1. Schůzka

Mar 16, 2022 · 1,338 views Dom_in_workwear

Čekáš nervózně před hotelem, přešlapuješ a vyhlížíš kdy se objevím. Přijíždím na parkoviště, vystupuji z auta, ty se pomalu přiblížíš.. chytám tě za vlasy a do ucha ti šeptám "teď budeš moje poslušná děvka", ty jen sykneš "ano pane". Ze zadní sedačky vozu si beru sportovní tašku a vedu tě na recepci.

Zaplatím objednaný pokoj a vedu tě k výtahu, jdeš poslušně krok za mnou. Otevírá se výtah, pouštím tě před sebe, mačkám tlačítko pátého patra a druhou rukou tě chytám za vlasy a stahuji tě na sebe. Přes oblečení ti sahám na prsa a přejíždím ti po břiše a stehnech. Jen tiše vzdycháš vzrušením.
Otevírají se dveře výtahu a já tě táhnu za vlasy ke dveřím pokoje. Pouštím tvé vlasy. Odemykám, vstupuji dovnitř a ty poslušně vcházíš.. Jakmile zavřu dveře, otáčím se k tobě a říkám "klekni si a dej ruce před sebe".
Rychlým pohybem ti stahuji tílko přes hlavu a rozepínám podprsenku. "Sundej jí" zazní z mých úst a ty poslechneš. Z tašky vytahuji slabší provaz a svazuji ti ruce k sobě, úplně cítím jak se chvěješ vzrušením, ale zároveň jsi nervózní a čekáš co bude. Chytám tě za vlasy a nutím tě vstát, když jsi na nohách pokračuji ve tvém svlékání. Rozepínám ti kalhoty a i s kalhotkami je stahuji na zem. Pomalu si tě prohlížím, pak tě chytám za svázané ruce a odvádím tě do koupelny, otevírám sprchový kout a tlačím tě do něj. Sám stojím venku a pomalu se svlékám...
Chvěješ se vzrušením a čekáš co bude. Vstupuji za tebou do sprchy a pouštím vodu, chvíli jí nechám úplně ledovou a hlavici sprchy směřuji na tebe. Potom nastavuji teplotu akorát, hlavici dám do držáku a tebe přitisknu na stěnu, rukou ti zajíždím mezi nohy a s úsměvem zjišťuji že jsi úplně mokrá vzrušením. Chvilku si s tebou hraji, dívám se ti do očí, zaleskne se v nich velký chtíč. Otáčím tě zády k sobě a lehce ti přejíždím po zadku, v tom se má vůle mění a na tvůj zadek dopadá první z několika ran otevřenou dlaní
Tisknu se k tobě a do ucha ti šeptám "teď si moje poslušná děvka, rozumíš?" Neodpovídáš hned a za to přichází další rána na tvůj zadek. Okamžitě říkáš "ano,ano"... "Ano co ty děvko?"... Další rána... "Ano pane"... Spokojeně si tě prohlížím a rukou ti znova zajedu mezi nohy, automaticky mi saháš na péro a já se tě ptám " chtěla by si ho v sobě co děvko?" Hlesneš jen "ano pane".... Ale sama víš že si ho musíš nejdříve zasloužit..