Gynekologie-1.část

Jan 26, 2022 · 4,434 views pikatina

Gynekologie-1.část

I když mám s tetou farmičku, občas potřebuji nějaký příjem aby bylo na naftu do traktoru či elektřinu a další provozní náklady. Přebytky sice prodáváme ale to záleží na úrodě. A tak jsem se ocitla jako pomocná síla ve zdejší nemocnici. První měsíc sotva chápete jak to funguje a poznáváte místní prostředí. Někdo vás přijme hned jiný dlouho se tváří, že jste nula. Ale druhý měsíc se většinou proráží první bariéry. Začněte poznávat kde, kdo je. Jak se chová a jak to tu všechno funguje. Pracuji zde na dohodu. Pomocná síla dělá dost věcí a záleží kdo vás kde potřebuje. Já skončila u rozvozu a svozu prádla. Jiné pracují jako uklízečky či přenášejí vzorky s laboratoří do ordinací. Někde to dělají sestřičky ale když je jich málo berou se na pomoc právě pomocné síly. Pracuji zde už skoro půl roku. Pochopila jsem, že doktoři berou lidské tělo jinak. A tak nějaké to plácnutí po zadečku či pohlazení po tváři vám brzo přijde běžné. Už jsem byla poměrně známá a díky bílému plášti který byl povinný i pro pomocnou sílu si mě kde kdo pletl s doktorkou. Na druhou stranu nikoho neudivilo když jsem přišla do ordinace kde byl polonahý pacient právě vyšetřován. Prostě jsem si vzala a dala co jsem potřebovala a šla o dveře dál. Jenže jsem brzo měla zjistit jak to tu funguje i jinak. Měla jsem přístup všude. Od laboratoří přes operační sály až po pitevnu a márnici. Když jdete na operační sály kde vás už znají nikoho nenapadne cokoliv říci. Kromě toho, že pár doktorů mě pohladí po zadečku. A když je necháte být chovají se velice příjemně. Je zde vrchní sestra která si velice ráda semnou povídá. Je jí kolem padesáti a je docela přísná. Nicméně se na mě dívá tak nějak jinak. A brzo jsem se sní zapletla do podivného rozhovoru. Ani netuším jak se to stalo. Zprvu šlo jen o to jak chytila se sestru s doktorem ve skladu jak ji tam oprašuje.
A pak se ten rozhovor začal podivně kroutit až končil u toho jak jsou pohlaví různá. Koukala jsem jak vyoraná a myš ale vrchní sestra mě vzala za ruku řekla pojď já ti to ukážu. A zatáhla mě na pooperační pokoj. Jsou tam pacienti po operaci, kteří čekají na probuzení. Klidně jednomu muži odhalila plentu a ukázala na jeho penis a varlata. Vytáhla blok a metr. Pak mu změřila penis a varlata. Podívala se na mě a já zaražená koukala co to dělá. Ale vrchní sestra řekla, neboj ten nic neví. Jestli chci ať si taky šáhnu Abych se tomu vyhnula pravila jsem že na muže moc nejsem. Vrchní se na mě podívala a pravila „Už jsem slyšela že jsi údajně lesbička, hm no tak podívej a odkryla mladou dívku. Prsty ji rozevřela buchtičku tak abych viděla její kapičku. Vrchní pak prstem začala po kapičce kroužit.
Bylo to nechutné, přesto jsem fascinovaně koukala jak ji pomaličku začala prstem zajíždět dovnitř. Pak vytáhla prst a olízla ho. Měla jsem asi utéct ale stála jsem jak přibitá. Pak vrchní sestra dívku přikryla a přišla ke mě tak blízko že jsem cítila její bradavky na svých. Couvla jsem ale narazila jsem na stěnu pokoje. Když máte na sobě bílí plášť a venku je teplo, máte na sobě už jen kalhotky a podprsenku. A tak nebyl problém aby se odehrálo to co následovalo. Vrchní mě přitlačila plně na zeď a pak jsem ucítila jak její ruka zajíždí pod plášť a dál pod kalhotky. Jsem submisivní a starší ženy mě prostě vždy dostanou a proto jsem se ani nehnula. Její prst tak lehce pronikl mezi mé závojíčky a začal vykonávat cestu od kapičky do pochvičky. To tření a ten ponižující stav mě vzrušil. Brzo jsem
cítila jak její prst začíná klouzat po mé šťávičce daleko snadněji. To už jsem ale začala hluboce dýchat.
Vrchní mě vzala druhou rukou za vlasy a mírně zaklonila hlavu. Podívala se mi do očí a následně začala líbat. Cítila jsem jak se dostávám do stavu silného vzrušení a podvoluji se. Pak mě ale vrchní sestra pustila a odhalila svoji buchtičku. Kupodivu neměla žádné kalhotky a se slovy „ ukaž mi co umíš maličká“ jsem poklekla za začala ji olizovat kapičku a následně závojíčky. Po chvilce jsem zavedla prsty do její lačné dírky. Netrvalo dlouho a dostala orgasmus. Chvilku překotně dýchala a když se vzpamatovala přikryla se pláštěm a řekla. „ No tak nemáš něco na práci?“ Otočila se a odešla.

Byla jsem nadržená ale i tak jsem rychle pobrala prádlo a s pokoje odešla. Na chodbě jsem se musela chvilku nadýchat než půjdu dál. Srdce mi bušilo a kapička svěděla.
Když jsem ovládla slabost musela jsem o patro níže. Tam jsou ordinace část interní pak ORL a gynekologie. Vzala jsem to rychle abych nerušila a tak jsem zastavila vozík u gynekologie. Zaťukala jsem a otevřela sestřička. Taková mladá dívka. Velice svérázná a navíc moc hezká. Když mě viděla řekla ať jdu klidně dál že pan doktor tu má pacientku. Ta ležela na gynekologickém křesle v klasické podobě a doktor ji zrovna dělal výtěr. To jsem si myslela ale jen chvilku. Než jsem sbalila prádlo viděla jsem sestřičku jak paní hladí po tváři a říká „ Nebojte vždyť víte jak to je příjemné“ A pak ji rozepnula blůzku a začala hladit prsa. Ztuhla jsem protože dvě překvapení za den na mě působilo dost silně. Sestřička na paní stále příjemně mluvila a pak doktor vzal podivnou delší kovovou tyčku na konci s kuličkou. Prostrčil gynekologickou rozvědkou a podle mého i když jsem tam špatně viděla ji začal přejíždět po vnitřku stěny. Paní začala dýchat a oddávala se té slasti. Sestřičce se povadlo sesunout podprsenku dolu a tak měla přístup k jejím bradavkám. To jsme ještě vydržela. Sestřička však vzala obě bradavky a prsty je začala třít a maličko vytahovat. Dívala jsem se na tu scenérii a cítila jako by ty bradavky mačkala mě.
Pak se sestřička podívala na mě a mrkla jedním okem. Otočila hlavu zpět naklonila se a začala bradavky po jedné olizovat. Ani jsme se nepohnula. Upřeně jsem pozorovala jak se paní pozvolna přibližuje orgasmu. Pak se nadechne a celá se roztřese. Nyní pan doktor odkládá ten divný nástroj a dívá se na sestřičku. Ta na něj mrká a ukazuje hlavou na mě. Doktor se na mě podívá a praví. „Tady je to na denním pořádku. Líbilo se ti to?“ Koukám asi dost vytřeštěně ale přikyvuji že ano. Jednak už jsem byla načatá a plná vzrušení s vrchní sestrou a teď tohle. Paní přichází k sobě a mile se usmívá na doktora i sestru a dodává „Miluji to vaše vyšetření pane doktore. A ta vaše sestřička to je ale milá asistentka, že?!“ Paní se oblékla a odešla.
Chtěla jsem odejít ale sestřička mi zastoupila cestu. Stála tak těsně a já se nachytala na ty její oči. Sebejisté a důrazné. Pak zašeptala. „ Byla tu vrchní s operačního a říkala, že prý jsi na holky?“ Zabušilo mi srdce vždyť to bylo před chvilkou jak se to tak rychle dozvěděla. Ale to už tiskla rty na moje a já cítila jak její jazyk protíná rty. Chtěla jsem říci, že to s tou vrchní.... ale už jsme ji líbala. Její ruka zajela do teď už promáčených kalhotek a já ucítila její jemné ale šikovné prsty. Pomaličku a jemně kroužila kolem kapičky a pak projížděla prsty po závojíčkách. Bála jsem se účastnit na jejím těle a tak jsem jen odevzdaně stála. Po chvilce věděla, že má vyhráno.

Similar stories