"Kava"

Feb 17, 2022 · 1,549 views Kolen

Po porade ktoru sme mali v inej budove nasej firmy sme sa presunuli do mojej kancelarie koli doladeniu detailov.
Ponukol som ti kavu ktoru sme si koli kovidu nemohli dat v kaviarni zatial co si si sadla za moj pocitac za ucelom hladania materialov.
Kym som robil kavu vedela si ze ta nevymaknem pri tvojom lustrovani mojho sluzobneho PC a tak si nasla moje poviedky ktore som ti pisal uz predtym.
Zacala si si ich znova citat a ani si netusila ze tym zacinas pisat dalsiu.
Zahladena a zacitana do poviedky si si nevsimla ze som vosiel do kancelarie a postavil som sa priamo za teba sediacu na stolicke pri mojom PC.
Odzadu vidim ako citas uz druhu poviedku a pocujem ako vyraznejsie dychas a uzivas si tie poviedky znova.
Uz ked vidim ze docitavas pomalicky druhu a poslednu poviedku potichu ta odzadu chytim za plecia a ty sa zlaknes lebo si zabudla pri citani na priestor cas aj zvuk a vnimala si len to co si citala.
Obzries sa a pozries mi do oci a na perach mas slova prepac neodolala som, ja sa len pousmejem chytim ta za krk a hlavu ti zaklonim dozadu aby som ta mohol pobozkat.
Bozk je jemny no elektrizujuci ved sme sa nevideli strasne dlho.
Po bozku ta otacam na stolicke pomaham ti vstat a zo slovami mame vedla hotovu kavu ma nasledujes.
Kava je tam hotova a nachystana ale ked sa otocim k tebe a chcem ti podat kavu ty ma chytis posadis na stol a zacnes ma bozkavat vasnivo ako to vies len ty.
Bozkavas ma a zaroven citim ako tvoje ruky postupuju po stehnach az smerom k rozkroku ktory je napnuty na prasknutie, rozopinas opasok nohavice zips a pomalicky ho vytahujes z nohavic.
Stale ma bozkavas ale tvoje ruky sa hraju s mojim penisom, skumaju ho a hladkaju.
Po chvili prestavas z bozkami a sklanas sa k mojmu rozkroku a citis ako sa chvejem vzrusenim z toho co bude nasledovat.
Beries si ho do pusy ochutnavas jazykom a pomalicky sa ti straca v puse skoro cely.
Ja zatvaram oci a uzivam si tvoju sikovnu pusu z este sikovnejsim jazykom.
Ked uz je toho na mna privela a nechcem aby som skoncil skor ako to cele zacalo dviham tvoju hlavu a davam ti vasnivy bozk pocas ktoreho zosadam zo stola.
Chytim ta za boky a posadim ta na stol, pocas staleho bozkavania tvojich pier ti zacnem jemne hladit buchticku a vidim ako sa vlnis od rozkose.
Rozopinam ti gombiky na rifliach a pomalicky ich z teba stahujem, pokladam ta chrbatom na stol a nasledne stahujem aj tvoje uz mokre nohavicky.
Pobozkam ti stehna z vnutornej strany a mierim jazykom k tvojej krasne mokrej buchticke, jemne ju pobozkam a hned na to ju ochutnam jazykom.
Najskor jemne z vonku ju celu polaskam a potom vyplazim jazyk viac a strcim ho do teba ako najviac viem a ty sa v tom skrucas v orgazme.
Cakam kym odoznie a pomalicky ti hladim buchticku svojim penisom , jemne z hora dole az je skoro cely mokry z teba.
Prisuvam ta viac ku kraju stola a opieram svoj penis o tvoju krasnu mokru hladku buchticku, pomalicky pritlacam a moj zalud sa v tebe straca a cim dalej som hlbsie a hlbsie a citim ako si krasne horuca a mokra.
Zacinam v tebe jazdit a uzivat si ta celu, z tolkeho vzrusenia to netrva dlho a prichadza moj orgazmus.
Vyplnim ta celu, natiahnem sa k tvojim peram bozkavam ich a ostavam v tebe este chvilu kym predycham moj orgazmus.