Živá noc 2

Feb 2, 2022 · 2,113 views Janule25

Užívala jsem si to bezesporu. Jen už jsem chtěla víc. Věděl to a moc dobře. Jen mi to nechtěl dopřát. Chtěl si hrát byl velmi hravý ovšem svým vlastním způsobem.

Mohla jsem prosit mohla jsem knucet dokonce pláč na něj neplatil. Stále dráždil všechny zákoutí mého těla od uší přes krk už tak vzrušené bradavky ke klínu zadečku až k chodidlům.

Než mi kundičku vydráždil vibrátorem musela jsem si ho řádně připravit. I přes to že by to nebylo potřeba stejně jsem ho měla v puse. Nevadilo mi to spíš naopak věděla jsem jak má rád když si takto pohravam.

Znovu jsem měla vibrátor v kundičce a stále mi nedovoloval se udělat. Pro něco odešel. Ano znovu jde zamnou ulevilo se mi :) na bradavky položil něco velmi studeného a zřejmě mě postříkal šlehačkou. Přes břicho mi také něco nalil ale ani po vůni jsem nepoznala co to je.

Až když mi všechno dal ochutnat pochopila jsem že si ze mě udělal obložený zákusek. Sám mě tak kdysi pojmenoval. Nebyl jen tím dominantem byl i něžnou bytostí. Ne pořád ale chvílemi to dokázal. Znovu a znovu sál mé bradavky a mnul je teplými prsty lehtal po bocích a jezdil po vnitřní straně mých stehen.

Jen u klínu se vždy zarazil zasmál se a do ouška mi oznámil že ještě nezasáhne že to si nechá až jako třešinku na dortu. Ani me zavrčení nebral vážně spíš se jen smál jízlivým smíchem. Spoutaná jsem nic nezmohla. Cítila jsem jak se hýbe po posteli a najednou jsem jeho péro měla u pusy.

Pokourila jsem ho lépe řečeno si to dopřával sám svými pohyby. Dá se říct že mi sukal pusu. Najednou mi povolil ruce nohy otočil mě na břicho. Stále jsem měla zavřené oči. Zlibal mi snad celé záda. Na každou půlku jsem dostala pleskanec až to stiplo. Vysunul si můj zadeček s kundičkou a cítila jsem jeho horký dech.

Ach jazyk na mém poštěváčku. Vydržela jsem pár vteřin a všechna má touha mu přistála v puse. Těsně po mém vrcholu zasunul do mé už tak nadržené kundicky že jsem chtěla znovu a znovu a znovu. Kolikrát jsem se udělala to už si nevzpominam jen vím že chvíli po mém nekolikatem vrcholu ze mě doslova vyletěl a postříkal mi celá záda se zadečkem.