pysků jsem tentokrát cítil v polovině žerdi. Držel jsem ji pevně za prdelku. Znovu se se mnou točil celý svět. Slyšel jsem její pomalé vzrušené dýchání a potlačované vzdechy. Omračovalo mě, s jakou přirozeností ovládala pohyby našich těl. Pomalu jsem se nořil s každým pohybem dál, hlouběji, až mi tlak na špičce žaludu spolu s jejím hlubokým výdechem oznámil, že jsem až na dně. Ta slast vycházející nejen z klína, ale ze všech částí mého těla a mozku byla ohlušující.
Chvilku se nehýbala. Jen v sobě vnímala pulzování, tlukot mého srdce v jejím těle. Ty nepatrné pohyby v jejím vláčném těle by bohatě stačily k explozi mé rozkoše. Nastříkal bych jí tam v záškubech všechnu svou slast. Ještě jsem ale nechtěl. Nechtěl jsem, aby ty krásné pocity skončily tak brzy. Soustředil jsem se na dýchání a pokoušel se ovládnout a zároveň prodloužit a prohloubit slast. Objal jsem ji. Chtěl jsem se znovu polaskat s tím tak vzrušujícím tělem. Pohrát s jejími prsy. Ochutnat je. Na jazyk se derou slova nejhlubšího citu. Stále se nehýbala. Vychutnávali jsme si ten požitek z blízkosti. Živočišné emoce v nás ale nezadržitelně stoupaly. Nechávali jsme se jimi ovládnout.

Můj mozek křičí. Celé mé tělo je napjaté, ale já jí chci ještě lízat bradavky. Objímá mou hlavu a vychutnává si mé doteky a můj tep hluboko v sobě. Začíná se nepatrně pohupovat. Drsně ji plochou jazyka dráždím bradavky, jak to má ráda. Jsem unesen chutí kůže a tvarem jejích prsou. Pudy rychle přebírají kontrolu. Pánví se pohybuji proti její. Intenzita prožitku z našeho hlubokého spojení rychle roste. Pevně ji držím za prdelku a pomáhám jí s pohybem. Její pohyby jsou čím dál rafinovanější, aby ji můj na kámen tvrdý pták dráždil na různých místech pochvy. Vlní pánví tak šikovně, že cítím, jak se v ní můj penis prohýbá a žalud je masírován neustále z nějaké strany. Mé vzrušení stoupá blízko k vrcholu. Vnímá mé naléhavé sténání. Má mě pod kontrolou. Ještě chvilku pokračuje. Skoro současně s náhlým zpomalením jsem musel ovládnout své hrozící vyvrcholení. Cítím neskutečnou rozkoš. Zastavila pohyb. Mým penisem prochází proud nádherných vln, které znovu a znovu připomínají mým nervům, co jsem v posledních okamžicích cítil. Když vidí, že jsem ovládl nejhorší krizi, několikrát se důrazně pohne stejným způsobem, který mě dostal tak blízko k orgasmu. Hluboce jsem zasténal a napjal svaly v pokusu ovládnout další vlnu příliš silné rozkoše.

To udělala schválně! Podíval jsem se na ni plamenným výrazem. Očekával jsem pohled na pobavené oči, radostné z moci nade mnou. Viděl jsem v nich ale něco úplně jiného. Nebyla tam pobavenost. Byla tam divokost, zuřivost. Mé myšlenky znovu rozehnaly nebezpečí okamžitého výstřiku. Zatnula zuby a s přivřenýma očima znovu rozvlnila své tělo a zastavila se těsně před mým sténáním ohlašovaným orgasmem. Můj obličej byl zkřivený námahou z ovládání se a prožívanou slastí. Divokou jízdu na hranu mého orgasmu mi předvedla ještě dvakrát. Zavřel jsem oči, zaklonil hlavu a očekával, že při další jízdě jí vystříkám kundičku. Věděl jsem, že další podobnou jízdu už nevydržím. Byl jsem s tím smířený. Těšil jsem se na to, i když jsem věděl, že budu zklamaný, že naše milování netrvalo déle. Další její pohyby ale nepřicházely. Její výraz se úplně změnil. Její lesklé oči byly najednou naplněné laskavou něžností. Začala se znovu pohybovat, ale teď to bylo zcela jiné. Vysunula penis až na kraj kundičky, okamžik byla napíchnutá jen na špičku žaludu a pak si ho pomalu slastně nechala znovu vjet až na dno. Oba jsme si vychutnávali radost z mé tvrdosti. V těsném objetí nechala znovu můj penis pulzovat hluboko v kundičce. Nejněžnějším smyslným hláskem s náznakem rozvernosti mi do ucha pošeptala, zda bych ji dovedl prsty k výstřiku, že už cítí velký tlak. Postavila se rozkročená nad mými stehny. Očekávala, že si stoupnu k ní, ale jak jsem měl její buchtičku před obličejem, nemohl jsem jinak. Pevně jsem ji chytil dlaněmi za prdelku, přidržel si ji a dvěma prsty vklouzl do ní. Její kundička byla uvnitř celá nateklá, prosáklá, připravená na stříkání. V tomto stavu můžu být na její tvrdý výrazný poštěváček drsnější. Nasál jsem ho mezi rty a jazykem dost intenzivně laskal jeho hlavičku. Mučivě pomalu jsem si hrál prsty v jejím nitru. Z vibrací jejího těla bylo zřejmé, že by už chtěla, abych nebyl pomalý, ale zároveň bojovala se svým studem postříkat mi obličej. Hrál jsem si pomalými pohyby se všemi záhyby a povrchy pochvy a sledoval, co to s ní dělá. Zároveň jsem vnímal pulsování mého vzrušeného penisu na osvěžujícím vzduchu.
Dost bylo mučení! Zaměřil jsem se na zbytnělé géčko. Nechtěla mi postříkat tvář. Nebo jen chtěla, aby to vypadalo, že nechce. Tolik mě baví ten její vnitřní boj, když se zvyšujícím se tónem hlasu zpívá: „Neeeee!“ ale drží a přijímá dál mé dráždění. Její tělo se bránilo, bylo v křeči, ale já nesmlouvavě pokračoval a přidržoval si ji pevně za zadek. Pak to přišlo. S jejím krátkým vypísknutím můj bradu pokropil silný krátký výstřik. Mé pocity by se daly přirovnat k požehnání a extází svatého Longína.
Postavil jsem se k ní bokem a levou rukou si ji pevně přidržel. Věděl jsem, že to bude potřebovat. Do úst jsem nasál její levou bradavku, jemně ji stiskl mezi zuby a prsty pravé ruky masírováním géčka ji dost drsně přivedl k dalším výstřikům. Podlomila se jí kolena. Držel jsem ji, než znovu přišla k sobě.
Otočila se, opřela se rukama o kámen, na kterém jsem před chvílí seděl. Vystrčila na mě prdelku, pomalým pohybem nejdříve jednou nohou a pak druhou svůdně roztáhla nohy a prohnula se v zádech, takže její kundička se mi nádherně vystavila na pohled. Znovu mě ohromily nádherné křivky její prdelky, prohnutých zad a zlatých loken překrývajících část zad.
Téměř obřadně jsem přiložil žalud mezi její pysky, pevně ji chytil za půlky, které jsem stiskem trochu roztáhl a klouzavě do ní zajel. Znovu jsem se prodíral mezi mokré stěny její pochvy. Její kundička je naprosto neskutečná, jak se během milování neustále mění. Obzvláště citelný rozdíl je před stříkáním a po něm. Z nateklé plnosti se stane vláčná přilnavost.
Chytil jsem se jejích krásných „madel lásky“ a táhlými šťouchy jsem ji naléhavě šukal. Pleskal jsem ji stehny do půlek. Zatmělo se mi před očima. Cítila, jak jsem v ní zmohutněl. Věděla, co to znamená.
„Ještě se prosím neudělej! Ještě vydrž!“ hekala mezi zvuky mých vzdechů. „Ještě mě píchej dlouho, prosím!“
Chytil jsem ji pevněji a několikrát drsně přirazil až na dno. Zachroptěla bolestivou slastí. Musel jsem se zastavit. Chytil jsem ji za vlasy, přitáhl si její hlavu k mé, líbal její krk.

Tahem za vlasy otáčím její hlavu. Chci se jí dívat do očí. Začínám ji v této těsné poloze znovu šukat celou délkou až na dno. Skučí. Přivírá oči. Hltá mou rozkoš.
„Miláčku, to je tak nádherné!“ šeptám ji do ucha.
„Počkej! Vezmu si tě do pusy!“ zadýchaně navrhne.
Už dost dlouho jsem na pokraji, a pokud nebude opatrná, postříkám jí obličej. Kleká si přede mne a znovu rozehrává tu neuvěřitelnou souhru rtů, jazyku a rukou, která mě brzy dostane na hranici vrcholu. Cítím, že semeno už opustilo mé tělo, ale samotný orgasmus jsem ještě zastavil. S vášní v očích si labužnicky olizuje pár kapek ze rtů. Miluje to.
Klekám si k ní. Pokládám si ji vedle sebe na osušku. Levým bokem ležím na tom pískovém loži a objímám ji. Naše těla ještě nemají dost. Je stále vzrušená. Já mám místo žaludu hromosvod, který do svého těla schovává všechny slastné okamžiky našeho milování. Otáčí nás. Roztahuje široce nohy a nastavuje svou krásnou kundičku vstříc mému penisu. Slastně do ní vstupuji a lehám si na ni. Milujeme se pomalu a hluboce. Mé srdce je plné láskyplných emocí. Zvedá pánev proti mně.
„Vystříkej mě, miláčku!“
Stačí mi jen několik přírazů, abych se dostal pod hranici. Cítí to, zableskne se jí v očích a vykřikne: „Ještě ne!“
Do mých počínajících orgasmických stahů vrazila myšlenku znovu prodloužené rozkoše. V poslední chvíli se v křeči snažím počínající orgasmus zastavit. Je pozdě, ale tímhle pokusem oddálit nevyhnutelné dostala mou rozkoš do ještě větších úrovní. Neudržím výkřik, který obsahuje i nezadržitelný smích nad její prohnanou zlobivostí i neuvěřitelnou rozkoš z prohry v boji o prodloužení. Cítí hluboko v sobě škubání mého penisu. Záchvěvy prochází celým mým tělem. Tiskne mě svou pochvou a hraje si s mou slastí.
Oddychujeme a vychutnáváme prožité okamžiky. Lehám si obličejem k jejímu klínu. Vklouznu dvěma prsty dovnitř a jemně si jazykem hraji s citlivým poštěváčkem, dokud mi na prstech neskončí další dávka jejího výstřiku.

Mám jí plnou hlavu. Nevěřil jsem, že něco takového ještě někdy ucítím.
Vnímáme nádheru toho, co se stalo, díváme se spolu na hvězdy v teplé letní noci, posloucháme šumění moře a v dáli dunící rytmy „bitch párty“.